Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این روزها استفاده از کلاه‌گیس‌ در تئاتر، به یک حاشیه بی‌پایان تبدیل شده است؛ موضوعی که مورد تذکر جدی یکی از مراجع تقلید قرار گرفت، اما نمایشی از سه‌شنبه روی صحنه می‌رود که در پوستر آن، بازیگری با کلاه‌گیس خودنمایی می‌کند!

بیشتربخوانید:واکنش معاون هنری به انتقاد‌ها درباره استفاده از کلاه گیس در یک تئاتر

انتشار پوستر یا عکسی در راستای تبلیغات آثار از سوی افراد، بدون توجه به ممیزی‌ها و هنجارهای جامعه باعث ایجاد حاشیه‌هایی برای جامعه تئاتری کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنان که به تازگی، آیت‌الله سبحانی، یکی از مراجع عظام تقلید در زمینه استفاده از کلاه‌گیس در بین بازیگران خانم تذکراتی را مطرح کردند. 

روز گذشته اما پوستر نمایشی به نام «تن شوری» به کارگردانی رضا ثروتی و بازی صابر ابر و پانته‌آ پناهی‌ها دردسرساز شد.

عوامل این نمایش که قرار است اجرایشان را از ۲۷ آذرماه در تئاتر مستقل تهران آغاز کنند، بدون تأیید شورای نظارت و ارزشیابی تئاتر، پوستری از نمایش خود را با تصویر بازیگری منتشر کردند که کلاه‌گیس به سر دارد. این پوستر توسط بازیگران نمایش و دیگر هنرمندان سینما و تلویزیون به سرعت در فضای مجازی پخش شد.

شهرام کرمی، مدیرکل اداره هنرهای نمایشی در گفت‌وگو با فارس که از وی سئوال می‌کرد چرا اداره کل هنرهای نمایشی نسبت به تبلیغ نمایشی که بازیگر زن آن از کلاه‌گیس استفاده کرده، واکنش نشان نمی‌دهد، گفت که پس از مشاهده تصویر در اقدامی با عوامل نمایش، مدیر تئاتر مستقل و سرپرست شورای نظارت بر تئاتر تماس گرفته و عوامل دست به جمع‌آوری تصاویر منتشر شده کرده‌اند.

مصطفی کوشکی، مدیر تئاتر مستقل نیز عنوان کرد که این پوستر، پوستر اصلی نمایش نبوده و پوستری که توسط شورای نظارت و تماشاخانه مستقل منتشر شده، با عکس قبلی که توسط هنرمندان منتشر شده، متفاوت است.

نکته مهم این‌که پوستر تأیید شده یا عکسی که توسط بازیگران برای تبلیغات نمایش در فضای مجازی پخش شده، تفاوت چندانی به لحاظ حجاب بازیگر زن نمایش ندارد. حتما شورای نظارت و ارزشیابی بر تئاتر پاسخ خواهد داد که چرا وضعیت پوشش بازیگران زن در نمایش‌های حال حاضر تئاتر کشور ما به این روز افتاده است.

این در حالی است که گفته می‌شود، موضوع این نمایش نیز در زمینه مسائل زناشویی است و تماشای آن برای سنین کودک و نوجوان مناسب نیست. هرچند به گفته خود گروه نمایشی، این کار به صورت تئاتردرمانی اجرا خواهد شد. 

در نهایت اینکه باید کسی به این پرسش، پاسخی شایسته بدهد که: آیا تئاتر خصوصی در زمینه فعالیت‌های تبلیغاتی خود مستقل عمل می‌کند یا اینکه فعالیت‌های آن باید براساس ضوابط تئاتر دولتی و شورای نظارت بر تئاتر صورت گیرد؟ این سوالی است که اکنون پاسخ روشنی برای آن وجود ندارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

ماجرای دنباله‌دار کلاه‌گیس‌ها در تئاتر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حاشیه هنرمندان خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، احسان آهنگر در آئین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان دومین طنزواره استانی میرما در محمودآبادگفت: هر جامعه‌ای بتواند از ابزار هنر به نحو احسن استفاده کند مطمنا" حرکتش به سمت تعالی فرهنگی خواهد بود.

وی بیان داشت: هنر نمایشی یکی از ابزار‌ها برای انتقال موضوعات و مفاهیم، برای آحاد جامعه مورد استفاد قرار می‌گیرد و بسیاری از تحولات فرهنگی اجتماعی متاثر از نقش آفرینی فرهنگی و هنری جامعه است.

آهنگر برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایش یک فرصت دانست و عنوان کرد: در برگزاری جشنواره‌های هنر‌های نمایشی ما شاهد یکی از جشنواره‌ها در شهرستان محمودآباد به عنوان طنزواره میر ما بودیم مطمنا" یک فرصتی برای انسجام گروه نمایشی و استعداد یابی هنرمندان خوب استان مازندران بوده است.

وی تصریح کرد: البته بک بستر مناسب و یک فرصت طلایی برای آگاهی بخشی آحاد جامعه در راستای آسیب‌های اجتماعی که وجود دارد به مردم کمک می‌کند که ما بتوانیم به صورت غیر مستقیم آسیب‌های اجتماعی را به اطلاع مردم برسانیم و آگاهی بخشی شان را زیاد کنیم و تلاش کنیم تا خود مردم با اطلاعاتی که از زبان هنر دریافت می‌کنند به کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانواده و یا در جامعه دارند کمک کنند.

 مدیر کل هنر‌های نمایش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه طنزواره میرما بیان داشت: دومین طنزواره میر ما، جشنواره قابل توجه‌ای است و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران که ۲ سال متوالی برگزار می‌شود

دکتر کاظم نظری افزود: هنرمندان بسیار خوب مازندران در این طنزواره شرکت و با موضوعات آسیب‌های اجتماعی کار کردند که مورد استقبال خوب قرار گرفت و امیدواریم که این طنزواره تداوم پیدا کند. ما در کل کشور با این طنزواره ۵۴ جشنواره برگزار شده است .

با اعلام آرا هییت داوران، دومین طنزواره استانی میرما برگزیدگان خود را در بخش‌های نمایش صحنه‌ای و استند اپ کمدی شناخت: دومین طنزواره استانی میرما با حضور ۶ گروه نمایشی و ۵ استند اپ کمدین از شهر‌های (محمودآباد، آمل، نور، نکا، ساری، جویبار) به میزبانی محمودآباد با همت شهرداری محمودآباد و با مجوز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد،

بر اساس اعلام آرا هییت داوران متشکل از محمد جونیان، شهرام نوشیر و سید حسین ساداتی این جشنواره برگزیدگان در بخش استند آپ کمدی:هییت داوران در این بخش با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ده میلیون ریال از سرکار خانم زهرا ذو الفقاری از شهرستان محمودآباد تقدیر کرد.

لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ پانزده میلیون ریال تعلق گرفت به سرکار خانم شبنم محمد تبار از شهرستان آمل لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ بیست میلیون ریال تعلق گرفت به جناب آقای مین ذبیحی نژاد از شهرستان نکا اهدا شد

هیئت داوران در این بخش هیچ اثری را حائز رتبه اول ندانست نمایش‌های صحنه‌ای: طراحی صحنه: هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ پنج میلیون ریال از طراح صحنه نمایش ریتا به کارگردانی جناب آقای یاسر محمودی برنتی از ساری تقدیر به عمل آورد.

لوح تقدیر، تندیس جشواره و جایزه نقد‌ی به مبلغ ده میلیون ریال تعلق گرفت به طراح صحنه نمایش مرگ در زنه جناب آقای محمدرضا اصغری از شهرستان محمود آباد موسیقی: هیئت داوران با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون برای موسیقی نمایش سنبل الطبیب آقای داریوش‌ها تفراد از شهرستان جویبار تقدیربه عمل آورد.

هیئت داوران لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ بیست میلیون ریال را برای انتخاب موسیقی نماش مرگ در زنه، به آقای میلاد عبدی از شهرستان محمود آباد اهدا نمود 

 آیین اختتامیه این رویداد با حضور  مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، کاظم نظری مدیر کل مرکز هنر‌های نمایشی کشور، فیاضی نماینده منتخب مردم شهر‌های محمودآباد و نور در مجلس شورای سالامی، فرمانداری، شهردار، فرماندهی سپاه، هنرمندان شهرستانی و استانی و علاقمندان در سالن غدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محمودآباد برگزار شد.

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • فراموشی و آلزایمر روی صحنه تئاتر
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از چهارمحال و بختیاری به جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • هنر نمایشی ابزار‌ی برای انتقال موضوعات و مفاهیم به جامعه
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری