Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@13:57:12 GMT

«شکلات تلخ» کاهنده سکته مغزی در زنان

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۹۴۸۸

«شکلات تلخ» کاهنده سکته مغزی در زنان

یکی از خوش‌طعم‌ترین خوردنی‌های دنیا شکلات است که طعمی شیرین و به یاد ماندنی را در ذهن هر فردی ایجاد می‌کند که می‌تواند آنها را در خوردن انواع طعم‌های مختلف وسوسه کند.

به گزارش ایسنا، درخت کاکائو از درختان مناطق حاره‌ای جهان است که کشورهای آفریقایی در تولید آن بیشترین نقش را دارند و این خوراکی خوشمزه با گذشت زمان از  تغذیه‌های جدایی‌ناپذیر زندگی انسان‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف این خوراکی در بسیاری از خانواده‌ها به حدی بالا رفته است که می‌توان مضرات آن را در کنار فوایدش بررسی کرد.

یک کارشناس تغذیه در این‌باره با بیان اینکه شکلات بر خلاف تصور دیگران افزون بر مضرات، فوایدی دارد، اظهار کرد: شکلات تلخ بر خلاف طعمی که ممکن است باب میل بسیاری از افراد نباشد یکی از خوارکی‌های مورد علاقه بانوان است.

سارا نجفی به خبرنگار ایسنا گفت: مصرف به اندازه از شکلات تلخ می‌تواند خطر سکته مغزی را در زنان کاهش دهد که مصرف معمول آن در هفته باید دو قطعه باشد و افزون بر کاهش خطر سکته مغزی می‌تواند آنها را در ابتلا به افسردگی نیز در امان نگه دارد.

وی با اشاره به مصرف این خوردنی خوشمزه در جلوگیری از عوارض بارداری خاطرنشان کرد: مصرف شکلات تلخ در زنان باردار منجر به متعادل ساختن فشارخون می‌شود، معضلی که بسیاری از زنان باردار را شامل و در صورت عدم کنترل آن منجر به تشنج، لخته شدن خون و آسیب به کبد می‌شود.

نجفی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده دانشمندان، مصرف شکلات تلخ علاوه بر جلوگیری از حمله سکته مغزی تا حدودی می‌تواند از عارضه قلبی نیز جلوگیری کند چرا که مصرف متعارف آن تأثیر مثبتی بر روی قلب و عروق می‌گذارد.

این کارشناس تأکید کرد: اگرچه شکلات تلخ فوایدی دارد اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند دردسرساز باشد چرا که کالری، چربی و قند بالای آن اقتضا می‌کند در مصرف آن احتیاط شود.

وی با اشاره به عوارض مصرف بیش از حد کاکائو اضافه کرد: مصرف بیش از حد آن می‌تواند موجب اضافه وزن، امراض قلبی و افزایش کلسترول خون شود و یا وجود کافئین موجود در شکلات تلخ می‌تواند به اختلالات روانی و اضطراب منجر شود.

نجفی عوارض کافئین را در میان مضرات دیگر شکلات تلخ مهم دانست و گفت: افزون بر عوارض اصلی، کافئین و مواد شیمیایی وابسته آن در کاکائو است چرا که عوارض مشتقات کافئین موجب ضربان تند قلب، دل بهم خوردگی، عصبی بودن و واکنش‌های پوستی به ویژه در بانوان می‌شود.

این کارشناس تغذیه در پایان بیان کرد: هر خوراکی علاوه بر فواید، مضراتی دارد که شکلات تلخ مستثنی از آن نیست بنابراین این خوردنی خوش‌طعم را در حین مفید بودن باید عاملی برای تهدید سلامتی خود بدانیم و در مصرف آن زیاده‌روی نکنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شکلات تلخ منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • آسیب مغزی و فلج جوان انگلیسی در پی مصرف گاز خنده
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد