Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، روز گذشته آیت الله رسول فلاحتی در مراسم اهدای احکام فرماندهان و اعضای گردان فرهنگی «عمار» سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه این تشکل انسان را به یاد روزهای نخست دوران دفاع مقدس می اندازد اظهار کرد: اکنون دیگر جنگ سخت وجود ندارد و ملت ایران با عزت و اقتدار زندگی می کند.

وی، جنگ نرم دشمن علیه انقلاب اسلامی را بسیار خطرناک تر از نبرد سخت عنوان کرد و افزود: اکنون دشمن وارد خانه های مردم شده و در کمین نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه رشت به بیانات مقام معظم رهبری در جمع خانواده شهدا مبنی براینکه دشمن به دنبال فتنه دیگری در سال ۹۸ است، اشاره کرد و گفت: فعالیت گردان عمار در راستای تبیین مبانی انقلاب اسلامی باید به مراتب گسترده تر و عمیق تر باشد.


آیت الله فلاحتی با بیان اینکه گستردگی فعالیت گردان عمار با توجه به جنگ نرم دشمن به مراتب پیچیده تر و مشکل تر از دوران دفاع مقدس است، تصریح کرد: امروز طلاب و روحانیون به مراتب بصیرتر هستند.


وی، خواستار ورود طلاب فاضل در مسایل اجتماعی و سیاسی جامعه شد و بیان کرد: روحانیون با درک مدیریت های سیاسی و اجتماعی باید از دانش لازم نیز بهره مند باشند.


نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر مسلح شدن طلاب و روحانیون به مسایل روز و دانش دین، خاطرنشان کرد: بیشترین فعالیت ها باید از قشر نوجوان و پایین تر از نوجوان انجام شود ضمن اینکه تلاش بر این باشد روحانیون در مدارس به ویژه مدارس ابتدایی و پیش دبستانی حضور پیدا کنند.


آیت الله فلاحتی، خواستار حضور فعال تر نوجوانان در مساجد شد و اظهار کرد: فعالیت ها باید از امور خرد و کوچک انجام شود و لازم نیست گام های بزرگ برداریم.


وی با بیان اینکه نیاز است منشور گردان عمار گیلان تبیین شود، تصریح کرد: فعالیت و حرکت گردان عمار باید با برنامه باشد تا به نتیجه مطلوب برسیم.


امام جمعه رشت، گردان عمار را گردان مقاومت طلاب و روحانیون گیلان نسبت به مبانی انقلاب اسلامی و رهبری توصیف کرد و یادآور شد: گردان عمار باید به گونه ای عمل کند که رهبری زمانی می گوید؛ «این عمار» از سر دلدادگی باشد.

 

گردان عمار تشکیلات آتش به اختیار در راستای تبیین مبانی انقلاب اسلامی است

مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان نیز در مراسم مذکور به فعالیت انقلابی، برنامه های دینی، مذهبی و سیاسی طلاب و روحانیون استان اشاره کرد و گفت: گردان فرهنگی عمار به منظور انسجام بخشی فعالیت طلاب و روحانیون انقلابی گیلان تشکیل شده است.


حجت الاسلام غلامحسن تسخیری به تشکیل گردان عمار طلاب و روحانیون برادر سپاه قدس گیلان اشاره کرد و افزود: گردان عمار ویژه خواهران در آینده نزدیک تشکیل می شود.


وی با اشاره به وجود طلاب و روحانیون دلسوز انقلاب در گردان عمار گیلان، بیان کرد: گردان عمار تشکیلاتی آتش به اختیار در راستای تبیین مبانی انقلاب اسلامی در اطاعت از امر امام(ره) و مقام معظم رهبری است.


در مراسم مذکور، حجت الاسلام سیدجواد سلیمانی امام جمعه لنگرود طی حکمی به عنوان فرمانده گردان عمار طلاب و روحانیون سپاه قدس گیلان منصوب شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی در سلامت باید با حضور ذی‌نفعان طراحی شود/ سیاستگذاری با حضور متخصصان صورت می‌گیرد

 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشستی در سازمان نظام پزشکی با گرامیداشت یاد پزشکان و اطبایی که از زمان دانشگاه جندی‌شاپور برای سلامت ایران زحمت کشیدند، اظهار کرد: شخصیت‌هایی مانند حکیم زکریای رازی، حکیم ابن سینا، عقیلی شیرازی و... زحمات زیادی در حوزه سلامت و پزشکی متحمل شدند. 

 

وی با بیان اینکه افول پزشکی از اواخر قرن دوازدهم شروع شد، بیان کرد: اگر افول علمی در برخی از علوم از ۴۰۰ سال پیش شروع شد، در پزشکی از اواخر قرن دوازدهم آغاز شد، اما به برکت پزشکان دلسوز کشور امروز پیشرفت‌های زیادی در حوزه پزشکی ایجاد شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نگاه حکمت و شریعت اسلامی به سلامت ادامه داد: نگاه حکمت و شریعت یعنی فلسفه و وحی به سلامت، متفاوت از تعریف سازمان جهانی سلامت است و بر اساس آن در ساحت‌های مختلف انسان‌ها، بیماری و سلامت داریم بنابراین هر تعریف و ساحتی برای انسان قائل باشیم، در آن بیماری و سلامت وجود دارد. 

 

وی اضافه کرد: به همین دلیل فلاسفه ما مبحثی دارند به نام سلامت حس، خیال، وهم و عقل. وهم یا تخیّل در فلسفه بد نیست، مبنای هنر هم تخیّل است، تمام دستگاه‌های موسیقی، سازهای موسیقی، نقاشی و خوشنویسی همگی مبنایشان تخیّل است. تخیل در تمام فناوری و مصنوعات بشریت نقش دارد؛ تخیلی که مبنایش عقل است اگر مبنایش عقل نباشد شیطان‌پرستی می‌شود که منجر به نابودی و خودکشی خواهد شد.

 

استاد خسروپناه گفت: بنابراین تخیّل و عقل هم سلامت و بیماری دارند، قرآن غیر از تأیید آنچه فلاسفه گفته‌اند، بر سلامت قلب تأکید ویژه دارد، سلام اسم خداوند است، واژه اسلام هم برگرفته از سلام است، قرآن به همه پیامبران خداوند سلام فرستاده است. یکی از راه‌های سلامت در قرآن داشتن قلب سلیم است در قرآن مراتب ادراکی سمع و بصر، عقل(نظری، عملی، معاش)، لُبّ(جمع چهار عقل)، افئده(عقل پخته) و قلب است. قلب گاهی گرفتار مرض است و قلب هم ممکن است گرفتار بیماری پلیدی می‌شود. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر استفاده از متخصصان در سیاستگذاری بیان کرد: کمیسیون سلامت برای استفاده از متخصصان حوزه سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی راه‌انداری شد و همه موضوعات حوزه سلامت به این کمیسیون ارجاع می‌شود. حکمرانی در سلامت باید با نظر ذی‌نفعان طراحی شود. در گذشته در حوزه سلامت مصوبات متعددی در شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم اما در خصوص برخی مصوبات مانند افزایش ظرفیت پزشکی نکاتی توسط گروه‌های تخصصی وجود دارد، که بررسی‌های لازم در این زمینه نیز حال انجام است چراکه کیفیت آموزش پزشکی باید حفظ شود. 

 

وی ادامه داد: همچنین در دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی هیئت‌های اندیشه‌ورز علم و فناوری در استان‌ها راه‌اندازی شد تا از اعضای هیئت علمی تمام استان‌ها استفاده کنیم. اگر عقل جمعی را باور کنیم برای بسیاری از مشکلات راهکار پیدا می‌شود. نقشه جامع علمی کشور در حال روزآمدسازی است که بخش سلامت این نقشه را به کمیسیون سلامت شورای عالی انقلاب فرهنگی محول کردیم، در این نقشه برای مسائل پیش رو می‌توان راهکار ارائه داد. درباره تصویب آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی تأکید شد برای بخش پزشکی آئین‌نامه مستقل تدوین شود. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به طب سنتی بیان کرد: در این زمینه نباید گرفتار عوام‌زدگی شویم بلکه باید نسبت به طب سنتی و طب ایرانی رویکرد علمی داشته باشیم، لازم است طب ایرانی را قدر بدانیم و حمایت کنیم و نباید میراثمان را نادیده بگیریم.

 

استاد خسروپناه تأکید کرد: متولی بخش سلامت در کشور وزارت بهداشت است، در این مسیر نباید عده‌ای با فریب از مردم کلاهبرداری کنند، مثلا دانشگاهی جعلی با کلاهبرداری از مردم در رشته پزشکی از داوطلبان ثبت نام می‌کرد که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته جلوی آن گرفته شد، این رفتارها علم را نابود می‌کند بنابراین باید مراقب سودجویان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» قدرت ایران را به رخ جهانیان کشید
  • عملیات وعده صادق موازنه استراتژیکی در خاورمیانه را بهم زد
  • تقدیر از ۱۸۰ فعال عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
  • حکمرانی در سلامت باید با حضور ذی‌نفعان طراحی شود/ سیاستگذاری با حضور متخصصان صورت می‌گیرد
  • عملیات «وعده صادق» تمام معادلات را به نفع ایران تغییر داد
  • هزینه حج بسیار سنگین است/بدلیل گرانی عده ای از استطاعت خارج شدند
  • هزینه سفر حج بسیار سنگین است / مشکلات حج با تدبیر رفع شود
  • وضعیت شناسی دقیق حلقه مفقوده در فعالیت‌های فرهنگی تخصصی است
  • حمایت روحانیون و طلاب شیروان در اقدام به موقع سپاه در تنبیه متجاوز
  • «در لباس سربازی» از شبکه امید