Web Analytics Made Easy - Statcounter

شافعی گفت: از شروع برنامه توسعه تا پایان سال ۹۶، یک هزار و ۷۴۲ میلیارد دلار منابع ارزی از محل صادرات نفت، کالا و خدمات داشته‌ایم.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا شافعی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران در چهل و دومین جلسه هیئت نمایندگان اتاق ایران  با اشاره به اینکه امروز یکی از مهمترین چالش‌های کشور مسئله اقتصاد ملی است، اظهار کرد: اقتصاد کشور نیازمند حرکت جدی و کار بزرگی است که مسئولان باید به فکر باشند و همواره خودشان را آماده کنند و کمربند‌ها را محکم ببند چرا که سیاست‌های خصمانه دشمنان، روی اقتصاد کشور متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سالهاست که صحنه اقتصادی کشوری شاهد کشمکش میان صنعت‌گران، تولیدکنندگان و صادرکنندگان است و ده‌ها سال است که کشور درگیر مشکل گردش سرمایه در بخش دلالی زمین و مستندات است و مستندات نشان می‌دهد که پیش از انقلاب و بعد از انقلاب این دو بخش رقیبی، برای بخش‌های تولید بوده‌اند.

شافعی با اشاره به اینکه برنامه توسعه از سال 68 تاکنون در کشور اجرایی شده است، بیان کرد:‌ باتوجه به فراهم بودن منابع ارزی از طریق صادرات نفت و گاز از شروع برنامه توسعه از سال 68 تا پایان سال 96،یک هزار و 742 میلیارد دلار منابع ارزی از محل صادرات نفت، کالا و خدمات داشته‌ایم، این در حالی است که علی‌رغم چنین منابعی‌ اقتصاد کشور گرفتار وضعیت کنونی شده است.

 به گفته وی با وجود آنکه پاسخگویی در این خصوص وجود ندارد این کاروان کماکان در حال حرکت است.

شافعی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بخشی از نقدینگی از جیب پرسخاوت آحاد جامعه به سمت موسسات مالی ورشکسته می‌رود، گفت: آیا این به حق است که از کیسه مردم فقیر جامعه نقدینگی به سمت و سوی موسسات ورشکسته برود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با اشاره به آخرین وضعیت اصلاح نظام مالیاتی در کشور افزود: پس از گذشت سالها می‌بینیم که بخش‌های نا مولاد اقتصاد همچنان در حال فرار از پرداخت مالیات هستند به طوری که پرداخت مالیات به بخش‌هایی اصابت می‌کنند که نه مولد هستند و نه شفاف ضمن آنکه داستان مالیات بر ارزش افزوده بسیار طولانی است در حالی که قرار نبود در این مسیر باشد.

ادامه دارد...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور