Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان نزدیک به 200 کشور جهان دیشب در پایان دو هفته کنفرانس سازمان ملل برای بررسی تغییرات اقلیمی موسوم به "cop24" در شهر "کاتوویس" لهستان بر سر نحوه اجرای تعهدات کشورها در قالب پیمان پاریس به توافق رسیدند.

به گزارش عصرایران به نقل از سی‌ان‌ان، با نتیجه مثبت کنفرانس لهستان، حالا قرار است تعهدات کشورها در قالب پیمان پاریس از سال 2020 به مورد اجرا درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین تعهد کشورها در قالب پیمان پاریس کاهش 1.5 درجه‌ای دمای زمین تا سال 2030 با کاهش تولید 50 درصدی گازهای گلخانه‌ای (مونواکسید کربن) است.

بیست و چهارمین نشست بین‌المللی تغییرات اقلیمی موسوم به "COP 24" از چهارم دسامبر -12 روز پیش- در شهر "کاتویس" لهستان آغاز شد و به دلیل اختلافات موجود بین کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته در زمینه کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای به مدت یک روز تمدید شد تا در نهایت در توافقی که هیچ تعهد جدیدی برای کشورهای حاضر در کنفرانس در پی نداشت، بر سر نقشه راه نحوه اجرای پیمان پاریس توافق حاصل شد.

شادمانی "میکال کورتیکا" رییس بیست و چهارمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در لهستان از تصویب سند نهایی این کنفرانس/ عکس: آسوشیتدپرس

 

در پایان این کنفرانس، توافقات انجام شده در قالب آن، در چارچوب یک "کتاب کار" در اختیار نمایندگان کشورهای حاضر قرار گرفت تا این کشورها با استفاده از دستورالعمل‌های این کتاب، تعهدات خود را اجرایی کنند.

توافق نشست لهستان نوعی بازگشت با چراغ خاموش آمریکای ترامپ به پیمان پاریس محسوب می‌شود، چون نمایندگی آمریکا در این کنفرانس، سند نهایی نشست تغییرات اقلیمی در لهستان را امضا کرده است.

پیمان پاریس در سال 2015 حاصل شد و در چارچوب آن توافق شد کشورها تا سال 2030 به میزان 50 درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای خود را کاهش دهند، اما با به قدرت رسیدن دونالد ترامپ در آمریکا، او کشورش را از این پیمان خارج کرد.

از مهم ترین توافقات کنفرانس "کاتوویس"، موافقت کشورهای عضو برای سنجش میزان تولید گازهای آلاینده خود بر اساس ضوابط و استانداردهای یکسان است.

گفتنی است کشورهای توسعه یافته و کشورهای در حال توسعه در زمینه نحوه اجرای پیمان پاریس اختلاف نظر داشته و دارند. برخی کشورهای در حال توسعه معتقدند مشکلات کنونی گرمایش زمین از فعالیت و عملکرد آنها ناشی نمی شود در حالی که در زمینه اجرای تعهدات پیمان پاریس همه کشورها یکسان در نظر گرفته شده‌اند و این مساله ممکن است در روند توسعه این قبیل کشورها اخلال جدی ایجاد کند.

 

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۶۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد

ایسنا/خوزستان معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اجرای پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه خبر داد.

مهدی روحانی نژاد در نشست ابرپروژه ملی توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها که امروز (۵ اردیبهشت) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های پروژه ملی توسعه شبکه فیبر نوری، این بوده که از شهرهای برخوردار آغاز نشده است و در هر شهری که مجوز داده شد، اپراتور مربوطه کار خود را آغاز کرده است. در این پروژه، عدالت اقتصادی و اجتماعی مدنظر است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در کل دنیا، این پروژه ۱۰ ساله انجام می‌شود اما ما به دنبال اجرای سه ساله آن هستیم. اپراتور نباید بالاشهر پایین‌شهر کند، بلکه باید کل شهر را پوشش دهد و ظرف ۳۰ روز اتصال برقرار ‌شود. حداقل اینترنت ارائه‌شده ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است و مشترک نباید کمتر از ۱۰۰ مگابایت دریافت کند. اپراتورها اکنون اینترنت را با  ۳۰ تا ۵۰ مگابایت ارائه می‌دهند و حداکثر ۳۰۰ مگابایت است اما تعهد اکنون در شبکه فیبر نوری، حداقل ۱۰۰ مگابایت است.

روحانی نژاد ادامه داد: مردم برای اتصال به اینترنت شبکه فیبر نوری نباید پولی پرداخت کنند دولت یارانه فیبر نوری را پرداخت می‌کند پس نباید از مردم پول دریافت شود بلکه فقط کافی است هزینه سرویس اشتراک ماهانه را پرداخت کنند. بر اساس طرح وزارت ارتباطات در هیات وزیران، برای همه مدارس نیز اتصال مودم و سرویس یکساله رایگان ارائه می‌شود.  

معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: خوزستان، جز اولین استان‌هایی بود که علاقه‌مندی برای اجرای این پروژه در آن دیده می‌شد اما کار آغاز نشد و علاقه‌مند هستیم بودجه اجرای طرح فیبر نوری ۱۴۰۳ در خوزستان مصرف شود. تا اردیبهشت ماه نیز شبکه فیبر نوری استان قم و تا خردادماه استان ایلام افتتاح می‌شود.

وی عنوان کرد: اپراتورها حداکثر ظرف چهار ماه باید حفاری لازم برای اجرای شبکه فیبر نوری را انجام دهند که متناسب با استانداردها خواهد بود. از نظر زمان‌بندی، شهر اهواز زودتر انجام می‌شود چون به دلیل پروژه فاضلاب، تاب‌آوری شهر پایین آمده است. البته سرعت کار با وجود شرکت مبین‌نت بیشتر خواهد شد.

روحانی نژاد افزود: برای شهر خرمشهر نیز برنامه‌ریزی شده است که تا سوم خرداد بتوانیم این پروژه را افتتاح کنیم و اولین شهر تحت پوشش در استان خواهد بود. سرعت حفاری و سرعت ترمیم معابر، دغدغه شهرداری‌ها است که حداکثر در چهار ماه باید انجام شود. تجربیات یک سال و نیم گذشته در ۲۹ استان، ارزشمند است و می‌توان این تجربیات را انتقال داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • توافق مالی در رختکن پرسپولیس برای نحوه تمدید قرارداد