Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@19:51:10 GMT

203 کودک خیابانی در اردبیل شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۹۶۳۶

203 کودک خیابانی در اردبیل شناسایی شد

اردبیل- ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: در سالجاری 203 کودک خیابانی در استان شناسایی و نیازهای آنان احصا و برای تامین آن اقدامات لازم انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا بهزاد ستاری روز یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان که با محوریت کودکان خیابانی برگزار شد افزود: 106 نفر از این کودکان نیازهای ویژه برای حمایت داشتند که به دستگاه های مرتبط معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در سال گذشته نیز 273 کودک خیابانی در استان اردبیل شناسایی شده بود گفت: سازمان بهزیستی و موسسات غیر دولتی بیش از 200 میلیون تومان به خانواده های این کودکان با هدف جلوگیری از کار در خیابان ها کمک کرده اند.
ستاری ادامه داد : در این راستا ارائه آموزش های توانمند سازی کودکان و خانواده آنان یکی دیگر از اقداماتی است که در راستای ایجاد کسب درآمد برای خانواده این کودکان انجام شده است.
وی گفت: چنانچه واحدهای تولیدی اقدام به اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانواده کنند ، پنج سال حق بیمه فرد شاغل توسط بهزیستی پرداخت می شود.
وی بیان کرد: هم اکنون پدیده کودکان خیابانی به معضل تبدیل شده و همه مردم و مسوولان باید نسبت به حل مشکلات این قشر و خانواده آنان اقدام کنند.
در این جلسه مقرر شد شهرداری نسبت به تامین مکانی برای نگهداری کودکان خیابانی بی سرپرست و بد سرپرست اقدام و اداره آموزش و حرفه ای نیز آموزش های مهارتی رایگان به خانواده این کودکان ارائه دهد.
کودک خیابانی به افراد زیر 18 سال اعم از دختر و پسر اطلاق می شود که در شهرهای بزرگ برای امرار معاش و یا سکونت در خیابان رها باشند.
3006/ 1257

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي كودك خياباني اردبيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت کودکان در سفر

ایسنا/خوزستان کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه کودکان در سفر باید با همه گروه‌های مواد غذایی تغذیه شوند، گفت: تا جایی که امکان دارد زمان خواب و خوردن کودک را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کودک در آخر سفر گرسنه و خسته نباشد.

ندا فرح‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اهمیت حفظ سلامت و تغذیه کودک در سفر اظهار کرد: ممکن است در طول سفر، زمان مصرف وعده‌های غذایی تغییر کند و زمانی که کودک گرسنه است، غذا آماده نباشد و در نتیجه مجبور به ریزه‌خواری و مصرف تنقلات می‌شود، بنابراین بهتر است مقداری غذای آماده مانند ساندویچ کوکو، کتلت یا ساندویچ مرغ همراه خانواده باشد تا از ریزه‌خواری کودک جلوگیری شود.

وی افزود: به دلیل اینکه احتمال فاسد شدن غذاهای حاوی سس مانند سالاد الویه زیاد است بهتر است این غذاها تهیه نشود یا اینکه حتما باید در جعبه‌های حاوی یخ حمل شود. در قطار یا هواپیما نیز می‌توانید همین کار را انجام دهید.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: تا جایی که امکان دارد زمان خواب و خوردن کودک را باید به گونه‌ای تنظیم کنید که کودک در آخر سفر گرسنه و خسته نباشد. اگر در هتل یا محل اقامت یخچال وجود داشته باشد، به راحتی می‌توان غذای دلخواه را تهیه و مصرف کرد. همیشه یک شیشه آب جوشیده نیز با خود همراه داشته باشید.

وی با بیان اینکه احتمال آلودگی میکروبی و مسمومیت در کودکان بسیار شایع است، افزود: در طول سفر، والدین باید به تغذیه و انتخاب غذای کودکان خود اهمیت بیشتری دهند زیرا شرایط نگهداری مواد غذایی در خارج از منزل ممکن است موجب آلوده شدن مواد غذایی شود و سموم غذایی، کودک را بیمار کند.

فرح‌بخش گفت: با توجه به اینکه کودکان نیاز به مواد مغذی مختلفی دارند، باید در طول روز از تمام گروه‌های غذایی شامل نان و غلات، گوشت، لبنیات، حبوبات و مغز دانه‌ها و میوه و سبزی‌ها به آن‌ها داده شود.

وی افزود: در مواردی که شرایط به گونه‌ای است که می‌خواهید در رستوران غذا بخورید حتما در انتخاب غذا احتیاط لازم را داشته باشید و از مکان‌هایی کاملا بهداشتی غذا تهیه کنید زیرا کودکان بسیار حساسند و احتمال آلودگی میکروبی و مسمومیت در آن‌ها بسیار زیاد است. به طور مثال باید از دادن غذاهایی که در آن‌ها از گوشت چرخ‌کرده استفاده شده مانند کباب، همبرگر و چیزبرگر پرهیز کرد زیرا احتمال کهنه بودن و مخلوط کردن مواد دیگر به غیر از گوشت داخل آن‌ها زیاد است و این مساله می‌تواند موجب ایجاد مسمومیت در کودکان شود.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: همچنین باید از خوردن غذاهایی که از انواع سس برای خوش طعم کردن آن‌ها استفاده شده است نیز بپرهیزید زیرا امکان اینکه این غذاها کهنه و مانده باشد و برای پنهان کردن طعم و بوی بد آن‌ها از سس و ادویه زیاد استفاده شده باشد، بسیار است.

وی بیان کرد: در رستوران هم به جای سالاد برای کودکان باید از ماست‌های پاستوریزه با مارک‌های شناخته شده که از سلامت آن‌ها اطمینان دارید استفاده کنید. به ظروفی که غذای کودک در آن سرو می‌شود توجه کنید که کاملا استریل و تمیز باشند.

فرح‌بخش گفت: حتی بهتر است قاشق، چنگال، ‌کارد و لیوان مخصوص کودک خود را به همراه داشته باشید و آن‌ها را با استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده کاملا تمیز و استریل کنید و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز حتما پس از یک بار استفاده، آن‌ها را دور بریزید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
  • چگونه با کودکان درباره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • چگونه با کودکان در باره بیماری صعب‌العلاج والدین صحبت کنیم؟
  • بهترین زمان آموزش زبان دوم برای کودکان چه سنی است؟
  • نگهداری ۱۰ کودک در شیرخوارگاه امام علی(ع) شهرکرد
  • ضرورت اجرای مداومِ تئاتر خیابانی برای گردشگران
  • تعداد کودکان شیرخوارگاه های استان تهران به زیر ۱۰۰ کودک رسید
  • توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت کودکان در سفر
  • تئاتر کودک، تقابل تأثیرگذارترین رسانه با تأثیرپذیرترین مخاطب
  • شناسایی اتباع غیر مجاز در گیلان