Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@15:58:34 GMT

مهلت تکمیل برنامه سوم توسعه شهری تا بهمن

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۵۳۷۷

مهلت تکمیل برنامه سوم توسعه شهری تا بهمن

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برنامه سوم شهرداری تهران گفت: ستاد تدوین برنامه با مشارکت معاونت برنامه ریزی شهرداری و کمیسیونهای تخصصی شورا تشکیل شود. ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۴ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای یکصدو هفتمین جلسه شورا ضمن گرامیداشت سالروز ولادت امام حسن عسگری (ع) اظهار کرد: امام حسن عسکری (ع) که به جهت حصر شدن در یک منطقه نظامی به عسکر مترادف لشگر، مشهور است، 7 سال عهده دار امامت شیعه بود که در این دوره، از 3 طرف تحت فشار قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: حکومت وقت، غالیان شیعه و شیعیان تندرو، روش اعتدالی و مبتنی بر تفکر و آگاهی بخشی امام را مورد حمله قرار می‌دادند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه سخنان خود به بخشی از زندگی نامه امام حسن عسکری اشاره داشت و گفت: حکومت از ارتباط مردم با امام حسن عسکری نگران بود و این ارتباطات را محدود می‌کرد، غالیان یا غلوکنندگان شیعه، با زیاده‌روی در مدح و دادن نسبت‌های الهی و فراتر از حد بشر به امامان شیعه موجب انحراف عقیدتی در جامعه می‌شدند و نیروهای تندرو شیعه با دست زدن به قیام مسلحانه و خشونت با مبارزه با حکومت می‌پرداختند در حالیکه روش امامان، آگاهی بخشی و مبارزه نرم و فکری با ظلم بود نه دست زدن به خشونت.

هاشمی یادآور شد: دستاوردهای امام حسن عسکری در مدت هفت ساله امامت ایشان بسیار درخشان و پربار بود ، ایشان جامعه شیعه را آماده دوران غیبت کرد و شبکه وکلای شیعه و ایجاد سیستم ارتباطات امن و معتبر میان امام و شیعیان را که در دوران غیبت صغری و اولیه امام عصر مورد استفاده قرار گرفت تکمیل و تعمیق نمود.

وی افزود: درس امام حسن عسکری برای شیعیان، حفظ میانه روی و اعتدال در عقاید و باورها، حفظ حریت و آزادگی در برابر ظلم در روحیات، و حفظ صلح طلبی و فاصله گرفتن رفتارهای خشونت‌آمیز در عمل است که امیدواریم سرلوحه فعالیت ما نیز قرار گیرد.

 

واکنش محسن هاشمی به عدم بهره‌برداری از ترمینال شرقپیشنهاد یک فوریت عضو شورای شهر تهران در روز مبارزه با فساد


 هاشمی همچنین به روز پژوهش اشاره داشت و گفت: یکی از مشکلات کشورهای در حال توسعه، کم توجهی به پژوهش و تحقیق قبل از هر اقدام عملی است، حمایت عملی از پژوهشگران، کاربردی کردن پژوهشها و توجه به نتایج پژوهش در تصمیم‌گیری 3 نیاز جدی مدیریت شهری است که باید به صورت توامان و نه جزیره‌ای در مدیریت شهری مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی یکی از مهمترین موضوعاتی که پژوهش باید در آن مورد توجه قرار گیرد، موضوع برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های دراز مدت و راهبردی است که در روزهای اخیر با ارسال ویراست دوم برنامه سوم توسعه شهر تهران، کمیسیون‌های تخصصی شورا بایست با رویکردی علمی و پژوهشی ونه سلیقه ای وسیاسی، این برنامه را بررسی کرده و در سطح یک برنامه قابل اجرا و واقع گرایانه برای اجرا به تصویب برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به تاخیری که در بررسی برنامه سوم به دلیل تغییرات مدیرین شهری پیش آمده است ضمن قدردانی از تیم تدوین برنامه دوم توسعه شهری تهران گفت: جا دارد از تیم تدوین برنامه دوم توسعه شهرداری تهران که با مدیریت واعظ مهدوی، یکی از علمی‌ترین برنامه های مدیریت شهری را تدوین کرده و وزارت کشور چارچوب و روش این برنامه را به عنوان الگوی برنامه‌ریزی شهری به سراسر کشور ابلاغ کرد، تقدیر کنیم و امیدواریم برنامه سوم توسعه شهر تهران با استفاده از نقاط قوت برنامه دوم گامی رو به جلو باشد.

وی ادامه داد: با توجه به آنکه شهردار تهران، ویراست دوم احکام برنامه که با استفاده از پیشنهادات اعضای محترم شورا، در ویرایش نخست احکام برنامه ایجاد شده است، را ارسال کرده است، در انتظار هستیم که سایر اسناد برنامه نیز که شامل چشم‌انداز، استراتژی‌، اهداف، منابع و مصارف است نیز به زودی در اختیار شورا قرار گیرد تا امکان بررسی برنامه ایجاد شود.

هاشمی افزود: اگرچه امروز در ادبیات مدیریت استراتژیک با توجه به پویایی محیط و تغییرات بنیادین، اعتبار برنامه ریزی دراز مدت با تردید مواجه شده و براستفاده بر برنامه‌های منعطف و قابلیت تطبیق با تغییرات شرایط  و محیط سازمان تاکید می شود، جهت حفظ انسجام و هم افزایی سیاستها، بودجه های سالانه و سایر مصوبات شورا  نیاز به برنامه راهبردی مدیریت شهری وجود دارد اما بایست مکانیزیم ایجاد انعطاف وتغییر و تطبیق نیز به شیوه ای کارامد در برنامه سوم دیده شود.

وی طی پیشنهادی  بیان داشت: جهت تسریع در بررسی و آماده سازی برنامه سوم و جبران تاخیراتی که بدلیل تغییرات مکرر در مدیریت شهری ایجاد شده است، ستاد تدوین برنامه با مشارکت معاونت برنامه ریزی شهرداری و کمیسیونهای تخصصی شورا تشکیل شود و با فعالیت فشرده تا بهمن ماه برنامه سوم را نهایی و به صحن شورا ارائه کند.

انتهای پیام/

R1491/P34399/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شورای شهر تهران شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته توجهی به گرامیداشت آیین‌های مذهبی نداشتند به طوریکه حتی در آن دوره ریالی بودجه برای گرامیداشت دهه کرامت پیش‌بینی نشده بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امین توکلی‌زاده در حاشیه دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هر دوره‌ای از مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی راهبرد ویژه‌ای در دستور قرار گرفته اما در همه دوره‌ها زحماتی کشیده شده است. کار در این حوزه سخت است لذا ما تلاش کردیم اقدامات صحیح را ادامه دهیم و تکرار کنیم.

وی افزود: برخی رویکردها نیز غلط بوده که در نتیجه آن شاهد بودیم در ادوار گذشته براساس رویه‌ای پیش رفتند که سبک زندگی مردم دچار مشکل شده، ترویج شیوه‌های غربی در سبک زندگی را شاهد بودیم در حالی که خود صاحب سبک هستیم. برای مسائل اجتماعی می‌توانیم به مبانی و فرهنگ دیرینه خود مراجعه کنیم.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: ترویج زیست شبانه را در دوره قبل شاهد بودیم. در حقیقت به بهانه ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری سبک زندگی را دچار مشکل کردند و زمان استراحت مردم آنها را به فضای بی دفاع شهر کشانده که بسیاری از آسیب‌ها را به همراه آورد. می‌توانیم با طراحی درست بنایی را بگذاریم که آسیب نداشته باشد.

وی تاکید کرد: خانواده را محور طراحی‌های فرهنگی خود قرار دادیم و در این حوزه خانواده خود از خود صیانت می‌کند و می‌تواند به‌گونه‌ای طراحی کند که کل خانواده بهره‌مند شوند. ما نوروز را به صورت کاملا طراحی‌های لازم را انجام دادیم و در حقیقت نوروز ملل را به عنوان آنچه که خارج از جغرافیای کشورمان است در نظر گرفتیم و اراضی عباس‌آباد روی نوروز ملل متمرکز شد.

توکلی‌زاده با اشاره به اینکه آیین‌های متفاوتی در اقوام مختلف برای نوروز وجود دارد، افزود: همه آیین‌های اقوام برای نوروز ستودنی است. نوروز ملل و نوروز اقوام را در دستور کار قرار دادیم و با تلفیق بهار قرآن موضوع نوروز را دنبال کردیم.

وی تاکید کرد: ترویج چهارشنبه سوری در دستور کار ما نیست اما آموزش شهروندان برای ایمنی و مراقبت از کودکان در دستور کار قرار گرفته بود. بی‌تردید ما نیازی نداریم دست گدایی فرهنگی به سمت کسی دراز کنیم. آنقدر جشن‌های بزرگ در ایران و اسلام وجود دارد. در ایام نوروز 64 کاروان نوروزی در شهرداری تهران به راه افتاد و اقداماتی همچون شاهنامه‌خوانی را دنبال کردیم. در هیچ مناسبتی غفلت نکردیم به ویژه مناسبت‌های ملی و فرهنگی.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران با انتقاد از بی‌توجهی مدیریت دوره شهری به برگزاری آیین‌های مذهبی اظهار کرد: همه این موارد را در خاطرشان هست و حتی زمانی که ما در این دوره معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری را تحویل گرفتیم حتی یک ریال بودجه نیز برای گرامیداشت دهه کرامت در دوره‌ گذشته در نظر گرفته نشده بود.

توکلی‌زاده تصریح کرد: البته آنها بیشتر توجه خود را به برگزاری نمایشگاه‌های حیوانات خانگی داشتند و در این ارتباط شهروندان تهرانی خاطرشان هست که در سطح شهر بیلبوردهای تبلیغاتی این نمایشگاه‌ها نصب شده بود و هزینه‌های زیادی در این بخش صورت گرفته بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • تکمیل عملیات ساماندهی خیابان ۲۲ بهمن کاوه در اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توسعه شهری ارومیه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد