Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، معرفی شهدا با پایان اجلاسیه های کنگره شهدا تمام نمی شود بلکه نسل جوان و نوجوان امروز در تعیین الگوهایی برای پیشرفت و کسب معرفت نیاز به شناخت بیشتر سیره شهدا دارند.

راه و رسم شهادت مخصوص مردان نیست بلکه زنان در این عرصه بسیار نقش پر رنگ تری ایفا می کنند و امثال شهید بصیری پورهای زمان ما از خانه هایی که مادر نقش محوری داشته به جبهه هایی که ما ندیدیم و حس نکردیم اعزام شدند و در راه اسلام از جان خود گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دیدار با خانواده شهید بصیری پور در راستای برگزاری کنگره 2هزار شهید استان گفتگویی با فهیمه احسان فر همسر شهید مرتضی بصیری پور اولین شهید مدافع حرم استان انجام دادم که در ادامه می خوانید:

 

زنان امروز جامعه چطور می توانند رهروان واقعی حضرت زینب(س) باشند؟

زنان شخصیتی محوری در خانواده دارند و با وجود پدر باز هم فرزندان روی مادر تمرکز دارند و از رفتارهای مادر الگو می گیرند. رعایت حجاب و حیاء توسط مادران به فرزندان منتقل می شود و  دختر و پسر اخلاق و ایمان را از مادر بهتر می آموزند.

 

تفاوت بین شهید بصیری پورها با شهدای دفاع مقدس چیست؟

اقتضای دوران دفاع مقدس شرایط جنگ بوده و همه وظیفه خود می دانستند که برای این جریان کار انجام دهند و خانواده ها درگیر می شدند اما اجر شهدای مدافع حرم  چندین برابر است چون این غربت و دوری از خانواده برای آنان جدا و از طرفی شرایط و سختی ها در میدان جنگ متفاوت بوده است.

 کسی می خواهد که جان را بر کف دست بگیرد و واقعا از دنیا دل کنده باشد اما مدافعان حرم جوانانی هستند که تازه ازدواج کردند و یا صاحب فرزند شده اند، خیلی خانواده دوست هستند و وابستگی های عمیق به خانواده دارند.

 این چگونه معامله ای با خداست که از خانواده، پدر، مادر، همسر، فرزند و هزاران آرزو در زندگی خودشان دل می کنند؟ غیرت آنان اجازه نمی دهد که ببینند به حرم اهل بیت علیهم السلام بی حرمتی شود.

 

چرا عده ای می گویند مردم امروز همچون دوران جنگ سخت پای کار انقلاب نیستند؟

این نوع نگاه برخی افراد به خاطر امنیتی است که مردم دارند و در وقت خطر یا تهدید بیشتر گروه های نظامی درگیر شرایط جنگ می شوند و مردم عادی شاید خبری از این اتفاقات و فجایع ندارند. ما نیز از زمانی که همسرم در نظام کار می کردند بیشتر تحولات روز دنیا و منطقه را رصد می کنیم و بیشتر دانستیم که در اطراف ما چه می گذرد.

بعضی ها از من سؤال می کنند چرا راضی شدید که همسرتان به این راه برود؟ در اوایل جوانی که کمتر از شش سال است با هم زندگی کردیم. خوب اگر ما از جوانان خودمان دریغ کنیم که برای دفاع از مرزهای اسلام به جبهه نروند چطور جلوی متجاوزانی که تا مرزهای ما پیش آمدند را بگیریم و خطرات را از کشور دور کنیم.

مردم به مقام شهدای مدافع حرم  احترام می گذارند چون امنیت، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی را مدیون خون شهدا هستیم.

 همانطور که در دفاع مقدس جوانان این مرز و بوم از خانواده و جان خودشان گذشتند همچنان در قلب های این مردم زنده اند امروز هم اگر کوچکترین تهدیدی برای کشور وجود داشته باشد همه جوانان پای کار انقلاب و کشور هستند و غیرتی می شوند.

به برکت خون شهدا همه مردم در امنیت و آسایش زندگی می کنند و عده ای اندک که از بی بصیرتی و بی خردی یا در ناز و نعمت هستند که برخلاف راه و  آرمانهای شهدا حرف می زنند.

 

آیا برای حل مشکلات داخل کشور باید دست به دامن بیگانگان شویم؟

این انقلاب راحت بدست نیامده است که با وجود گرانی ها که نهایت چندماه طول می کشد خون شهدا را زیر پا بگذاریم.  اگر مردم وا بدهند شرایط بدتر می شود.

 در این شرایطی که بیگانگان دنبال سودجویی و سوء استفاده از فرصت ها هستند  تا  مردم را بر علیه نظام بشورانند و  برای کشور ما تصمیم بگیرند.

همان مسئله بالا رفتن قیمت سکه و دلار را مردم خودجوش پایین آوردند. اگر مسئولان خیلی کارها را به مردم بسپارند خود مردم می توانند مشکلات را حل کنند.

عده ای خاص هستند که تمایل دارند با استکبار رابطه برقرار کنند. در گذشته دیدیم که آمریکا وعده وعیدهایی می دهد که لقلقه زبانشان است  اما پای حرف و عمل خود نیستند.

 در نتیجه برجام حداکثر مردم ایران یقین پیدا کردند که دوستی با دشمن برای ملت سودی ندارد و در این چند سال با مذاکراتی که انجام شد مردم به این باور رسیدند که خون جوانان مدافع حرم بیشتر جواب داد.

نتیجه مذاکراتی که برایش هزینه ها شد، خون دل ها خورده شد و عده ای امیدها به آن بستند اما نافرجام باقی ماند و بن بستی بود در مقایسه با قطره های خون شهدایی که در راه اسلام جانفشانی کردند و راهشان تا ابد زنده و پاینده است.

از جمله ثمرات خون شهدا در ترویج آرمان های انقلاب در اذهان تمام آزادی خواهان جهان و ملت های ستمدیده تاثیراتی گذاشت و چهره واقعی استکبار را نمایان کرد.

 

زندگی مشترک با شهید قبل و بعد از شهادت ایشان چه آثار و برکاتی برای شما داشته است؟

قبل از شهادت آقا مرتضی اعتقادات و باورهای دینی در حد متوسط داشتم اما از زمان شهادت ایشان سعی می کنم طوری رفتار کنم که الگویی در جامعه باشم. همیشه سر مزار شهید از ایشان درخواست دارم که  به من کمک کنند شرمنده نشوم، آبرویشان را نبرم و مغرور نشوم به حال و هوایی که امروز دارم.

درد و دل هایم را بر سرمزارش می برم. روزهایی که فرصت نمی شود سر مزارش بروم خود را سرزنش می کنم و با خودم می گویم اگر این اتفاق برای من می افتاد او بیشتر به یادم بود. اما حضورش را در زندگی ام احساس می کنم و صبری که حضرت زینب (س) به من عطا فرمودند باعث شده کمتر دل تنگی و بی قراری کنم.

از قبل حافظه ام خوب نبود و از شهید می خواهم کمکم کند تا در راه آموختن تعالیم و آموزه های دین اسلام پیشرفت کنم. دوست دارم  مطالب دینی را بیشتر بیاموزم، بیشتر از قبل تلاش می کنم که خودم را در مسیر معنویت و قرب الی الله جلو ببرم.

هر لحظه از یاد شهدا غافل نشویم

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ۲ هزار شهید؛ بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد

دومین کنگره ملی دو هزار شهید والا مقام استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی استان بعد از تلاش بی‌وقفه دست‌اندرکاران با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان در تاریخ ششم اردیبهشت در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، دفاع مقدس صحنه مردانگی‌ها، حماسه‌ها و رشادت‌ها و تبلور واقعی کربلا و عاشورای حسینی است، با ورق زدن و تعمق بیشتر بر سیر تاریخی ایران این حقیقت بیش از پیش آشکار می‌شود که هویت و فرهنگ این مرز و بوم و هر آنچه مایه عزت و آزادمردی این ملت می‌شود از گذرگاه دوران طلایی دفاع مقدس می‌گذرد.

دفاع مقدس اوج رویش فرهنگ ناب و مترقی ایرانی و اسلامی (عاشورایی) است، فرهنگی به بلندای تاریخ که ریشه در اعماق و خواسته‌های ملتی شجاع و با فرهنگ دارد، ملتی که در تمامی ادوار و تاریخ پرشکوه‌اش عزت، شرف، مردانگی و ظلم ستیزی موج می‌زند.

البته نوع پردازش و تنوع برنامه‌ها و فرآیند برگزاری و بهره‌مندی از برکات کنگره‌ها هم بسیار حائز اهمیت است و آن را باید به مثابه گنجینه‌ای بدانیم که هر چه و هر آن‌کس بتواند سهمی بیشتر از آن برداشت کند، بی‌گمان در رسیدن به اهداف آن نیز موفق تر عمل کرده‌است.

باید پذیرفت که امروزه بررسی و تحلیل محتوایی و پرداختن به جان مایه و درون مایه‌ای که برخاسته از جوهره‌ی معنوی و آزادی‌خواهانه ملت رشید ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس است از زوایا و ابعاد مختلف آن به‌منظور آشنایی نسل جدید و نسل‌های آینده ضرورتی غیرقابل انکار است.

پس از برگزاری موفق و باشکوه نخستین کنگره ۱۸۸۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در یازدهم، مهر ۱۳۹۵، بار دیگر این افتخار و توفیق در استان محقق شده و پس از برنامه‌ریزی و تدارک‌هایی که از سال ۱۴۰۱ کلید خورد، به زودی شاهد برگزاری بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد فرهنگی و معنوی در این خطه شهیدپرور خواهیم بود و این کنگره عظیم از ششم اردیبهشت با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی می‌شود و تا مهرماه که کنگره نهایی با حضور مسئولین طراز اول کشور در یاسوج برگزار می‌شود ادامه دارد.

کنگره‌ی شهدا، بزرگترین رویداد فرهنگی سال ۱۴۰۳ در کهگیلویه و بویراحمد

نگاهی به برنامه‌های دومین کنگره‌ی بزرگ ۲۰۰۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره و تولید ده‌ها سرود فاخر و ماندگار، توزیع دو هزار جهیزیه، تألیف ۲۰۰ عنوان کتاب، جمع‌آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از دو هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب دو هزار تندیس شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری، تا صدها تولید فرهنگی، هنری رسانه‌ای و سینمایی فاخر نشان می‌دهد که دومین کنگره ملی دوهزار شهید استان، یکی از بزرگترین رخدادهای فرهنگی تاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد است.

آشنایی و انتقال فرهنگِ وطن‌دوستی، معارف والای اسلام و انقلاب اسلامی، دیدگاه‌ها و آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و هم چنین روایت شجاعت و درایت رزمندگان، شهدا و ایثارگران استان برای نسل امروز، با استفاده از تولید و اجرای صدها برنامه هنری و فرهنگی شاخص در استان مانند مانند فیلم سینمایی، تولیدات مستند، کلیپ، نماهنگ و سرود از برکات این کنگره است.

همچنین دومین کنگره شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد فرصتی برای جمع‌آوری و تکمیل خاطرات، آثار و اسناد شهدا و رزمندگان استان از شهدای مبارزه با رژیم طاغوت و دفاع مقدس گرفته تا شهدای حریم امنیت و سلامت و حرم است که نهضت جمع‌آوری آن از کنگره سال ۱۳۹۵ در استان آغاز شده بود.

حضور مسئولان عالی رتبه کشوری و لشکری به استان و پیگیری مشکلات و مطالبات ایثارگران و دیگر اقشار جامعه از دیگر پیامدهای مثبت این رویداد جامع فرهنگی خواهد بود.

همچنین به گفته مسئولین استان، برنامه‌ها و اقدامات متعدد عمرانی، سازندگی و محرومیت‌زدایی توسط سپاه پاسداران در استان در راستای دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده و این کنگره می‌تواند گامی اثربخش برای توسعه استان در ابعاد مختلف باشد.

