Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان ، سرهنگ علی کریمی اظهار داشت: دختر جوان کرمانشاهی با اضطراب به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد شخصی تصاویر خصوصی وی را در شبکه‌اجتماعی تلگرام منتشر نموده که این موضوع سبب ریختن آبرو و سلب آسایش ایشان شده‌است لذا موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: دختر جوان پس از این‌که کمی آرام شد در گفتگو با کارشناسان پلیس فتا یادآور شد مدتی قبل در شبکه‌اجتماعی تلگرام با فردی با نام کاربری فرید آشنا شده که پس مدتی از وی درخواست دوستی دریافت کرده است و، چون این دوستی بصورت مجازی بوده درخواستش را پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه پذیرفتن درخواست دوستی فرد ناشناس اولین گام در راستای هتک حیثیت این دختر جوان بوده است افزود: شاکیه در ادامه گفت: پس از مدتی فرید از وی درخواست تصاویر خصوصی نموده که به علت اعتماد تصاویر خود را در اختیارش قرار داده است، اما پس از ارسال از کار خود پشیمان شده و قطع رابطه می‌کند و متهم نیز با توجه به قطع شدن رابطه برای تحت فشار قرار دادن شاکیه دست به انتشار تصاویر در فضای مجازی می‌زند.

وی افزود: با تلاش کارشناسان پلیس فتا و اقدامات فنی و پلیسی، متهم شناسایی و برای انجام تحقیقات تکمیلی به این پلیس فراخوانده شد و پس از حضور در این پلیس و مواجهه با ادله موجود به بزه انتسابی اقرار نمود.

سرهنگ کریمی ضمن بیان اینکه یکی از پیامد دوستی‌های اینترنتی، انتشار تصاویر خصوصی است یادآور شد: نوجوانان و جوانان به دنبال تفریح و نشاط هستند و گاهی به پیشنهاد دوستی افراد غریبه در شبکه‌های اجتماعی پاسخ مثبت می‌دهند و بدون آنکه از عواقب آن مطلع باشند به تبادل تصاویر می‌پردازند، اما کاربران باید بدانند این‌کار در بیشتر مواقع به تهدید، اخاذی و هتک‌حیثیت منتهی می‌شود.

این مقام ارشد انتظامی به شهروندان توصیه نمود: در ارتباط با دیگران هویت اصلی خود را اعلام نکرده و اطلاعات شخصی و خصوصی و تصاویر خود در ارسال نکنند؛ همچنین در زمان استفاده از شبکه‌های اجتماعی از بارگذاری تصاویری که انتشار عمومی آن ممکن است موجب شرمساری شود خود‌داری نمایند.

رییس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و آنان می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکه‌های اجتماعی داخلی با ما در میان بگذارند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان