Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@02:10:04 GMT

وحید صیادی نصیری که بود و چگونه درگذشت؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۹۴۳۳

وحید صیادی نصیری که بود و چگونه درگذشت؟ +عکس

اطلاعات جدیدی درباره فعالیت‌های وحید صیادی نصیری و علت فوتش منتشر شد.

به گزارش مشرق، شامگاه چهارشنبه 21 آذرماه رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور مدعی شدند فردی به نام " وحید صیادی‌ نصیری" در زندان قم فوت کرده است. پس از آن اخبار گسترده‌ای از سوی این رسانه‌ها از جمله  بی‌بی‌سی فارسی در حمایت از وی منتشر شد و علت مرگ او را " اعتصاب غذا در زندان" نامیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ببینید: فیلم/ اعترافات تروریست محبوب "بی بی سی" فیلم/ رامین حسین پناهی که بود و چرا اعدام شد؟

حتی برخی از این رسانه‌ها یک فایل صوتی منتشر کردند که در آن وحید صیادی‌ نصیری مدعی شده‌ امنیت جانی وی در خطر است و در زندان دچار ضرب و شتم شده است.

البته دادستان عمومی و انقلاب قم روز پنجشنبه 22 آذر در مورد فوت این زندانی اعلام کرد: "نصیری که به جرم توهین به مقدسات در فضای مجازی در حال گذراندن محکومیت حبس خود بوده، به علت بیماری کبدی دچار وخامت اوضاع جسمانی شده و پس از هفت روز بستری بودن در بیمارستان فوت کرده است".

همچنین خواهر وحید صیادنصیری در گفت‌وگویی با یکی از رسانه‌های ضدانقلاب در رابطه با اتهام برادرش گفته بود: وی به دلیل توهین به مقدسات به حبس محکوم شده و دو سال در زندان بود که در نهایت اسفندماه سال گذشته (با تخفیف) آزاد شد. وحید پس از آزادی از فعالیت‌های گذشته‌ خود در توهین به مقدسات و ائمه اطهار کم نکرده بود و دوباره به صورت اینترنتی به فعالیت‌هایش ادامه داد تا اینکه مجددا در مردادماه بازداشت شد.

 اما اصل ماجرا چیست؟

«وحید صیادی نصیری» اولین بار در سال 1394 در استان البرز به اتهام عضویت در "گروهک تروریستی تندر" و برنامه‌‏ریزی برای اقدام ایذایی دستگیر و به 5 سال زندان محکوم شد.

وی با سپری کردن یک سال و نیم از مدت محکومیت خود، مشمول عفو رهبری شده و در اواخر سال 96 آزاد می‌شود.

صیادنصیری پس از آزادی، مجدداً با اسامی مستعاری همچون «آرش صیادی» و «شاپور ذوالاکتاف» شروع به همکاری با گروهک تروریستی تندر کرده که با توجه به برنامه‌‏ریزی گروهک برای اقدامات انفجاری در تاریخ اول مرداد 97 در قم دستگیر و به زندان منتقل می‌شود.

صیادی نصیری هفت روز قبل از فوت خود به علت بیماری کبدی به بیمارستان اعزام و علی‏رغم تلاش پزشکان، در 21 آذرماه 97 در بیمارستان فوت می‌کند.

گروهک تروریستی تندر را بهتر بشناسید

گروهک تروریستی تندر (انجمن پادشاهی) چندین سال است که به دنبال اقدامات تروریستی در ایران است. هدف از تشکیل این گروهک، براندازی نظام جمهوری اسلامی ظرف مدت یک‌سال اعلام شده است. 

این گروهک تروریستی تاکنون مسئولیت چندین عملیات تروریستی در ایران را برعهده گرفته است. نخستین عملیات تروریستی این گروهک در ایران در 24 فروردین 1387 در شیراز صورت پذیرفت که طی آن، عوامل این گروهک با کار گذاشتن یک بمب در میان عزاداران حسینه شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز، باعث به شهادت رسیدن 14 تن و مجروح شدن 210 تن دیگر شدند. سرکرده این گروهک که مسئولیت این اقدام تروریستی را بر عهده گرفت، مقیم آمریکا است.

در مدت زمان کوتاهی پس از این انفجار، عوامل تروریست این حادثه توسط نیروهای امنیتی کشور دستگیر شدند. 

دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز 30 خرداد 1388 در حرم حضرت امام خمینی (ره) صورت گرفت  که البته فرد بمب‌گذار موفق به وارد کردن محموله انفجاری خود به حرم حضرت امام (ره) نشد و بمب را در مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار آن 8 تن از هموطنان مجروح شدند.

انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در 24 دی 88 از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علیمحمدی از دانشمندان صنعت هسته‌ای کشور نیز نقش داشته است.

گروهک تروریستی تندر در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط سرویس‌های اطلاعاتی غربی به‌دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسولگری روسیه در رشت بود که با هوشیاری نیروهای امنیتی موفقیتی به‌دست نیاورد. از دیگر طرح‌های تروریستی ناموفق این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرحها نیز عقیم ماند و اجرایی نشد.

این گروهک که همچنان به تبلیغ و طرح‌‏ریزی برای اقدامات تروریستی در ایران مشغول است، با صدور بیانیه‌‏ای بر عضویت وحید صیادی در گروهک تأکید و ایران را به اقدامات تروریستی تهدید کرده است.

همچنین روز پنجشنبه 22 آذرماه جمشید شارمهد سخنگوی انجمن پادشاهی ایران در یک کلیپ 18 دقیقه‌ای، رسما تایید می‌کند که وحید صیادی نصیری در این گروهک تروریستی عضویت داشته است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف اعتراضات فرانسه اعتصاب غذا حملات تروریستی زندانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار می‌شود.

گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ و پس از عزل بنی‌صدر به صورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب مردم ایران برگزیده بود، در طول این سال‌ها دست به جنایات زیادی در حق مردم ایران زده است

کارنامه جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین، تاریخی سیاه و ضد بشری را شامل می‌شود که سند قتل عام بیش از ۱۷ هزار غیرنظامی ایرانی است.

در کارنامه این گروهک تروریستی فهرست بلندی از ترور شخصیت‌های سیاسی، علمی و مذهبی ایران وجود دارد؛ ترور ۷۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی کشورمان با انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور ناکام مقام معظم رهبری، ترور شهیدان رجایی و باهنر، ترور آیت‌الله دستغیب، آیت‌الله قدوسی و آیت‌الله مدنی، ترور صیاد شیرازی و ترور دانشمندان هسته‌ای از دیگر اقدام‌های تروریستی این گروهک است از این روی دادگاه کیفری رسیدگی به اتهامات این گروهک از سال گذشته آغاز شده است.

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به جنایات و اقدامات اعضای گروهک تروریستی منافقین ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز و تاکنون ۱۰ جلسه از دادگاه متهمان این پرونده برگزار و کیفرخواست متهمان توسط نماینده دادستان قرائت شده است.

متهمان پرونده

تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان حاضر در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رؤیا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزایی، حسین دادخواه، فاطمه داوران، حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیایی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان این پرونده هستند.

کد خبر 6085312

دیگر خبرها

  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • ببینید | آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد
  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • آغاز دور جدید دادگاه سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
  • آغاز دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • علنی شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + عکس
  • جزئیات علنی شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + سند
  • علنی شدن حمایت اسرائیلی‌ها از گروهک تروریستی جیش الظلم + سند