Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-16@03:25:12 GMT

عربستان و امارات ارز مجازی مشترک منتشر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۹۶۱۲

عربستان و امارات ارز مجازی مشترک منتشر می‌کنند

پول‌نیوز - عربستان و امارات از برنامه خود برای ایجاد یک ارز مجازی مشترک برای مبادلات بین مرزی خبر دادند.

این در حالی است که سازمان نظارت بر سیاست‌های پولی عربستان هر گونه استفاده از ارزهای مجازی در این کشور را ممنوع کرده است.

ارز مجازی جدید که بر مبنای فناوری بلاک چین ایجاد خواهد شد تنها در مبادلات بین بانکی بین امارات و عربستان استفاده خواهد شد و برای استفاده مشترکان نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این دو کشور زمان انتشار این ارز را مشخص نکردند.

مبارک رشید المنصوری رئیس کل بانک مرکزی امارات اوایل هفته جاری در سمپوزیوم بلاک چین و در برگیری‌های مالی در ابوظبی گفت: این نخستین بار است که ما شاهد همکاری بانک‌ مرکزی با یک کشور دیگر هستیم و امیدواریم که این دستاورد بتواند زمینه را برای همکاری‌های بیشتر در منطقه فراهم کند.

المنصوری گفت:‌البته طرح  انتشار ارز مجازی مشترک بین امارات و عربستان هنوز در مرحله مطالعه است و دو کشور از این مرحله گذر نکردند.

کارشناسان نسبت به این مسئله و طرح خوشبین نیستند.

در ماه جولای گذشته میلادی سازمان نظارت بر سیاست‌های پولی عربستان به شهروندان این کشور نسبت به عواقب منفی مبادلات بیت کوئین هشدار داد و اعلام کرد که این ارز از سوی پادشاهی عربستان مورد تائید نیست.

علیرغم این هشدار همین سازمان سعودی در ماه فوریه سال جاری با مؤسسه منتشر کننده ارز مجازی ریپل برای کمک به بانک‌های عربستان در راستای بهبود نظام پرداخت آنها با استفاده از سیستم ایکس کارن قرار داد بسته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: عربستان امارات پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و مسائل مرزهای کردستان در اولویت است

ایسنا/کردستان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ادامه داد: در حال حاضر مشغول پیگیری و رایزنی برای حل مسائل و مشکلات مرزهای استان کردستان هستیم.

علی‌اکبر عبدالملکی شامگاه یکشنبه(۲۷ فروردین) در جلسه‌ اتاق مشترک ایران و عراق که با حضور رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس اتاق مشترک ایران و عراق و رؤسای اتاق‌های هم‌مرز با کشور عراق برگزار شد، اظهار کرد: مسائل و مشکلات موجود در مرزهای سیف سقز، سیرانبند بانه و باشماق مریوان توسط کارشناسان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج را احصا کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: پس از شناسایی و طبقه‌بندی مسائل مشکلات موجود در مرزهای استان کردستان با کشور عراق متوجه شدیم راهکار حل برخی از موارد در شهرستان مربوطه وجود دارد و برخی از مشکلات نیز نیاز به ارجاع به مرکز استان دارند و تعدادی از مسائل را هم باید در پایتخت دنبال کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ادامه داد: در حال حاضر مشغول پیگیری و رایزنی برای حل مسائل و مشکلات هر سه دسته مذکور به طور موازی هستیم.

عبدالملکی ادامه داد: وجود ۲۳۰ کیلومتر مرز مشترک استان کردستان با کشور عراق و حجم بالای تجارت و تعاملات اقتصادی با این کشور به ویژه از مرز باشماق دلیلی برای توجه ویژه‌تر به مرزهای غربی کشور به خصوص مرزهای رسمی استان کردستان است.

وی اظهار کرد: کشور عراق و اقلیم کردستان این کشور جایگاه مهمی در واردات کالاهای مورد نیاز ایران و صادرات محصولات و تولیدات ما دارد که باید روزبه‌روز در راستای توجه به تسهیل تجارت میان این دو کشور اقدام شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی سنندج یادآور شد: امیدواریم پس از انتخابات اتاق مشترک ایران و عراق نقش استان کردستان در این اتاق پررنگ‌تر شود به این صورت که در راستای تسهیل تجارت می‌توان شعبه‌ای از اتاق مشترک ایران و عراق را میان استان کردستان و اقلیم کردستان عراق را ایجاد کرد.

عبدالملکی افزود: هدف اتاق مشترک استان کردستان ایران و اقلیم کردستان عراق، تسهیل تجارت و آسان‌سازی فرآیندهای صادرات و واردات و جلوگیری از موازی‌کاری است.

وی یادآور شد: این اتاق سال ۱۳۹۳ ایجاد شد اما پس از مدتی معاونت حقوقی و بین‌الملل اتاق ایران فعالیت این اتاق را مغایر قانون ارزیابی کرد و در کمال تعجب اتاق مذکور ملغی شد که امیدواریم با توجه به تغییر شرایط جهانی و منطقه‌ای و اهمیت مقوله‌هایی همچون اقتصاد و تولید، از ایجاد دوباره‌ این اتاق استقبال به عمل آید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ‏22 سال بعد از قهرمانی با فرهاد: جنگ دولتی‌ترین‌های آسیا
  • به جز عربستان، امارات هم علیه ایران با اسرائیل همکاری کرد
  • نگاه دولت‌های عربی به درگیری ایران و اسراییل
  • عربستان علیه امارات به سازمان ملل شکایت کرد
  • مشکلات و مسائل مرزهای کردستان در اولویت است
  • عربستان از دست امارات به سازمان ملل شکایت کرد
  • رایزنی وزیران خارجه عربستان و قطر با امیرعبداللهیان
  • زمان بازگشت گران‌ترین بازیکن جهان مشخص شد
  • عشق فضای مجازی به جدایی زوج جوان منجر شد
  • خریداری ۴۰ خانه اطراف حرم مطهر شاهچراغ(ع) برای ایجاد فضای فرهنگی