Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که تا "دیروز" رئیس سازمان خصوصی‌سازی به تعریف و تمجید بی‌حد و اندازه‌ای از خریدار آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال می‌پرداخت و سنگ این واگذاری را به سینه می‌زد، "امروز" خریدار را فردی لقب می‌دهد که به تعهدات خود عمل نمی‌کند! ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱ اقتصادی اقتصاد ایران بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، "دفاع همه جانبه از واگذاری آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال و تعریف و تمجید از خریدار"؛ رفتاری که بارها و بارها از سوی میرعلی پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی در خصوص این واگذاری دیده شد و فغان و فریاد نمایندگان مجلس، رسانه‌ها و سایر فعالان اقتصادی در خصوص وجود ایراد و اشکال در مورد نحوه واگذاری و همچنین عدم اهلیت خریدار به جایی نرسید که نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این به تازگی سازمان خصوصی‌سازی با انتشار فراخوانی اعلام کرده که به دلیل عدم تعهد خریدار که بارها از وی دفاع کرده، قصد دارد آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال را دوباره به مزایده بگذارد.

بر این اساس نماینده مردم هرمزگان در مجلس گفته برخی مسئولان کشوری و استانی در زمانی که بنده در خصوص تخلف در واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی فریاد می‌زدم، در کارخانه در حال گرفتن عکس یادگاری و تعریف از مالک این مجتمع بودند.

به گفته ‌احمد مرادی، فردی که خریدار آلومینیوم المهدی بوده، مطالبات دولت را پرداخت نکرده است و مشخص‌ شده که نحوه واگذاری آلومینیوم صحیح نبوده و سازمان خصوصی‌سازی نیز از قانون تخطی کرده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه در پروژه واگذاری آلومینیوم المهدی شاهد تاراج سرمایه ملت توسط عده‌ای افراد سودجو بودیم، تصریح کرده است: همان زمان بارها این موضوع را گوشزد کردم و حتی وزیر امور اقتصاد و دارایی را به مجلس کشاندم و به استاندار وقت هرمزگان این موضوع را اعلام کردم، اما بارها شاهد تمجید این مسئولان از مالک مجتمع آلومینیوم المهدی بودیم و حتی برخی مسئولان در زمانی که بنده در خصوص این واگذاری فریاد می‌زدم در کارخانه در حال گرفتن عکس یادگاری و تعریف از مالک این مجتمع بودند.

با این حال، پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی سازی که در روزگار نه چندان دوری به تعریف و تمجید بی‌حد و اندازه‌ای از خریدار آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال می‌پرداخت و سنگ این واگذاری را به سینه می‌زد، به تازگی اعلام کرده با توجه به این که خریداران به تعهدات خود عمل نکرده است، سهام در وثیقه شرکت «آلومینیوم المهدی» و دارایی‌های طرح «آلومینیوم هرمزال» به فروش می رسد.

بر این اساس باید منتظر ماند و دید آیا دولت تدبیر و امید و که حالا با کارنامه خود در مورد واگذاری سهام دولت و اجرای خصوصی‌سازی، دیگر جای بحث و اعتراضی باقی نگذاشته است، به این نوع واگذاری ادامه خواهد داد یا با خانه‌تکانی در سازمان خصوصی‌سازی رویه واگذاری‌ها را تغییر می‌دهد؟!

اعتراض حزب اسلامی کار به روند خصوصی سازی بنگاه‌های اقتصادیرئیس خصوصی سازی قبلی‎ها را متهم و از خود تعریف کردپوری حسینی: وضعیت نیشکر هفت تپه نسبت به قبل خصوصی سازی بهتر است

انتهای پیام/

R32365/P1012122/S7,77,84/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سازمان خصوصی سازی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد

بعد از جلسه‌ای که امروز در ساعت و مکان مبهم و نامعلوم برگزار شد، تکلیف واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال مشخص شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ این خبر ادعای برنا، خبرگزاری متعلق به وزارت ورزش و جوانان است که در این جلسه‌ سرنوشت ساز که حتی نام حاضران آن هم منتشر نشده است، واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نهایی شد و برخلاف تصورات، سهام هر دو تیم پیش از پنجم اردیبهشت به مشتریان منتقل می‌شود. 

پس از برگزاری این جلسه، مقرر شد پرسپولیس به یک کنسرسیوم بانکی شامل بانک‌های شهر، ملت، صادرات و تجارت واگذار شود. بنابراین برخلاف ادعاهای هفته قبل، بانک سپه از جمع خریداران خارج شده است.

به این ترتیب بانک شهر که تراز مثبتی ندارد و با میلیاردها بدهی و تراز منفی متعلق به شهرداری تهران است، با ۴۰ درصد و دو صندلی مدیریتی، بیشترین سهم در سهام و هیات مدیره پرسپولیس را خواهد داشت. 

مابقی سهم‌ها ( هر بانک ۱۵ درصد) هم بین سه بانک دیگر تقسیم می‌شود و هر کدام یک صندلی در هیات مدیره پرسپولیس خواهند داشت. 

و اما سهام استقلال که هوادارانش نگران معامله بر سر حذف این تیم از لیگ نخبگان آسیا بودند، در همبن مرحله فروخته می‌شود. آنهم به یک مجموعه پرتوان اقتصادی با چندهزار میلیارد تومان سود سالانه و تراز مثبت ناشی از فروش محصولات نفتی فرآوری شده میادین نفتی ایران...

استقلال سرانجام به همان هلدینگ خلیج فارس واگذار می‌شود و این هلدینگ باید بیش از ۲ هزار میلیارد تومان باید به دولت پول بدهد که البته پول خردش محسوب می‌شود. همچنین از این بانک‌ها و هلدینگ نفتی ، ضمانت نامه برای شرکت در مناقصه دریافت شد تا رسما واگذاری انجام شود.

البته صدور مجوز حرفه‌ای برای استقلال هنوز با تردید و شک مواجه است؛ چرا که برخلاف مصاحبه‌های مدیرعامل جنجالی این تیم، هنوز پنجره نقل و انتقالاتی آبی‌ها بسته است و خیلی‌ها ادعای امضای تفاهم‌نامه با سانتاکلارا در ماجرای پرونده محبی را باور نمی‌کنند. نه فیفا در این زمینه تاییدیه‌ای می‌دهد و باشگاه پرتغالی حاضر است ادعای خطیر را با صدور اطلاعیه‌ای تایید کند!

به این ترتیب، دو تیم پرهوادار پایتخت بعداز حدود ۴۰سال از مالکیت وزارت ورزش و جوانان خارج و به ارگان‌هایی که در نهایت در حیطه اختیارات و نظارت دولت هستند واگذار شد.

هر چند نام این نوع واگذاری را نمی‌توان خصوصی‌سازی گذاشت اما فعلا طرفداران پرشمار دو تیم ، همینکه از خطر حذف از رقابت‌های آسیایی فرار کرده‌اند، خرسند و راضی به نظر می‌رسند.

پرسپولیس و استقلال احتمالا از این پس مشکلات مالی برای تامین مخارج نخواهند داشت اما ناکارآمدی مدیریتی و ولخرجی و اتلاف منابع ، منحصر به وزارت ورزش نیست و هرجایی که اثری از دولت و مدیریت دولتی باشد، بساط ریخت و پاش ، اختلاس و تبانی و دله‌دزدی ، تصرف اموال عمومی و دلال‌بازی وجود دارد.

حالا باید دید این دو مجموعه بانکی و نفتی کشور، چگونه بنگاه‌داری ورزشی را برخلاف قوانین کشور تجربه می‌کنند. آیا دور ریختن چندصد میلیارد در سال ادامه می‌یابد یا اصول درآمدزایی در فوتبال حرفه‌ای دنبال می‌شود و صداوسیما را مجبور به پرداخت حق پخش واقعی این دو تیم خواهند کرد.

 

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد
  • عقب نشینی از خصوصی‌سازی اصولی با حکم رد دیون ۱۳۰ همتی بودجه
  • تیم نکونام علیه گلزنی‌های متوالی آلومینیوم
  • رفت و برگشت مقابل استقلال: بدشانس!(عکس)
  • انتشار آگهی واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال
  • آگهی واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال منتشر شد
  • افزایش تولید شمش آلومینیوم
  • شیرین‌ترین کلین‌شیت حسینی با تولد فرزند دوم
  • تعریف و تمجید چینی ها از قدرت نظامی ایران در برابر تل آویو | ...تارومار شدند
  • شیرین‌ترین کلین‌شیت حسینی با تولد فرزند دوم (عکس)