Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، با بیان اینکه تعرفه گمرکی در مبادی رسمی عراق حذف شده و صادرات بدون اخذ هزینه انجام می شود، گفت: موانع صادراتی در راستای افزایش صادرات رفع یا تسهیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنام تاج الدینی در گفت و گو با خبرگار اروم نیوز، با بیان اینکه از روز گذشته تمامی تعرفه های گمرکی در مرز عراق برداشته شد، گفت: طبق اعلام مسئولان گمرکی عراق از روز شنبه تعرفه هایی که در این مبادی ها به ازای هر کیلو سیب اخذ می شد، حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: بارگیری های لازم از آذربایجان غربی انجام شده و حدود ۱۰۰ کامیون محصول سیب جهت صادرات در مبادی گمرکی مستقر هستند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، تاکید کرد: کاهش قیمت ارز، تعهدات پیمان سپاری ارزی و وجود تعرفه های گمرکی موانع اصلی صادرات سیب از کشور بوده که بازارهای داخلی و خارجی را با مشکل مواجه کرده است.

وی، با بیان اینکه در ۲ ماه اخیر ۵۰ تا ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش صادرات را شاهد هستیم، ادامه داد: تعهد پیمان سپاری ارزی حذف نشده بلکه از سامانه نیما خارج و به سامانه سنا منتقل شد و به دلیل نبود زیرساخت های بانکی در کشور وارد کردن هزینه روش سیب در کشورهای مقصد با مشکل مواجه می شود.

تاج الدینی، با اشاره به اینکه قیمت سیب در آذربایجان غربی نسبت به سایر استان ها مناسب تر است، عنوان کرد: با این وجود فروشنده کاهش داشته و صادرکنندگان نیز با شرایط فعلی ریسک پذیر برای صادرات نیستند، در عین حال فرصت صادرکنندگان نیز بسیار کم است و با این وجود در راستای حفظ بازارهای خارجی برای سال های آینده نیز باید در فرصت محدود نسبت به خرید و صادرات اقدام شود.

وی، ابراز کرد: سیب محصولی تر بوده و فساد پذیر است که در صورت ماندگاری هم خاصیت خود را از دست داده و هم مشتری خود را به دلیل پایین بودن کیفیت از دست می دهد به همین دلیل باید بازاریان و کشاورزان منطبق با بازار روز نسبت به فروش محصولات اقدام کرده و از نگهداری محصولات جهت بهبود بازار خودداری کنند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه، تاکید کرد: در صورتی که کشاورزان از فروش خودداری کرده و به یکباره اقدام به فروش کنند در بازار آشفتگی به وجود آمده و عرضه بر تقاضا پیشی گرفته و کشاورز مجبور به تحمل ضرر و زیان می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد صبح امروز در دومین جلسه‌ی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال‌جاری گفت: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۹۶ جلسه‌ی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی یک‌هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف از مصوبات این ستاد برخوردار شدند و بیش از ۹۰ درصد مصوبات نیز تاکنون به مرحله اجرا رسیده است.

وی ادامه داد: در دومین جلسه‌ی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سه پرونده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

قاسمی‌فرزاد افزود: دو پرونده درخواست امهال در پرداخت بدهی تسهیلات بانکی را داشتند که مقرر شد در فرصت مناسب بدهی بانکی را تسویه کنند.

وی گفت: یک پرونده مربوط به بازبینی فنی و تعمیرات اساسی واحد تولیدی اسید بود که برای این اقدام نیاز به سوخت جایگزین داشت و مصوب گردید سوخت جایگزین تحویل این واحد تولیدی گردد.

استاندار همدان بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ۹۶ جلسه شامل ۴۵ جلسه‌ی اصلی و ۵۱ جلسه فرعی برگزار شد.

کد خبر 6086310

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • بخشنامه جدید برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان
  • بخشنامه جدید گمرک برای تسهیل صادرات تولیدکنندگان
  • صادرات بخش کشاورزی بیش از ۲۰ درصد رشد کرد/عراق مقصد نخست صادرات