Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، بهرام قاسمی در گفتگو با مهر در خصوص نتایج مذاکرات انجام شده در سوئد پیرامون بحران یمن و مواضع جمهوری اسلامی ایران، اظهارداشت: ما از ابتدای بحران یمن و آغاز تجاوز نظامی به آن کشور از سوی ائتلاف به رهبری عربستانی که تصور می کرد می تواند ظرف چند هفته یمن را به تسلیم وادارد، اعلام کردیم که تجاوز به هیچ کشوری و تحت هیچ شرایطی امری قابل قبول نیست و متجاوز هرگز نمی تواند با بمباران و کشتار مردم بیگناه به امیال و اهداف شوم خود دست پیدا کرده و ملتی دارای تاریخ را به زانو در آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تاریخ این موضوع را به ما یادآوری می کند که تجاوز و اشغال سرزمین دیگران با توسل به زور و خشونت هیچ گاه نمی تواند کشور متجاوز را به فرجام دلخواه او و سر منزل مقصد غیر انسانی خود برساند.

در یمن باید آتش بسی تحت نظارت سازمان ملل به وجود بیاید

قاسمی بیان کرد: از ابتدا مواضع ایران پیرامون یمن کاملا مشخص بود، ما گفتیم که متجاوزین باید به ستم و تجاوز خود پایان دهند و این حملات ددمنشانه را متوقف کنند، آتش بسی تحت نظارت جایی مثل سازمان ملل بوجود بیاید و شرایط برای اقدامات انسان دوستانه، امدادی و کمک رسانی به مردمی که تجربه تلخ زیستن در سال های اخیر را زیر بمباران های متجاوزین و در سایه فقر مطلق، بیماری و ناامنی داشتند فراهم شود و حتی در صورت لزوم بیماران و مجروحین به بیرون از یمن منتقل و درمان شوند.

ما خواستار فراهم کردن شرایط مذاکره میان گروه های یمنی برای تعیین سرنوشت یمن بودیم

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: ما خواستار فراهم کردن شرایط مذاکره میان گروه های یمنی برای تعیین سرنوشت این کشور بودیم و در این راستا رایزنی های بسیاری را در سال های اخیر به ویژه یکسال گذشته با توجه به عمق فاجعه بشری که در یمن رخ داد داشتیم و به آن شدت بخشیدیم. گفتگوهایی دقیق و فشرده را با چهار کشور اروپایی آغاز کردیم و اخیراً هم دور تازه ای از این مذاکرات میان ایران و E۴ در بروکسل برگزار شد.

وی افزود: همه تلاش ایران این بود که در نهایت بتوانیم به طرح ۴ ماده ای که از ابتدای بحران توسط وزیر خارجه کشورمان مطرح شده بود نزدیک شویم، این طرح یکی از راه هایی است که می تواند زمینه آرامش و ثبات را فراهم و شرایط نسبتا عادی تری را به یمن بازگرداند و به موضوع تجاوز خاتمه دهد.

قاسمی با بیان اینکه از یک سو سازمان ملل متحد با جدیت بیشتری به موضوع یمن ورود پیدا کرده و از سوی دیگر برخی اروپایی ها هم تلاش بیشتری کردند تا از نفوذ نسبی خود بر ائتلاف استفاده کنند، تصریح کرد: ایران هم تلاش هایی سازنده و مثبت را در ادامه تلاش های قبلی و در چارچوب راهکار چهار ماده ای قبلی خود به عمل آورد که اثرات بسیار خوبی داشت.

در مذاکراتی که در سوئد و میان گروه های یمنی تحت نظارت سازمان ملل شکل گرفت قدم های مثبتی برداشته شد

سخنگوی وزارت خارجه گفت: در مذاکراتی که در سوئد و میان گروه های یمنی تحت نظارت سازمان ملل شکل گرفت قدم های مثبتی برداشته شد که بی شک مورد استقبال ایران قرار گرفت و این امیدواری وجود دارد که با ادامه تلاش های قبلی این روند بتواند در مسیر درستی پیش برود.

وی بیان داشت: باید تلاش شود با کمک سازمان ملل و همه کشورهای موثر مساله یمن به سمت قطع تجاوز متجاوزین، ایجاد فضای آرام، آتش بس، فراهم آوردن وضعیتی برای کمک رسانی به بیماران و مجروحان و تامین غذا و دارو و کمک های انسان دوستانه و استمرار مذاکراتی که در استکلهم آغاز شد، حرکت کند و در نهایت اینکه با دست یابی به یک فرمول مشخص جهان شاهد پایان این فاجعه بشری قرن باشد که خود این موضوع به تنهایی می تواند لکه ای تلخ و سیاه در تاریخ معاصر جهان به حساب آید.

قاسمی ادامه داد: بی شک این تجاوز چند ساله از سوی کشوری متوهم به مردمی که در بدترین شرایط زیست قرار دارند، به عنوان یک نمونه بارز از یک فاجعه انسانی و جنایت جنگی تلقی می شود و قابلیت تداوم بیش از این را نخواهد داشت.

خیزشی از وجدان‌های بیدار جهانی برای توقف جنگ در یمن آغاز شده است

سخنگوی وزارت خارجه در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته، ما وارد مرحله نوینی برای تحقق همه آرمان ها و آرزوهای نیکی که جامعه جهانی و وجدان های بیدار انسانی برای مردم مظلوم یمن دارند نزدیک شویم، به نظر می رسد اگر چه بسیار دیر اما نهایتا وجدان های بیدار در جهان امروز در برابر این بیداد و فاجعه قرن خیزش، اعتراض و تلاش هایی را آغاز کرده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بحران یمن گروه های یمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • پولشویی
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند