Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» زهرا ساعی، در واکنش به انتشار خبری از سوی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا مبنی بر اینکه احتمال افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی در قانون بودجه سال آینده وجود دارد، گفت: قطعا افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی می‌تواند بازدارنده باشد، اما مشکلی که در شرایط کنونی با آن مواجه هستیم بی‌توجهی نسبت به رعایت قوانین و استانداردها در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد قبل از دریافت گواهینامه رانندگی باید به رعایت قوانین متعهد شوند

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون افراد خود را ملزم به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی نمی‌دانند، بنابراین افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی می‌تواند تا حدود زیادی میزان تخلفات در این حوزه را کاهش دهد.

وی تصریح کرد: نبود فرهنگ در حوزه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به نقایص موجود در برگزاری دوره‌های آموزش رانندگی برمی‌گردد، کما اینکه در مدت زمانی کوتاهی افراد می‌توانند گواهینامه راهنمایی و رانندگی دریافت کنند، و این در حالی است که باید قبل از دریافت آن نسبت به رعایت قوانین موجود در این حوزه متعهد شوند.

رسانه ملی می‌تواند نقش مهمی در کاهش میزان تخلفات رانندگی داشته باشد

ساعی اظهار کرد: مدارس و مهدکودک‌ها یکی دیگر از کانال‌های آموزش صحیح قوانین راهنمایی و رانندگی هستند که می‌توان از طریق نمایش نحوه رانندگی در کشورهای توسعه‌یافته فرهنگ صحیح رعایت قوانین و احترام به حقوق اجتماعی و شهروندی در این حوزه را در جامعه نهادینه کرده و نسلی قانونمند را برای آینده تربیت کرد، همچنین رسانه ملی نیز می‌تواند نقش مهمی را با استفاده از  نمایش فیلم و انیمیشن همچون سیا ساکتی که در گذشته صورت می‌گرفت، ایفا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که این امکان وجود دارد که پلیس به دلیل افزایش تخلفات رانندگی به دنبال افزایش نرخ جرایم راهنمایی و رانندگی باشد، افزود: بخش اعظمی از دلیل تلاش برای افزایش نرخ جرایم راهنمایی و رانندگی می‌تواند به افزایش میزان تخلفات رانندگی برگردد، چرا که در شرایط کنونی آمار تصادفات افزایش چشمگیری داشته است، همچنین بخش عمده‌ای از ترافیک شهری هم ناشی از افزایش میزان تخلفات رانندگی اعم از سبقت های غیر مجاز، ترمز کردن های ناگهانی، تردد خارج از خطوط است که به دلیل تصادفات شهری یا اختلال در نظم حرکت خودروها منجر به انسداد بخش‌هایی از شهر می‌شود.

پلیس باید درآمد حاصل از جرایم رانندگی را به درستی مدیریت کند

ساعی تاکید کرد: حادثه‌ای که برای دکتر نوربخش ایجاد شد و باعث شد که مسئولی خدوم و پزشکی حاذق را از دست بدهیم ناشی از تخلف رانندگی و بی‌توجهی به قوانین بود و این یکی از هزار حادثه‌ای بوده که در طول سال اتفاق می‌افتد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، بیان کرد: ما قطعا در کمیسیون اجتماعی با مسئولان راهنمایی و رانندگی جلسه خواهیم داشت، چرا که انتظار داریم اگر در قانون بودجه نرخ جرایم راهنمایی و رانندگی افزایش پیدا کند، بخشی از درآمد حاصل از آن را برای آموزش در جهت احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی و رعایت حقوق اجتماعی افراد هزینه کنند، از سوی دیگر بخشی از آن هم برای استانداردسازی جاده‌ها و راه‌ها هزینه شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: این موضوع باید در کمیسیون به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد و به این موضوع تاکید شود که چنانچه این افزایش نرخ در بودجه لحاظ شد، پلیس بتواند درآمد حاصل از آن را به درستی مدیریت کند.

گفتنی است آمار تلفات جاده‌ای در جهان ۲۵ میلیون نفر اما در ایران روزانه ۴۳ نفر بوده و هر ۷۱ دقیقه یک نفر در جاده‌های ایران کشته می‌شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ساعی کمیسیون مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل لایو‌های مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایو‌های مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتوا‌های نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجار‌های عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که. باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!