Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

اپل ادعا می‌کند ممنوعیت فروش آیفون‌های این شرکت در چین خسارت جبران‌ناپذیری به مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان و دولت چین وارد خواهد کرد.

به‌دلیل شکایت کوالکام از اپل در چین، فروش برخی مدل‌های آیفون ممنوع شده است. هرچند این ممنوعیت نتوانسته بود مانع از فروش این گوشی‌ها شود، شکایتی اخیرا توسط اپل ارائه شده که جزییات بیشتری را در رابطه با عملی شدن این ممنوعیت و اثرات آن آشکار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس توضیحات ارائه‌شده توسط اپل، ممنوعیت فروش آیفون در چین اپل را مجبور می‌کند تا با کوالکام به توافق برسد. اهالی کوپرتینو می‌گویند چنین توافقی تولیدکنندگان را مجبور به‌افزایش غیرمنطقی قیمت گوشی‌ها کرده و آن‌ها را ملزم می‌سازد تا حق امتیاز بالایی به کوالکام پرداخت کنند. این موارد، درنهایت مشتریان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ساکنان کوپرتینو در شکایتی که روز ۱۰ دسامبر به‌ثبت رسیده، گفته‌اند: اپل مجبور خواهد شد تا با شاکی پرونده به‌توافق برسد؛ همین مسئله تمامی تولیدکنندگان گوشی همراه را مجبور می‌کند تا مانند گذشته هزینه‌های بالایی از مشتری دریافت کنند و هزینه‌های زیادی برای امتیاز استفاده از پتنت‌های کوالکام پرداخت کنند. این مسئله موجب ضررهای جبران‌ناپذیری در بازار نهایی تلفن‌های همراه خواهدشد.

به‌گفته‌ اپل ممنوعیت فروش آیفون به‌طور روزانه میلیون‌ها دلار هزینه را بر این شرکت تحمیل خواهد کرد و هم دولت و هم مصرف‌کنندگان چینی را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد.

در شکایت ارائه‌شده توسط ساکنان کوپرتینو به این مسئله نیز اشاره شده که این شرکت در مجموع فرایند توسعه و چرخه‌ی تولید ۵ میلیون موقعیت شغلی را در چین ایجاد کرده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسراییل مجبور به پذیرش خواسته حماس برای تبادل اسرا است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم، در سایه تحولات اخیر در زمینه مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه و پرونده اسرا کارشناسان صهیونیست معتقدند که ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی با عملکرد فرسایشی و غیرمنطقی خود در جریان جنگ غزه اسراییل را در بن‌بست قرار داده‌ اند.

در همین زمینه «رونین پرگمان» تحلیلگر امور راهبردی در روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که اسرییل در موقعیتی قرار گرفته که خود را مجبور به پذیرش خواسته‌های جنبش حماس جهت انعقاد یک معامله برای آزادسازی اسرای صهیونیست در غزه می‌بیند.

وی افزود که مدتی پس از آغاز جنگ مشخص شد که ادامه جنگ در نوار غزه منجر به کشته شدن اسرای اسراییلی می‌شود و امروز دستگاه تبلیغاتی سیاسی و نظامی اسراییل در تلاش است تا اسراییلی‌ها را متقاعد کند که حمله به رفح منجر به نرمش حماس در مواضع خود در مذاکرات می‌شود. این در حالی است که تجربه گذشته ثابت کرده فشار نظامی بر حماس کارساز نیست.

این تحلیلگر برجسته صهیونیست که روابط نزدیکی با سرویس‌های اطلاعاتی رژیم اشغالگر دارد، به نقل از یکی از طرف‌های صهیونیست در مذاکرات اعلام کرد که در حقیقت اسراییل تاکنون هیچگونه مذاکره واقعی برای آزادسازی اسرای خود از نوار غزه انجام نداده و اگر این کار را کرده بود تاکنون این اسرا به تل‌آویو برگشته بودند.

پرگمان به نقل از این مسئول صهیونیست تاکید کرد: در ابتدا به ما گفتند عملیات زمینی در نوار غزه منجر به آزادسازی اسرای اسراییلی و بازگشت آنها به خانه‌هایشان خواهد شد اما این اتفاق نیفتاد و این در حالی است که همه ما می‌دانیم جنبش حماس قبل از حمله زمینی ارتش اسراییل به غزه شروط قابل قبولی را برای ما تعیین کرده بود.

این مسئول صهیونیست تصریح کرد که سران سیاسی و نظامی اسراییل ادعا می‌کردند که حمله به خان یونس منجر به تسلیم حماس خواهد شد؛ یعنی زمانی که یحیی سنوار رییس حماس در نوار غزه احساس می‌کرد ارتش اسراییل به او نزدیک شده است. اما اتفاقی که در واقعیت رخ داد کاملاً برعکس بود و حماس شروط سخت‌تری را برای اسراییل تعیین کرد.

این مسئول صهیونیست گفت که در حال حاضر هم به ما می‌گویند اگر شهر رفح را در جنوب نوار غزه اشغال کنیم، علاوه بر آزاد کردن اسرای اسراییلی از نوار غزه می‌توانیم سر یحیی سنوار را هم از تنش جدا کنیم. این در حالی است که بعید به نظر می‌رسد بعد از حمله اسراییل به رفح حتی یک اسیر اسراییلی زنده بماند.

رونین پرگمان کارشناس برجسته صهیونیست در ادامه تحلیل خود با تاکید بر اینکه تل‌آویو به هیچ وجه نمی‌تواند به دو هدف اصلی خود یعنی نابودی حماس و آزادی اسرایش برسد، نوشت که این دو هدف هنوز بعد از گذشت مدت طولانی از جنگ محقق نشده و ارتش اسراییل عملاً از اواسط ژانویه گذشته هیچ اقدام نظامی موفقی نداشته است.

این کارشناس صهیونیست به نقل از یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی اظهار داشت: شعاری که بنیامین نتانیاهو درباره «پیروزی مطلق» در جنگ سر می‌دهد عملاً «دیوانگی مطلق» است.

تحلیلگر اسراییلی در ادامه تصریح کرد که گروهی از سران سیاسی و امنیتی در تل‌آویو کاملاً متقاعد شدند که بهای معامله مبادله اسرا کاهش نمی‌یابد، بلکه برعکس هر روزی که می‌گذرد و اسراییل نمی‌تواند به این معامله برسد، بهای آن سنگین‌تر می‌شود. این در حالی است که کابینه و ارتش اسراییل همچنان اخبار دروغین را در رسانه‌ها منتشر می‌کنند و رسانه‌ها باید به خاطر همکاری با ارتش و کابینه در زمینه نشر اکاذیب پاسخگو باشند.

از طرف دیگر «روگل آلفرد» تحلیلگر و کارشناس سیاسی و نظامی صهیونیست در روزنامه عبری هاآرتص اعلام کرد که لازم است همه اسراییلی‌ها از شهرک نشینان تا سران آن اذعان کنند که در هر چیزی که مربوط به مدیریت جنگ است، یحیی سنوار برتر از همه مقامات سیاسی و نظامی تل‌آویو عمل کرده است.

وی افزود که یحیی سنوار عملاً یک شطرنج باز ماهر است که همیشه یک قدم جلوتر از خود را می‌بیند و اهداف و خواسته‌های خود را به خوبی پنهان می‌کند. شما هرگز نمی‌توانید پیش بینی کنید که او چگونه قرار است ضربه خود را وارد کند و این مساله برای اسراییل که احساس کوری می‌کند بسیار تحقیرآمیز و اهانت بار است.

این تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد که سنوار ماهرترین استراتژیست منطقه است و از ۷ اکتبر تاکنون حتی یک اشتباه هم در مدیریت جنگ نداشته است.

کد خبر 6092927

دیگر خبرها

  • دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری
  • اسراییل مجبور به پذیرش خواسته حماس برای تبادل اسرا است
  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • دردسر جدید بارسلونا: ویتور روکه قربانی مسائل مالی می‌شود؟
  • بعد از رفتن کین، مجبور شدم مثل اردک بنشینم!
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار