Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی گفت: پس از رسول خدا(ص) که قرآن بر قلب ایشان نازل شد هیچ کس به اندازه امیرمومنان امام علی(ع) به قرآن عمل نکرد، قرآن طرح و نقشه و امیرمومنان امام علی(ع) اجرا و عمل آن است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی استاد حوزه علمیه شامگاه شنبه(24 آذر) به مناسبت ولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) که در مسجد جامع غدیر برگزار شد، درباره آیه 9 از سوره زمر گفت: «آیا آن کس که شب و روز به کفر و عصیان مشغول بوده بهتر است یا آن کس که ساعات شب را به طاعت خدا به سجود و قیام پردازد و از عذاب آخرت ترسان و به رحمت الهی امیدوار است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تبین آیه افزود: این آیه در شان امیرمومنان امام علی(ع) است، فعل، حال و یا انقلاب باطنی از امیرمومنان امام علی(ع) سرزده و به قدری نزد خداوند عظمت و ارزش داشته که چنین آیه‌ای در شان ایشان نازل کرده و فرموده ای اهل عالم شاهد باشید که شما را دعوت می کنم این فعل حضرت را برای خود الگو قرار دهید.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خداوند امیرمومنان امام علی(ع) را به عنوان بهترین سرمشق و اسوه برای بشریت معرفی کرده است، عنوان کرد: خداوند همواره حال بندگان خود مورد نظر قرار می‌دهد، مومن محل تجلی عنایات الهی است، نماز و عبادات خود را با توجه، خضوع و خشوع به جا می‌آورد، امیرمومنان امام علی(ع) در این عرصه و ابعاد دیگر بالاترین نمونه پس از پیامبر اکرم(ص) است.

حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی با بیان اینکه خداوند پیامبر اکرم(ص) را طوری تربیت کرده است که قلب ایشان ظرف قرآن باشد، اظهار کرد: پس از پیامبر(ص) هم امیرمومنان امام علی(ع) اینگونه هستند. خداوند به میزانی امیرمومنان امام علی(ع) را دوست دارند که همواره در هر سوره‌ای از ایشان سخن گفتند، همه اوصاف حسنه که به فکر بشر برسد یا نرسد در امیرمومنان امام علی(ع) وجود دارد و تجلی کرده است.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای نیست که خداوند در آن از امیرمومنان امام علی(ع) یاد نکرده باشد، ابراز کرد: در روایت است که خداوند همه کتاب‌های آسمانی را در قرآن، قرآن را در سوره حمد، تمام سوره حمد را در بسم‌الله الرحمن الرحیم و همه بسم الله را در بای بسم الله الرحمن الرحیم قرار است حضرت امیرمومنان امام علی(ع) فرمودند من بای بسم الله الرحمن الرحیم هستم.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه هر کس هرکاری را می خواهد شروع کند با «یا علی(ع)» شروع کند، گفت: پس از رسول خدا(ص) که قرآن بر قلب ایشان نازل شد هیچ کس به اندازه امیرمومنان امام علی(ع) به قرآن عمل نکرد، قرآن طرح و نقشه و امیرمومنان امام علی(ع) اجرا و عمل آن است.

حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی افزود: قرآن کریم می‌فرماید ای مردمی که در دوران‌های آینده می‌آیید اگر می‌خواهید اهل عمل باشید درست همچون امیرمومنان امام علی(ع) عمل کنید، بشریت برای نجات و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت راهی جز الگوگیری از امیرمومنان امام علی(ع) ندارد.

وی با بیان اینکه امیرمومنان امام علی(ع) توحید محض بودند، عنوان کرد: آسمانیان بیشتر از زمینی‌ها بر روی ایشان تمرکز داشتند که او بشناسند، وجود امیرمومنان امام علی(ع) همچون دریای پرتلاطم آرامش ندارد، حضرت همواره در حالات عجیب بودند که بسیاری از حالات ایشان برای بشریت کشف و درک نشد.

استاد حوزه علمیه افزود: قرآن کریم حالات کلی حضرت را بیان کرده است اما جزئیات آن درک نشد، امیرمومنان امام علی(ع) از اسرار هستی هستند، آیه 9 سوره زمر از جمله آیاتی است که به حالات و التهابات آن عجوبه خقلت اشاره دارد.

حجت الاسلام والمسلمین درباره ارزش و اهمیت صلوات بیان داشت: اگر می‌خواهید در آخرت گرفتاری نداشته باشید تا می‌توانید صلوات بفرستید، روز قیامت زمان حسرت کفار و مومنان است، کفار برای عدم ایمان و مومنان برای عدم کسب بیشتر خیر؛ بنابراین پیامبر(ص) فرمودند برای اینکه روز قیامت حسرت نخورید تا می‌توانید صلوات بدهید؛ آیت الله بهجت(ره) فرمودند دعایی بالاتر از صلوات وجود ندارد، در صلوات توحید، نبوت، امامت و اجابت وجود دارد. آنچه سبب می شود که مومن در قیامت معطل نشود چند چیز است که یکی از آنها صلوات است.

 

 

 

 

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایران بیرجند خراسان جنوبي خراسان جنوبی دولت نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز مجلس امیرمومنان ولایت امام علی ع امام علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۳۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد

امام جمعه زاهدان گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت‌الله محامی بیان داشت: رشته‌‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی افزود: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به سئوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان اظهار کرد: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسئولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی عنوان کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه دو سال است که موضوع حق‌آبه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی ریاست محترم جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مسئله موضع گرفتند.

وی اضافه کرد: پیگیری هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری خود ناست چرا که مسئولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالیانه در جنوب استان طی این سالها دو میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان 800 میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی احداث شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند  جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد  و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسئولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد‌.

وی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

وی گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه‌ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد بود و به تدریج جایگاه دانشگاه را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • فرشتگان کاتب؛ حافظ انسان در زمان حیات
  • دعا برای زیاد شدن نور چشم | دستورالعمل برای زیاد شدن نور چشم
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • اردوی راهیان پیشرفت ویژه اساتید برگزار می شود
  • خصلتی که کافران یهود را به خونخواری و جنگ‌افروزی کشاند
  • استقامت مردم غزه دشمن را به زانو درآورده است