Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، منصور غلامی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما افزود: حذف کنکور به این سختی‌ها که می‌گویند نیست و ما برای این کار تکلیف قانونی داریم و باید آن را اجرا کنیم.

وی گفت: با این حال برای رشته‌های دانشگاهی پرمتقاضی همچنان نیازمند یک ارزیابی عادلانه هستیم و بر این اساس مقرر شده تا آموزش و پرورش ظرف دو تا سه سال آینده امتحانات را به صورت سراسری به گونه‌ای برخورد کند که این ارزیابی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غلامی افزود: پارسال ۸۵ درصد دانشجویان در رشته‌های مختلف نمره کنکورشان در پذیرفته شدنشان تأثیر خاصی نداشت و بر اساس سابقه تحصیلی پذیرفته شدند و این مقدمه‌ای برای حذف کنکور است.

وی گفت: ساز و کاری تعریف و اعلام خواهد شد که کسانی که نمی‌خواهند در کنکور شرکت کنند برای تحصیل در برخی رشته‌ها در شماری از دانشگاه‌ها درخواست پذیرش دهند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در تلاشیم تا پیش از کنکور امسال تکلیف دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را برای پذیرش دانشجو مشخص کنیم.

غلامی گفت: هر نهاد، دستگاه یا سازمانی که می‌خواهد مؤسسه آموزش عالی داشته باشد باید افرادی را که نیاز دارد بپذیرد و آموزش دهد.

وی افزود: در صددیم تا واحد‌های کوچک دانشگاهی را در بخش دولتی و غیردولتی به دانشگاه‌های بزرگ متصل کنیم تا از آنان حمایت بیشتری شود و نظارت کارشناسی بیشتری بر آن‌ها صورت گیرد.

غلامی گفت: تلاش می‌کنیم تا دانشگاه‌های کوچک را به سمت تجمیع یا انحلال پیش ببریم.

وی با اشاره به وجود فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهی در جامعه افزود: هیچگاه دانشگاه‌ها سفارش تربیت نیروی انسانی نداشته اند و همواره شاهد تولید انبوه فارغ التحصیلان دانشگاهی بودیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در زمینه تحقیقات و پژوهش از سند توسعه جلوتر هستیم گفت: در این زمینه دانشگاه‌های کشور رتبه اول در منطقه و رتبه شانزدهم در دنیا را از آن خود کرده اند.

غلامی افزود: برای کاربردی‌تر شدن تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی باید به جایی برسیم که نتایج این تحقیقات مشتری داشته باشد و دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف به دانشگاه‌ها سفارش پژوهش بدهند.

وی گفت: وزارت علوم به پایان نامه‌هایی که برای رفع نیاز سازمان‌ها تدوین شوند توجه بیشتری می‌کند.

غلامی افزود: وزارت علوم به صورت آزمایشی در ۱۰ استان کشور بر روی پژوهش‌های کاربردی دانشگاه‌ها تمرکز کرده است که نتایج آن را به سراسر کشور تعمیم خواهد داد.

وی با اشاره به اختصاص ۱۵ درصد از اعتبارات دانشگاه‌ها به پژوهش، گفت: بودجه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مورد رضایت آن‌ها نیست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نگرانی برای ایجاد بحران در وضعیت مالی دانشگاه‌ها در سال آینده وجود دارد افزود: بیش از ۷۰ درصد اعتبارات دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، هزینه‌های جاری است که صرف حقوق و دستمزد می‌شود و ما بقی اعتبارات مصرفی و پژوهشی است.

غلامی گفت: افزایش ۱۴ درصدی در بودجه سال آینده دانشگاه‌ها با توجه به افزایش حقوق‌ها ناچیز است.

وی افزود: با این وجود تأمین تجهیزات آزمایشگاهی برای گسترش تحقیقات و پژوهش‌ها ازجمله دغدغه‌های وزارت علوم است.
غلامی تأکید کرد: بر اساس قانون، با تخلفات خرید و فروش پایان نامه برخورد می‌کنیم.

وی با اشاره به گسترش بی رویه دانشگاه‌ها در سال‌های گذشته در سراسر کشور گفت: هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان در تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته فرصت‌های مطالعاتی برای استادان و دانشجویان در صنایع کشور فراهم شده است و تمامی استخدامی‌های سال آینده به مدت شش ماه به صورت پیمانی در صنعت کشور فرصت مطالعاتی خواهند داشت.

غلامی گفت: دانشگاه‌های اصلی و مهم کشور در یک سال گذشته درخواست‌های مختلفی را برای تحلیل مسائل روز کشور انجام داده اند.

وی افزود: وزارت علوم در زمینه تحقیقات و پژوهش با وزارتخانه‌های دفاع، نفت و نیرو و سازمان محیط زیست همکاری‌های مشترک بسیار خوبی دارد.

غلامی با اشاره به عقد قرارداد هفت هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های وابسته به پارک‌های علم و فناوری برای تولید محصولات داخلی در سال گذشته از دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست تا نیازهایشان را به این شرکت‌ها اعلام کنند.

وی گفت: با بازنگری در آیین نامه ارتقای هیأت علمی دانشگاه‌ها و دادن مشوق به استادان و دانشجویان، زمینه برای کاربردی‌تر شدن پایان نامه‌ها ایجاد شده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: محور اصلی در وزارت علوم، تلاش برای گسترش علوم اسلامی است.

غلامی گفت: طبق قانون، در حال گسترش دانشگاه‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای و علمی و کاربردی و ایجاد رشته‌های جدید در آن‌ها و به روز کردن تجهیزاتشان هستیم.

وی افزود: دانشگاه‌های علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی را تعطیل کردیم.

غلامی با اشاره به گسترش دانشگاه پیام نور در سال‌های گذشته گفت: هم اکنون شاهد کاهش ورودی دانشجو به این دانشگاه هستیم از اینرو در حال ساماندهی واحد‌های دانشگاه‌های پیام نور در سراسر کشور هستیم.

وی افزود: تا پایان امسال وضعیت استخدامی‌ها در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و پیام نور مشخص خواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص دانشجویان ستاره دار هم گفت: بر اساس قانون، کسانی که اقداماتی بر علیه امنیت کشور انجام دهند بر اساس استعلام از قوه قضائیه و دستگاه‌های امنیتی نمی‌توانند در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تحصیل کنند.

غلامی افزود: با دقت و بررسی‌های نهاد‌های مسئول در پارسال و امسال مشکلی در این زمینه نداشتیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزیر علوم منصور غلامی کنکور حذف کنکور دانشگاه پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • فیلم| چرا گسترش روابط ایران و پاکستان آمریکا را نگران کرده؟
  • دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات میزبان اردوی تیم ملی هاکی بانوان