Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست‌های دولت‌های صربستان، اتریش و مجارستان هزاران نفر از مردم این کشور را دیروز مانند مردم فرانسه به خیابان‌ها کشاند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، هزاران نفر از مردم صربستان بار دیگر علیه دولت این کشور تظاهرات کردند.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، تظاهرات‌کنندگان دیشب با وجود بارش برف شدید در مرکز بلگراد تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آن‌ها دولت «الکساندر ووچیچ» رئیس‌جمهور صربستان را متهم کرده‌اند که تحمل منتقدان و مخالفان را ندارد و آن‌ها را تحت فشار می‌گذارد. بر روی پلاکارد‌هایی که معترضان با خود حمل می‌کردند نوشته شده بود: «ووچیچ- دزد» و «صربستان باید تا کی این وضعیت را تحمل کند؟»

در میان معترضان سیاستمداران مخالف دولت از جمله «ووک یرمیک» وزیر خارجه پیشین و «دراگان دیلاس» شهردار قبلی بلگراد هم حضور داشتند. بسیاری از آن‌ها با بوق و سوت در تظاهرات شرکت کرده بودند. مشابه این وضعیت در تظاهراتی که دهه ۱۹۹۰ میلادی که علیه «اسلوبودان میلوشویچ» رئیس جمهوری پیشین یوگسلاوی برگزار شد، رخ داده بود.

جرقه تظاهرات دیروز به اواخر ماه نوامبر بر می‌گردد یعنی زمانی که به «بروکو استفانویچ» رهبر چپ‌گرا‌ها در شهر کروسواچ واقع در جنوب صربستان حمله شده بود. معترضان دیشب در واکنش به این اقدام و با شعار «توقف پیراهن‌های خونین» به خیابان آمده بودند. آن‌ها رئیس‌جمهور را مسئول حمله رخ داده می‌دانند.

بر طبق اخباری که درباره این واقعه منتشر شده، افرادی با پیراهن‌های سیاه استفانویچ را به وسیله ادوات آهنی مورد ضرب و شتم قرار دادند و او را به شدت زخمی کردند. این افراد البته بعدا دستگیر شدند و ووچیچ هم این واقعه را محکوم کرد. با این حال مخالفان دولت معتقدند که رئیس جمهور با سخنان نفرت پراکنانه علیه منتقدان، شرایط را برای ارتکاب چنین خشونتی مساعد کرده است.

در اتریش هم تظاهرات ضد دولتی دیگری برگزار شد. طبق اعلام پلیس وین، حدود ۱۷ هزار نفر دیشب علیه سیاست‌های مهاجرتی و اجتماعی دولت اتریش تظاهرات کردند و از دولت ائتلافی راست‌گرای محافظه‌کار و «سباستین کورتس» صدراعظم اتریش انتقاد کردند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات پلاکارد‌هایی را حمل می‌کردند که در انتقاد از نژادپرستی و سیاست‌های دولت این کشور شعار‌هایی بر روی آن‌ها نوشته شده بود. منتقدان دولت، از برنامه‌هایی مانند ممنوعیت استفاده از روسری در مهد‌های کودک و دبستان‌ها انتقاد کردند. این اعتراض‌ها در شرایطی صورت می‌گیرند که یک هفته به سالگرد تشکیل دولت زمان باقی است.  
این تظاهرات با شعار «همه با هم در برابر فشار راست‌گرایان، نژادپرستی و کاهش هزینه‌های رفاهی» برگزار شد.

از دیگر نکات تظاهرات دیشب وین، حضور تعدادی با جلیقه‌های زرد بود، پوششی که به نمادی از اعتراض‌های مردمی در فرانسه تبدیل شده است و در دیگر کشور‌های اروپایی از جمله بلژیک هم اعتراض‌های مشابهی صورت گرفته است. دیروز فرانسه و بروکسل عرصه تظاهرات مردمی علیه سیاست‌های اقتصادی بود.

دولت راست‌گرای کورتس و «هاینتس کریستین اشتراخه» معاون صدراعظم سیاست‌های سختگیرانه‌ای را در زمینه پذیرش پناهجویان در پیش گرفته‌اند که انتقاد‌های فراوانی را هم در عرصه مدنی و هم در اتحادیه اروپا از دولت این کشور به دنبال داشته است.

در ادامه اعتراض‌های مردمی به طرح مربوط به قوانین کار، دیشب بار دیگر بوداپست عرصه تظاهرات و درگیری پلیس با معترضان بود. خبرنگاران حاضر در محل شمار افرادی که در تظاهرات در برابر پارلمان مجارستان شرکت کرده بودند را دو تا سه هزار نفر ارزیابی کردند. تعدادی از حاضرین به سمت نیرو‌های پلیس بمب‌های دودزا و بطری پرتاب کردند و پلیس هم از گاز اشک‌آور استفاده کرد.



تظاهرات‌کنندگان سومین شب بود که در مخالفت با قانونی که از آن به عنوان قانون برده‌داری یاد می‌شود و نیز سیاست‌های دولت «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان تظاهرات برگزار کردند. «اوربان گم شو!» از جمله شعار‌های تظاهرات‌کنندگان بود. این تظاهرات‌ها خشونت‌بارترین حرکات اعتراضی در این کشور طی بیش از ده سال گذشته بوده است. پلیس شمار بازداشتی‌ها را افزون بر ۵۰ نفر اعلام کرد و افزود که دست‌کم ۱۴ نفر از نیرو‌های پلیس هم زخمی شده‌اند.

همچنین هزاران نفر روز شنبه در شهر «رم» در اعتراض به قوانین ضدمهاجرتی جدید ایتالیا تظاهرات کردند. تظاهرات‌کنندگان پرچم‌هایی در دست داشتند که روی آن‌ها شعار‌هایی در حمایت از حقوق مهاجران نوشته شده بود.

پارلمان ایتالیا ماه گذشته با اکثریت آرا لایحه دولت این کشور که هدف از آن سخت‌گیری بیشتری در زمینه مهاجرت و تسهیل اخراج مهاجران است را به تصویب رساند.

این لایحه را دولت ائتلافی راست‌گرای ایتالیا پیشنهاد داده بود که آوریل ۲۰۱۸ قدرت را در این کشور به دست گرفت. «جوزپه کنته» نخست وزیر و «ماتئو سالوینی» وزیر کشور ایتالیا تصویب این لایحه را گامی مهم در تغییر سیاست‌های مهاجرتی ایتالیا دانستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معترضان در اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ضمن تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در حوزه اعتیاد، تصریح کرد: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبودهای زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلأ در حوزه زیرساخت را جبران کنیم.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی است و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای مواد مخدر می‌توانند بر مأموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند، مأموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

وی تصریح کرد: تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که ما نیز برای مقابله و پیشگیری از آن‌ها باید به‌روز شویم و به نسبت آن باید آرایش بگیریم و اقدامات مبتنی بر تحول به روز باشد.

معاون استاندار بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی مشکل باشد کل کار زیر سوال می‌رود، در حوزه مواد مخدر ۵ کمیته شورای مقابله با مواد مخدر نیز با همین هدف شکل گرفته است، همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند؛ در حال حاضر هماهنگی خوبی بین دستگاه قضائی، امنیتی و اجتماعی در استان وجود دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی در سطوح مختلف سبب می‌شود کار پیش نرود، ۲۵ سمن فعال در حوزه مواد مخدر در سطح استان داریم که با هدف‌گذاری صحیح می‌توانیم افزایش ۱۰۰ درصدی در این حوزه داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد نگران کننده و هشدار دهنده است، بنابراین باید اقدامات فرهنگی و آموزشی را جدی‌تر پیگیری کرد، از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد باشیم.

کد خبر 6087267

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه دولت نتانیاهو
  • ادامه تظاهرات علیه نتانیاهو در دویستمین روز جنگ علیه غزه
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • تظاهرات مردم ترکیه علیه جنایات‌ صهیونیست‌ها