Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از اسپوتنيک؛ نشریه آمریکایی نشنال اینترست نوشت نیروی دریایی آمریکا باید فورا ناوگان هوایی خود را ارتقا بخشد یا آنکه منابع ناوگان خود را به واحدهای مهمتری هدایت کند، زیرا ممکن است در جنگ با چین یا روسیه متحمل شکست شود.
نشنال اینترست با استناد به مطالعه ای که « مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه » (CSBA) در واشنگتن انجام داده است، اعلام کرد اگر نیروی دریایی آمریکا ناوگان هوایی خود را نوسازی نکند، ممکن است رقابتی بودن خود را از دست بدهد و در صورت جنگ احتمالی با چین یا روسیه شکست بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این مطالعه، « در صورتی که نیروی دریایی آمریکا نتواند ناوگان هوایی خود را تغییر دهد، مقامات آن باید این مسئله را در نظر بگیرند که آیا باید به سرمایه گذاری در این بخش ادامه داد یا منابع ناوگان هوایی را در واحدهای مهمتری هدایت کنند.»
­بنا بر اعلام مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال 1991، نیروی دریایی آمریکا با نبود رقیب مواجه شد و شروع کرد به کاهش توان جنگی خود. به این ترتیب، ناوگان هوایی دیگر از جنگنده های نسل چهارم اف-14 تام کت (F-14 Tomcat) و هواپیمای اس-تری.بی وایکینگ (S-3B Viking) که جایگزین جنگنده های بمب افکن هورنت و سوپرهورنت شرکت مک‌دانل داگلاس شدند، استفاده نکرد.
این تغییرات تاثیری منفی بر استقامت (دامنه) پرواز هواپیماهایی دارد که امروزه برای شکست جنگ با نیروهای مسلح روسیه یا چین کافی نیست.
به نوشته نشنال اینترست، در سال 2018 دامنه پرواز یک هواپیمای ناوگان هوایی با سوخت مفید 9 تن به 1300 مایل کاهش یافته است. با این حال، روسیه و چین موشک های ضدناو دوربرد و دیگر تسلیحاتی را در اختیار دارند که می تواند تهدیدی برای ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای آن باشند. ناوگان هوایی نیروی دریایی آمریکا در عملیات نظامی لازم برای شکست نیروهای مسلح قدرت های بزرگ، « شعاع عمل، استقامت پرواز، توان بقا و تخصص لازم » را ندارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آمريکا نيروي دريايي ناوگان هوايي ارتقا شکست چين روسيه بين الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند

نشریه کنگره آمریکا می‌گوید فشار اقتصادی علیه ایران شکست خورده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: هیل در این باره می‌نویسد: دن نیدس، افسر نیروی دریایی آمریکا، مقاله‌ای برای مجله هیل نوشته که ناامیدی و خشم سیاستمداران جنگ‌طلب و افسران اطلاعاتی واشنگتن و اسرائیل را برجسته می‌کند. او یادآوری می‌کند: «تقریباً هر رئیس‌جمهور آمریکا از زمان جیمی کارتر تلاش کرده که ایران را از طریق تحریم‌های اقتصادی کنترل کند، اما همه آنها شکست خورده‌اند. سوریه، لبنان و یمن به کشورهای مشتری تبدیل شده‌اند و تهران، نفوذ زیادی در عراق دارد. شبکه تروریستی ایران به حدی رسیده است که می‌تواند هر نقطه از خاورمیانه را هدف قرار دهد».

دن ادامه داد: ایران تجارت جهانی را نه تنها در خلیج‌ فارس، بلکه در دریای سرخ که نزدیک به هزار مایل از مرزهایش دورتر است، مختل می‌کند. صنعت تسلیحات ایران، آن‌قدر پیشرفته است که ممکن است به زودی بیشتر از روسیه، ابرقدرت سابق، سلاح صادر کند. و خود روسیه هم‌اکنون برای جنگ در اوکراین، به ایران وابسته است.

دن می‌نویسد: بایدن و اروپا دوباره درباره دور جدیدی از تحریم‌ها صحبت می‌کنند. این تحریم‌ها موفقیت‌آمیزتر از تحریم‌های بی‌سابقه اعمال‌شده علیه روسیه در پایان دادن به تهاجم این کشور به اوکراین نخواهد بود. چین بیشتر به نفت ارزان ایران علاقه دارد تا جلوگیری از تجاوز ایران در منطقه. تغییرات سیاسی جهانی، تحریم‌های آمریکا را بی‌اثر کرده است. اگرچه اسرائیل و آمریکا به طور دوره‌ای عوامل و رهبران سپاه را هدف قرار می‌دهند (ترور می‌کنند)، اما این حملات باید آن‌قدر برای آنها مرگبار باشد که از ترک ایران بترسند. مهم‌تر از همه، ظرفیت هسته‌ای ایران باید از بین برود. زیرساخت‌های هسته‌ای آن‌ها باید به سرعت از طریق هر ترکیبی از اقدامات نظامی پنهان و آشکار که لازم است، نابود شود. قابلیت موشک بالستیک و پهپاد آنها نیز باید هدف قرار گیرد و نیروی دریایی آنها غرق شود.

دن مقاله خود را با تکرار لفاظی‌های قدیمی به پایان می‌رساند: دفاع از جنگ سخت است، اما اگر بایدن در مورد ثبات منطقه جدی باشد، قاطعانه برای از بین بردن توانایی ایران اقدام خواهد کرد. اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم، ممکن است به زودی به نقطه‌ای برسیم که دیگر گزینه‌ای نداشته باشیم. موقع عمل امروز است.

دیگر خبرها

  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • رویترز: آمریکا به صورت مخفیانه به اوکراین موشک دوربرد ارسال کرده است
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • تحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیست
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند