Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:40:32 GMT

رسانه پاکستانی نظام اصلاح و تربیت ایران را ستود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۰۶۱۸

رسانه پاکستانی نظام اصلاح و تربیت ایران را ستود

تهران - ایرنا - نشریه داون (سحر) پاکستان روز یکشنبه در یک گزارش اجتماعی از نظام بازپروری کودکان و نوجوانان بزه کار یا کانون اصلاح و تربیت ایران، آنرا قابل ستایش و غیر قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان از جمله پاکستان ارزیابی کرد.

برخلاف رسانه های غربی از جمله گزارش اخیر تلویزیون بی بی سی انگلیس از ایران، در این گزارش به قلم 'انیس جیلانی' وکیل دادگاه عالی پاکستان آمده است: نظام بازپروری کودکان و نوجوانان زندانی در ایران یکی از پیشرفته ترین سیستم ها و در واقع قدیمی ترین آنها در جهان است، به گونه ای که ایران از قبل از اینکه سازمان ملل متحد حقوق کودک را قانونی کند، ایرانیان از سال 1968 (1347) از بهترین سیستم بازپروری کودکان و نوجوانان در جهان برخوردار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بازدیدی که ماه گذشته به اتفاق تعداد زیادی از کارشناسان اروپایی از یکی از این مراکز باز پروری کودکان و نوجوانان در تهران (کانون اصلاح و تربیت) داشتیم دریافتیم که در این مرکز 141 کارمند مسئول مدیریت و بازآموزی و تربیت 160 کودک و نوجوان بی سرپرست و بزه کاری هستند که فقط 4 نفر آنها دختر هستند.
برخوردی که با این دسته از کودکان و نوجوانان در 28 مرکز بازپروری کودکان در ایران می شود برخلاف بسیاری از کشورها و از جمله پاکستان، نه تنها به هیچ وجه همچون افراد مجرم و بزه کار نیست، بلکه با آنها با رافت و مهربانی بسیار زیاد رفتار می شود.
کانون اصلاح و تربیت ایران از استخرهای آب گرم، سالن های سرپوشیده ورزشی، سالن های بدن سازی، از برنامه های تربیتی و آموزشی اجباری از مقطع ابتدایی تا دبیرستان طبق سیستم آموزشی کشور برخوردارند و نیز انواع کارگاه های فنی و تخصصی اختیاری مطابق با سلیقه و استعداد کودکان و نوجوانان در این کانون برقرار است.
تنبیهات بدنی و روحی در این مراکز برخلاف بسیاری از کشورها ممنوع است و در عین حال آموزش غیراجباری امور اخلاقی، دینی و فرهنگی در جریان است و کتابخانه های عمومی، بخش های مشاوره بهداشتی، سلامت روانی و اجتماعی همچون یک مرکز آموزشی شبانه روزی برخلاف بازداشتگاه های مشابه کشورهای دیگر برقرار است.
این درحالی است که این مراکز در پاکستان با هزار و 300 کودک و نوجوان بزه کار و در اغلب کشورهای جهان شبیه یک زندان مدیریت می شود .
این قبیل کودکان در اغلب کشورهای جهان در سلول های انفرادی شبیه زندان های بزرگسالان و بعضا در محیط های عمومی بسیار شلوغ و با وضعیت بهداشتی و سرمایی و گرمایی بسیار ناگوار نگهداری شده و این مراکز عمدتا به صورت غیر علمی و غیر عادی مدیریت می شوند.
در این مراکز برخلاف ایران، کودکان و نوجوانان کاملا بیکار بوده و هیچ برنامه برای آنها در نظر گرفته نمی شود.
آساق**1378**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پاكستان كانون اصلاح و تربيت جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۰۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان

توانمندی‌های نظام بانکی ایران توسط مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان معرف شد.

به گزارش ایسنا، محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشستی تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد. 

وی در این نشست که پیش از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به پاکستان صورت گرفته بود، ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور، به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.

این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی