Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست استان گفت: با توجه به شناسایی این افراد آنان به مراجع قضایی استان معرفی شده و با حمایت قاطع مقامات قضایی مراتب در حال پیگیری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن پسندیده در گفت‌و‌گو با  صبح قزوین اظهار کرد: ساعت 2بامداد پنج شنبه هفته گذشته مامورین اجرایی محیط بان اداره کل حفاظت محیط زیست قزوین در گشت و کنترل محدوده حفاظت شده طارم با گروهی از افراد که در حال تردد در منطقه بودند مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی ادامه داد: با توجه به مشاهده گروهی در داخل منطقه حفاظت شده تحقیقات اولیه توسط مامورین در خصوص علت حضور در منطقه انجام شده و در همین جریان افراد شروع به فحاشی، مقابله به مثل با محیط بانان و اعتراض نسبت به پرس وجوهای اولیه شده‌اند. 

مدیرکل محیط زیست استان ابراز کرد: ابتدا محیط بانان با آرامش و خویشتنداری مسئولیت خود را به گروه حاضر در منطقه یادآوری می‌کنند، اما این اقدام محیط بانان با مقاومت و درگیری فیزیکی و بدون سلاح منجر می‌شود. 

وی افزود: این افراد که از ساکنین منطقه طارم هستند ضمن متواری شدن از صحنه شروع به پرتاب سنگ می‌کنند که در این عمل با اصابت دو قطعه سنگ به ناحیه سر دو نفر از محیط بانان زخمی شده که پس از مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی بصورت سرپایی مداوا و مرخص شدند.   
این مسئول عنوان کرد: تعرض و صدمه به محیط بانان به هر شکل منجر به پیگرد قانونی جدی می‌شود، با توجه به شناسایی این افراد آنان به مراجع قضایی استان معرفی شده و با حمایت قاطع مقامات قضایی مراتب در حال پیگیری است. 

وی با اشاره به چگونگی کنترل و نظارت بر رفتار محیط بانان بیان کرد: در زمینه رفتار محیط بانان نظارت‌های خوبی وجود دارد و آموزش‌های لازم درباره کنترل خشم به همکاران داده شده تا در مواجهه با افراد دارای سلاح غیرمجاز و قاچاق یا شکار غیرمجاز با نهایت خویشتندارای برخورد کنند. 

پسندیده ادامه داد: رفتار مدبرانه محیط بانان با افراد مانع از برخورد تند و تحریک آمیز از طرف مقابل خواهد شد و در صورت وجود رفتارهای خارج از عرف و تحریک آمیز محیط بانان با آنان برخورد خواهد شد، چراکه مواجهه تشنج آور و خشمگین با متخلف اولویت نبوده و مورد تایید نیست. 

وی در پایان با بیان تعداد محیط بانان استان گفت: حدود 40محیط بان در استان در زمینه‌های مختلف در حال فعالیت هستند و به منظور جلوگیری از بروز رفتارهای تحریک آمیز یگان حفاظت بر رفتار آنان نظارت دارد. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،  مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پس از سالها اعلام و مشاهده حضور پلنگ در منطقه کوهسرخ توسط افراد محلی و طبیعت گردها، سرانجام حضور این گونه توسط دوربین محمود رمضان نژاد رییس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ ثبت و مستندسازی شد.

مهدی اله پور افزود :  این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

وی بیان کرد: پلنگ، گربه سانی شب زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و چون یکی از گونه های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.

پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود.

 
 

دیگر خبرها

  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • دستگاه قضایی شهرستان بوکان حامی حفاظت از محیط زیست است
  • شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده راور دستگیر شدند
  • مرغ داری آلوده کننده تالاب انزلی به مراجع قضایی معرفی شد
  • ثبت تصویر دوقلوزایی بز کوهی در منطقه حفاظت شده «خائیز»+ فیلم
  • دوقلوزایی بز کوهی منطقه حفاظت شده خاییز + فیلم
  • ۱۳ مرکز متخلف در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد