Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف گفت: ما از وزارت ورزش و تمام ارکان تصمیم‌گیری ورزش کشور انتظار کمک نرم‌افزاری و معنوی داریم. ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

حمید عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، در خصوص برگزاری المپیادهای استعدادیابی و همچنین مسابقات قهرمانی گلف کشور، اظهار داشت: هر ورزش و هر ورزشکاری نسبت به فدراسیون یک سری حقوق اولیه دارد که برگزاری مسابقات و ثانیا برگزاری در سطح مناسب و امکانات لازم از جمله این حقوق اولیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: ورزش گلف هم از این قاعده مستثنی نیست و در دوره مدیریت جدید نیز آنچه جلب توجه می‌کرد این بود که مسابقات قهرمانی کشور در هیچ یکی از رده‌های سنی در 6 ماه اول سال به واسطه تغییر تحولات برگزار نشده بود. اولین اراده ما برگزاری مسابقات در تمام رده‌های زیر 18 و بالای 18 سال برای بانوان و رده‌های زیر 18 سال، 18 تا 30  سال، 30 تا 55 سال و بالای 55 سال برای مردان است. به علاوه چون گلف در المپیاد استعدادیابی کشور دیده نشده بود از وزارت ورزش و جوانان خواستیم و با دستور وزیر ورزش و داورزنی تغییر در چارت بودجه‌ای المپیاد ایجاد شد و گلف هم وارد مسابقات شد و ما در دو بخش زنان و مردان و رده سنی 10 تا 15 سال المپیاد استعدادیابی را برگزار کردیم.

رئیس فدراسیون گلف تاکید کرد: به طور کلی وقتی مسابقات برگزار می‌شود برای اینکه نسبت به سال‌های قبل تفاوت‌هایی داشته باشد چند اتفاق را رقم زدیم که از نظر ورزشکاران مطلوب بود البته ما برای سال بعد توقع بیشتری داریم و به ورزشکاران اعلام کردیم توقعات خود را از فدراسیون بالا ببرند تا ما هم بتوانیم همگام با مطالبات به سمت رشد و توسعه پایدار حرکت کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: رده سنی زیر 18 سال هر ساله در کنار سایر رده‌های سنی برگزار می شد و تحت الشعاع قرار می‌گرفت، برای همین این مسابقات  را به صورت مستقل در یک هفته به صورت مجزا برای دختران و پسران برگزار کردیم تا انگیزه مضاعف ایجاد شود. تا کنون برای مسابقات اختتامیه گرفته نمی‌شد در حالی که در این رشته برگزاری اختتامیه مرسوم و جدی است. ما در سالن همایش هتل آکادمی به صورت مجزا مراسم اختتامیه برگزار و جوایز را 2 تا 3 برابر کردیم و به همه شرکت کنندگان لوح سپاس دادیم و به هر یک از شرکت کنندگان هم هدیه نقدی دادیم‌تا انگیزه بیشتری بگیرند و تمرینات  را ادامه دهند. برای سال آینده هم مجددا جوایز را دو برابر خواهیم کرد.

وی در ادامه به جایگاه هیئت‌های استانی اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن اینکه اساس کار  گلف فعالیت‌های هیئت‌های استانی است، برنامه‌ای خواهیم داشت تا هیئت‌ها را دعوت و گزارش عملکرد و برنامه آنها را بگیریم و تیم فدراسیون به نوبت برای بررسی برنامه‌ها‌ در استان‌ها مستقر خواهد شد.

عزیزی در خصوص دیدارهایی که  با مسئولین بلندپایه کشور داشته و بازخورد و نتایج آن برای رشته گلف، یادآور شد: گلف تا کنون در فضای اداری و سیاسی کشور پذیرفته شده نبوده و در بین خانواده خودش فعالیت کرده بود. در نظر داریم گلف را در فضاهای جدید معرفی کنیم و در سطح اسمی که دارد  و در سطح کشور و عموم مطرح کنیم. دوم اینکه دستگاه‌های مختلف امکانات مختلفی دارند و ما می‌توانیم برای  آموزش به پرسنل آن وارد شویم و از امکانات آن برای توسعه گلف استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ورزش گلف بزرگترین زمین را در بین همه رشته‌ها دارد و نزدیک به 60 هکتار زمین دارد که نیاز  به کار زیربنایی، زیر ساختنی و ..‌ دارد تا آماده برگزاری مسابقه و تمرین گلف شود اگر فدراسیون به تنهایی وارد شود شاید توان تامین مالی را نداشته باشد و می‌توان از توانمندی سایر دستگاه‌ها استفاده کرد برای مثال اگر در شهرستانی از منابع طبیعی زمین بگیریم و از دستگاه‌های راه‌سازی و شهرسازی برای احداث آن استفاده کنیم در هزینه‌ها کمک زیادی به ما خواهد کرد. بعلاوه برخی از دستگاه‌ها در بخش دیگری می‌توانند به ما کمک کنند برای مثال 6 اردیبهشت ماه جام دیپلمات‌ها را در پیش داریم که به کمک وزارت امور خارجه و بخش بین الملل وزارت ورزش نیاز داریم. این دیدارها چند منظوره است و هدف ما همه موارد گفته شده و سایر موارد است.

رئیس فدراسیون گلف در پاسخ به این سوال که آیا برای افزایش بودجه گلف با وزارت وررش رایزنی داشته‌اید، گفت: تلاش می‌کنیم تا خیلی متکی به بودجه وزارت نباشیم چون آنها محدودیت‌هایی در بخش بودجه دارند. نزدیک 30 درصد از پروژه‌های نیمه تمام کشور مربوط به ورزش است و این نشان می‌دهد که دولت‌های مختلف پروژه‌ها را استارت زدند ولی به اتمام‌نرسیده و همه جمع شده است. بخش عمده از پروژه که هزاران میلیارد برای اتمام‌آن  لازم است. در کنار آن ادارات کل استان‌ها، شهرستان‌ها، مسابقات ملی ورزش حرفه‌ای و همگانی ورزش استعدادها و ورزش بانوان و ورزش روستایی و ... هم بر عهده وزارت است با این شرایط توقع داشتن از وزارت ورزش برای اینکه بودجه همه فدراسیون‌ها را تامین کند درست نیست. ما در کنار اینکه تلاش می‌کنیم تا بودجه گلف را در وزارت ورزش افزایش دهیم، سایر منابع را نیز برای  فدراسیون جذب کنیم. ما از وزارت توقع کمک نرم افزاری و معنوی و مجوزها را داریم. نگاه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و شرکت توسعه به این موضوع مثبت است

وی یادآور شد: در کنار زمین‌های خاکی در برخی از استان‌های کشور تنها یک زمین چمن گلف داریم که آن هم در مجموعه انقلاب است. در واقع هویت و شناسنامه گلف ایران همین زمین است که آن هم در اختیار فدراسیون نیست.  ما در وهله اول در تلاشیم تا این زمین را برای فدراسیون بگیریم و برنامه‌های آموزشی خود را دنبال و باشگاه‌ها و اردوها و لیگ را در آن فعال کنیم.

رئیس فدراسیون گلف افزود: در طول زمان بخش‌هایی از این زمین توسط دستگاه‌های مختلف گرفته شده و در واقع از 18 میدان با 18 حفره به 13 میدان رسیده و 5 میدان را تکراری بازی می‌کنند تا به 18 میدان برسد. در واقع این زمین از استاندارد خارج شده است. ما برای اینکه بتوانیم میزبانی مسابقات بین المللی را بگیریم و در منطقه حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم  همین هویت گلف را از استاندارد خارج کردیم. ما از وزارت ورزش و تمام ارکان تصمیم گیری ورزش  کشور کمک نرم افزاری و معنوی می‌خواهیم. اگر زیر ساخت‌ها را به استاندارد نسبی نزدیک کنیم نه تنها از کشورها برای برگزاری اردو دعوت می‌کنیم بلکه به این سطح از توان می‌رسیم که میزبان مسابقات جدی و استاندارد بین المللی باشیم.

وی گفت: همین زمین گلف مجموعه انقلاب را می‌توان مجددا طراحی کرد و با 18 میدان مجددا استاندارد شود اما هزینه بالایی  دارد و در فضای فعلی کشور کمتر سرمایه‌گذاری ورود می‌کند. در دوره جدید تلاش می کنیم گلف را بیشتر معرفی کنیم و وظیفه اجتماعی خود می‌دانیم که فضا برای حضور و دسترسی علاقه مندان به گلف فراهم کنیم. فضای آموزش همگانی گلف را فعال می‌کنیم و هر  کسی علاقه داشت احساس نکند این رشته، رشته ثروتمندان است و مردم عادی به آن دسترسی ندارند.

عزیزی تصریح کرد: ما اگر بگوییم در دنیا فقط ثروتمندان به این رشته می‌پردازند جمله غلطی است. در کشور ما زیرساخت‌ها،  تجهیزات ورزشی توسط دولت تامین می‌شود و یک ست گلف با حداکثر 2 میلیون تومان تهیه می‌شود  و تا 40 سال هم دوام دارد. هیچ رشته‌ای وجود ندارد که خانواده همزمان در کنارهم در آن شرکت و گفت‌وگو کنند و در طبیعت باشند و یک روز را در تفریح باشند و ضمن تامین سلامت جسم و روح با تحکیم روابط خانوادگی و با کمترین هزینه به خانه باز گردند.

حمید عزیزی: اگر چشم به دست وزارت ورزش بدوزیم به ورزش و گلف ظلم کرده‌ایم

 

انتهای پیام/

R7890/P1435/S3,33/CT2 واژه های کاربردی مرتبط گلف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گلف گلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفراین مهد پرمخاطب‌ترین ورزش سنتی ایران/ لزوم حمایت‌های بیشتر وزارت

مسابقات کشتی با چوخه که سالانه ده‌ها هزار تماشاگر را به گود زینل خان اسفراین می‌کشاند، نیازمند حمایت ویژه وزارت ورزش برای بین المللی شدن است.

به گزارش خبرنگار استان‎ها دانشجو؛ مسابقات کشتی با چوخه که سالانه در گود زنیل خان اسفراین برگزار می‌شود را می‌توان پر مخاطب‌ترین ورزش سنتی ایران دانست، زیرا که هر ساله در برهه برگزاری مسابقات، بیش از ۵۰ هزار تماشاگر مسابقات را از نزدیک مشاهده می‌کنند که این امر در ایران بی نظیر است.

فرای مسابقات فوتبال مهم، در هیچ یک از ورزش‌ها چنین حجم بالای تماشاگری را نمی‌توان مشاهده کرد؛ همین امر نشان می‌دهد کشتی با چوخه یک ظرفیت بزرگ و اساسی برای خراسان شمالی و ایران است که باید توجه بیشتری به آن داشت.

امسال نیز مسابقات کشتی با چوخه در اسفراین برگزار شد، اما با یک تغییر و آن هم حضور ورزشکاران سایر کشور‌ها در این رقابت‌ها بود؛ طی این دوره از مسابقات با حمایت فدراسیون ووشو و انجمن کوراش ایران، اسفراین روز قبل برگزاری مسابقات کشتی با چوخه، میزبان مسابقات بین المللی کوراش بود.

در این مسابقات ۱۴ کشور خارجی با ۳۲ ورزشکار حضور داشتند که این ورزشکاران در مسابقات کشتی با چوخه نیز شرکت کردند؛ اتفاقی که فرصت معرفی این ورزش سنتی ایران را بیش از گذشته کرده است.

اما در این بین کشتی با چوخه و گود زینل خان اسفراین نیازمند حمایت‌های ویژه وزارت ورزش است؛ حمایت‌هایی که می‌تواند آورده بزرگی در حوزه ورزش‌های سنتی ایران داشته باشد.

این ورزش به اسم خراسان شمالی باید ثبت جهانی شود

محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسان شمالی روز جمعه بیست و چهارم فروردین، در حاشیه مسابقات کشتی با چوخه اسفراین اظهار کرد: کشتی پر طرفدار با چوخه باید جایگاه واقعی خود را در جهان پیدا کند.

وی با اشاره به حضور ورزشکاران بیش از ده کشور در این رویداد، افزود: امسال با برگزاری مسابقه کوراش و حضور مهمانانی از ۱۵ کشور در گود زینل خان اسفراین، گامی رو به جلو برداشتیم.

استاندار خراسان شمالی کشتی با چوخه را ورزشی با ارائه الگوی جوانمردی و پهلوانی دانست و بیان داشت: امیدواریم کشتی با چوخه به نام خراسان شمالی ثبت جهانی شود.

حسین نژاد گفت: حضور تیم‌های ورزشی از ۱۵ کشور و برگزاری این مسابقات با امنیت و آرامش کامل، زمینه ساز مطرح شدن جمهوری اسلامی ایران در دنیا خواهد شد و دشمنان که با توطئه و دسیسه به دنبال ناامن نشان دادن کشور هستند خواهند دید که چگونه در استان‌های مختلف کشور از جمله خراسان شمالی این مسابقات مردمی، در امنیت و آرامش کامل برگزار می‌شود.

وی افزود: با برگزاری این مسابقات شاهد تقویت هر چه بیشتر تمام هیئت‌های ورزشی و به ویژه ورزش کشتی با چوخه خواهیم بود و در این زمینه موفق‌تر از گذشته عمل کنیم.

کمک ۳ میلیاردی وزیر ورزش به کشتی با چوخه

هر چند بنا بود وزیر ورزش و جوانان فینال مسابقات بین المللی کوراش و کشتی با چوخه را به صورت حضوری مشاهده کند، اما شرایط آب و هوایی مانع سفر وی به خراسان شمالی شد؛ موضوعی که با گلایه فعالان ورزشی همراه بود.

علی رغم این موضوع، وزیر ورزش طی دستوری با توجه به علاقه مردم بجنورد و گسترش هر چه بیشتر رشته‌های بومی-محلی، مبلغ دو میلیارد برای توسعه سکو‌ها و روشنایی گود زینل خان اختصاص داد.

قرار است این مبلغ برای تجهیز این گود قدیمی صرف شود تا پاسخگوی نیاز هر چه بهتر مردم و همچنین توسعه این رشته اصیل و قدیمی ورزش باشد. پس از اختصاص این مبلغ اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان شمالی، نسبت به تجهیز این گود به روشنایی و مناسب‌سازی سکو‌های این گود تاریخی اقدام می‌کند.

همچنین با دستور کیومرث هاشمی مبلغ یک میلیارد تومان بابت برگزاری هر چه بهتر مسابقات کشتی با چوخه امسال اختصاص پیدا کرده است.

هرچند این ارقام می‌تواند اندکی چرخ توسعه کشتی با چوخه و کوراش را به حرکت درآورد، اما یقینا نباید به این اعداد حداقلی رضایت داد، زیرا که ارزش و جایگاه چنین ورزش‌های سنتی بیش از این میزان است.

دیگر خبرها

  • همدان میزبان بزرگترین رویداد کاراته کشور است/ نمره عالی میزبانی
  • کرمان میزبان همایش بین‌المللی راه ابریشم
  • علیرضا رضایی: اخذ مالیات باعث گران شدن ورزش می‌شود
  • گرفتن مالیات بر ارزش افزوده ورزش را برای همه مردم گران می‌کند
  • تدوین استانداردهای ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • تدوین استاندارد‌های ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • دیدار چهره به چهره وزیر ورزش و جوانان با ملی‌پوشان و کاپیتان‌های تیم‌های ملی
  • کیومرث هاشمی: ورزشکاران درک بالایی از شرایط کشور دارند
  • اسفراین مهد پرمخاطب‌ترین ورزش سنتی ایران/ لزوم حمایت‌های بیشتر وزارت
  • چلسی ضرر کرد، بولی هتلش را فروخت!