Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری چینی بیان کرد: کریدور بین المللی چین – قزاقستان – ایران مسیر مناسبی برای حمل کالاهای تجاری دو کشور است.

به گزارش ایلنا از بندرانزلی، رضا مسرور رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، میزبان مدیران شرکت بین المللی نورینکو از کشور چین بود که در این نشست دو طرف در خصوص همکاری مشترک در بخش های صنعت، ترانزیت، فرآوری محصولات کشاورزی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف بندری و ریلی  به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان در این نشست بر افزایش مبادلات تجاری دو کشور با بهره مندی از ظرفیت‌های این منطقه  تاکید کرد و با اشاره به فعالیت شرکت‌های خارجی و به ویژه چینی در بخش‌های مختلف تولیدی، بازرگانی در این منطقه، بهره گیری شرکت های چینی از مسیر جدید ترانزیتی چین- قزاقستان- ایران را از مهترین حوزه همکاری مشترک بیان نمود و افزود: با عنایت به حضور شرکت چینی نورینکو و سایر شرکت های چینی در ایران، مسیر پیشنهادی جدید از مزیت کاهش هزینه ها و زمان حمل و نقل کالا برخوردار بوده و این سازمان نیز در جهت تسهیل و توسعه مراودات کالایی در این مسیر تجاری، مزیت های قانونی برای کالاهای  که از این مسیر ترانزیت می شوند لحاظ کرده است و اطلاع رسانی به شرکت های بین المللی و بازرگانی چینی در خصوص مزیت های این مسیر در فعال‌سازی این کریدور بسیار موثر است .

 رضا مسرور در ادامه ترسیم فرصت های همکاری میان سازمان متبوع خود و سرمایه گذاران خارجی، پیشنهاد همکاری دو جانبه در زمینه ساخت خط ریلی ادامه مسیر قزوین - رشت به منطقه آزاد انزلی به صورت فاینانس و یا سایر روش های سرمایه گذاری مشارکتی را ارایه  و اظهار داشت: با توجه به توانمندی‌های شما در حوزه کشاورزی و ظرفیت های استان گیلان در این زمینه، همکاری در این بخش و در زمینه سرمایه گذاری پایانه صادراتی محصولات کشاورزی نیز می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به تدوین فرصت های  سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی ،فرصت های حوزه  صنعت و به ویژه صنایع های تک و بسته بندی را زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری طرف خارجی بیان داشت و گفت: علاوه بر موارد فوق هم اکنون این سازمان درزمینه ساخت مجتمع بندری کاسپین از توان سرمایه گذار بخش خصوصی ایرانی استفاده کرده و می توانیم در خصوص سرمایه گذاری در بخش های مختلف ساخت اسکله، انبار، سیلو و سایر بخش های بندرکاسپین  و پسکرانه آن همکاری مشترک داشته باشیم.

در این نشست مدیرعامل شرکت نورینکو با اشاره به توانمندی ها و حوزه های فعالیت این شرکت که بسیار متنوع با سابقه طولانی در چهل کشور جهان می باشد، توضیحاتی در خصوص همکاری ها و سرمایه گذاری های شرکت خود در بخش های نیرو، حمل و نقل، مترو و واگن سازی و صنعت کشاورزی، خودرو و نیروگاه های بادی و خورشیدی در ایران ارائه نمود و افزود: جایگاه منطقه آزاد انزلی و بندر انزلی به عنوان یکی از مهمترین و بزرگترین بنادر ایران در دریای خزر بر کسی پوشیده نیست و افزایش همکاری ها و سرمایه گذاری در این منطقه هدف اصلی حضور و بازدید ما را تشکیل می دهد.

وی با استقبال از ایجاد کریدور چین، قزاقستان،ایران تصریح کرد: این کریدور بین المللی جدید ، مسیر مناسبی برای حمل کالاهای تجاری چین و ایران است که علاقمند به استفاده از آن هستیم و از سوی دیگر برای بررسی  انجام پروژه های سرمایه گذاری در این منطقه از جمله اتصال ریل به بندر کاسپین  اعلام آمادگی می کنیم

گفتنی بعد از این دیدار که اعضای هیأت مدیره ، مدیران سازمان و بخش خصوصی منطقه حضور داشتند، هیأت سرمایه گذاری چینی از بخش های مختلف مجتمع بندری کاسپین، واحدهای تولیدی و فاز تجارت و گردشگری منطقه بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان توانمندی ها و فرصت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف ایران جهان چین قزاقستان کشاورزی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل