Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت حقوق نجومی از سوی گلزاده کرمانی تنها اقدام وی برای به قهقرا بردن این فروشگاه زنجیره ای نبود و نقش آفرینی مستقیم دستگاه‌های دولتی در انتصاب مدیر نجومی‌بگیر مشخص کرد که این مجموعه جزو شرکت های زیان نیز شده است. مسئله ای که در همان برهه افراد بسیاری زیان ده شدن این فروشگاه را به دلیل سوء مدیریت رخ داده توسط گلزاده قلمداد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اواخر سال 96 بود که مسئله فیش نجومی مدیرعامل وقت فروشگاه رفاه حاشیه ساز شد و انتشار حقوق نجومی فرشید گلزاده کرمانی به عنوان مدیر عامل این فروشگاه، حاشیه های مختلفی را به همراه داشت و چهره یکی دیگر از مدیران نجومی بگیر را آشکار کرد.

 

در این مسیر اما دریافت حقوق نجومی از سوی گلزاده کرمانی تنها اقدام وی برای به قهقرا بردن این فروشگاه زنجیره ای نبود و نقش آفرینی مستقیم دستگاه‌های دولتی در انتصاب مدیر نجومی‌بگیر مشخص کرد که این مجموعه جزو شرکت های زیان نیز شده است. مسئله ای که در همان برهه افراد بسیاری زیان ده شدن این فروشگاه را به دلیل سوء مدیریت رخ داده توسط گلزاده قلمداد کردند.

 

بعد از مدتی اما بالاخره تصمیم بر این شد تا سهام فروشگاه رفاه در بازار فرابورس واگذار شود و روند فعالیت ها و تاثیرگذاری فرشید گلزاده کرمانی در واگذاری فروشگاه رفاه نیز در نوع خود جالب توجه و البته پیگیری بود که در این گزارش به فروش سهام یکی از سهامداران این فروشگاه، یعنی بانک تجارتی که 9 و نیم درصد از سهام کل را در اختیار داشت، می پردازیم.

 

در ابتدای امر شرکت تامین سرمایه سپهر وابسته به بانک صادرات که یکی از سهامداران فروشگاه رفاه به شمار می رفت، طبق سند زیر رقم هر سهم این فروشگاه را 3400 تومان بر اساس کارشناسی صورت گرفته اعلام کرد.

این در حالی است که فرشید گلزاده کرمانی به عنوان نماینده تام الاختیار بانک تجارت در روند فروش سهام این فروشگاه، با زیان ده شدن فروشگاه، قیمت پایه هر سهم را معادل 1660 تومان پایه گذاری کرد تا بدین ترتیب سهم بانک تجارتی که می توانست با ارزش 14 میلیارد تومان به فروش برسد، با رقمی بالغ بر 7 میلیارد تومان واگذار شود.

 

 

در این بین نکته جالب توجه اینجاست که گلزاده کرمانی خود پیش از این و در جریان دریافت حقوق های نجومی بارها و بارها در مصاحبه های مطبوعاتی و رادیویی خود زیان ده بودن این مجموعه را کتمان و عملکرد خود را در مدیریت این فروشگاه مثبت ارزیابی می کرد. اما به یکبار در ماجرای فروش سهام بانک تجارت و برای پایین آوردن قیمت هر سهم، طبق سند زیر این فروشگاه را زیان ده خوانده و سهم 3400 تومانی را 1660 تومان به فروش رساند.

 

 

حال سوالی که در بین افکار عمومی و سهامداران و کارکنان فروشگاه رفاه ایجاد شده اینجاست که چه عامل یا عواملی موجب شد تا گلزاده کرمانی در مسیر واگذاری سهام فروشگاه رفاه به یکباره اذعان به زیان ده بودن این شرکت کرده و سهام را با قیمتی پایین تر به فروش برساند. موضوعی که  به روابط سیاسی این مدیر پروازی با برخی نمایندگان مجلس مربوط است و در گزارش های بعدی به آن اشاره خواهیم کرد.

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بیش از ۲۷۴ هزار خانوارخراسان شمالی از کالابرگ الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خراسان شمالی، محسن غلامی به خبرگزاری صدا و سیما گفت: از خرداد ماه سال گذشته تا کنون خرید کالابرگی مردم در استان از هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان فراتر رفت که نشان از استقبال آنها از این طرح دارد.
وی افزود: فروشگاه‌هایی که مایل به فروش دو قلم کالای روغن و ماکارونی در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی هستند، پایانه فروشگاهی خود را به دستگاه بارکدخوان مجهز کنند.
به گفته غلامی تنها فروشگاه‌های صنف پروتئینی و فروشگاه‌هایی که صندوق فروشگاهی دارند، مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌توانند اقدام به عرضه کالابرگی دو قلم کالای گوشت قرمز و مرغ کنند و پس از این برای سایر فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های عرضه‌کننده خوار و بار، امکان فروش کالابرگی این دو قلم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • استقبال بیش از ۲۷۴ هزار خانوارخراسان شمالی از کالابرگ الکترونیکی
  • پروژه‌های نیمه‌تمام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شود
  • پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • مدیرعامل راه آهن: اهل شفافیت هستیم نه آرایش حساب + فیلم
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • زائران کرمانی ۸ اردیبهشت به حج عمره اعزام می‌شوند