آنچه مشخص این است که همه‌ی علاقه‌مندان و دلسوزانی که در قالب‌های شخصی، مردمی و سازمانی به کمک کنگره شهدا آمده‌اند با عشق و علاقه هر کاری از دست‌شان برمی‌آید انجام می‌دهند تا آثار و برنامه‌های فاخری به دور از کلیشه‌های همیشگی تولید شود و فرهنگ ناب انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، معارف دین و شهدای عزیز به نحو مطلوبی به نسل جدید استان منتقل شود.

فعالین فرهنگی و رسانه‌ای استان معتقد هستند کنگره ملی شهدا افزون بر زنده نگه داشتن خاطره جانفشانی‌ها و ایثارگری‌ها ی شهدا نقش ارزنده‌ای در پر کردن خلاءهای فرهنگی استان و همچنین خودسازی‌های فردی و اجتماعی افراد در جامعه این استان خواهد داشت.

پیش بینی ۳۵ هزار برنامه در قالب کنگره شهدا

سردار مصطفی مثنوی جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در خصوص دومین کنگره ملی شهدای استان، گفت: اجرای بیش از ۳۵ هزار عنوان برنامه در دومین کنگره ملی شهدای این استان پیش‌بینی شده‌است.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳، بیشتر فضای استان متأثر از کنگره ملی شهدای استان است، افزود: با همکاری خوب رسانه‌ها و کمیته‌های مختلف فرصت مناسبی برای اجرای هر چه بهتر برگزاری دومین کنگره شهدای استان فراهم شده‌است.

مثنوی تصریح کرد: ۳۱ کمیته و کارگروه هر ۴۵ روز یک‌بار با تشکیل نشست‌ها برنامه‌های اجرا شده را تشریح خواهد کرد.

وی برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره سرود، توزیع دو هزار جهیزیه، تألیف ۲۰۰ عنوان کتاب، جمع آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از دو هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب دو هزار تندیس شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری را از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته‌ها در کنگره ملی شهدا اعلام کرد.

جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، برگزاری کنگره را فرصتی برای تبلیغ آرمان‌های شهدا و معرفی ظرفیت‌های ۴۵ ساله انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بانک اطلاعاتی خوبی از دو هزار شهید استان تهیه شده‌است.

وی عملکرد کمیته‌ها و همراهی مدیران و دستگاه‌های اجرایی در ایجاد هماهنگی کنگره ملی سرداران و دو هزار شهید استان امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: همه ظرفیت‌ها در بخش‌های گوناگون باید برای برگزاری آبرومندانه این رویداد مهم و فرهنگی بسیج شود.

مثنوی افزود: کنگره نهایی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد در مهرماه سال ۱۴۰۳ با شرکت مقام‌های لشکری و کشوری و قشرهای مختلف مردم در یاسوج برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: نصب تندیس شهدای ارتش در شهر دوگنبدان به‌عنوان میزبان اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتش در استان، فضاسازی اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه، تحویل تابلوفرش منقش تمثال شهدا به خانواده شهدای استان از سوی دبیرخانه کنگره شهدا از آخرین اقدامات آماده سازی برای برگزاری این رویداد فرهنگی است.

جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمدبا اشاره به کلنگ‌زنی مجتمع اردوگاهی شهدای کهگیلویه و بویراحمد در خرمشهر که اسفند امسال در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار انجام شد، تصریح کرد: این مجتمع به‌عنوان میزبان زائران اربعین حسینی و شرکت کنندگان در کاروان‌های راهیان نور از ثمرات این کنگره بزرگ است.

کد خبر 747624

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • آغاز بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • کنگره ۲ هزار شهید؛ بزرگترین رویداد فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • شهید رحیمی فرصت نکرد رخت دامادی به تن کند/ امانتداری و وظیفه‌شناسی آوازه شهید فاضل بود
  • مردم در مقابل جنگ نرم دشمن هوشیار باشند
  • خانواده های شهدا پاسداران واقعی ارزشهای انقلاب اسلامی هستند
  • برگزاری یادواره ۳۴ شهید ورزشکار بردسکن
  • شهدای عرصه هویت ملی استان سیستان و بلوچستان
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند