Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس حسنی روز یکشنبه به مناسب روز پژوهش ( 25 آذر) در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در رشته‌های خیاطی، قالی‌بافی، مکانیک ، صنایع‌ دستی ، صنعت ساختمان و برق آموزش‌ دیدند.
وی اظهار کرد: این مرکز آموزشی توانست در مناطق شهری و روستایی و عشایری با ارائه آموزش‌های لازم مقدمات اشتغال بسیاری از افراد را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پیش‌بینی کرد تا پایان امسال 300 نفر دیگر نیز در این مراکز آموزش‌های لازم را فراگیرند.
حسنی اظهار داشت: مهارت آموزان زیر نظر مربیان در یک مرکز ثابت و 6 کارگاه ثابت و چهار کارگاه آموزش شهری و سه کارگاه آموزش سیار روستایی و عشایری آموزش دیدند.
این مسئول ادامه داد: توانمندسازی نیروی ماهر از ابزارهای مهم تربیت نیروی انسانی بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است که با ارائه مهارت‌های لازم، آنان را برای ورود به دنیای کسب‌وکار آماده می‌سازد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ابرکوه بیان کرد: باهدف تحقق سیاست‌های دولت مهارت‌آموزی بهترین راه برای اشتغال نیروی انسانی جویای کار است .
این مسئول اظهار کرد: این مرکز با توجه به ظرفیت گردشگری ، اقتصادی و کشاورزی ابرکوه آمادگی دارد برای متقاضیان در حوزه‌های صنعت گردشگری ، کشاورزی ( کشت زعفران ، گیاهان گلخانه‌ای ، پرورش ماهی‌های سرد آبی و گرم آبی ، صنایع تبدیلی و فرآوری کشاورزی ، آبگرمان خورشیدی ) دوره آموزشی برگزار کند .
مرکز فنی و حرفه‌ای ابرکوه از سال 1382خورشیدی با داشتن یک مرکز ثابت و 10 مرکز سیار شهری و روستایی ، کارگاه صنایع و جوار دانشگاهی تاکنون ، سه میلیون و 370 هزار نفر ساعت آموزش به افراد جویای کار ارائه کرد که 12 هزار و 300 نفر موفق به اخذ گواهینامه مهارت‌آموزی شدند.
فرماندار ابرکوه هم پیشتر به ایرنا گفته بود: هزار و 500 نیرو در چهار سال گذشته در واحدهای تولیدی ، خدماتی ، تعاونی ، کشاورزی، صنعتی و معدنی مشغول کار شدند که بیش از 20 درصد آنان افراد غیربومی هستند .
محمدکاظمی نسب اظهار داشت : امسال 143 میلیارد ریال وام کم‌بهره به متقاضیان 126 طرح اشتغال‌زایی در روستاها پرداخت‌ شده است.
وی یادآور شد : این تعداد طرح از مجموع 230 طرح اشتغال‌زایی با پیش‌بینی دریافت 210 میلیارد ریال وام بود که به بانک‌های عامل معرفی شدند، و مابقی طرح‌ها هم در نوبت پرداخت وام قرار دارند.
کاظمی نسب اظهار کرد: با اجرای این طرح‌ها در حوزه صنعت ، کشاورزی، گردشگری و خدماتی زمینه اشتغال 244 نفر فراهم شود.
هم‌اکنون بیش از 500 کارگاه و واحد اقتصادی، خدماتی، صنعتی، معدنی، تعاونی، کشاورزی و ساختمانی در ابرکوه فعال است که زمینه فعالیت افزون بر پنج هزار کارگر در این واحدها فراهم‌شده است .
مرکز شهرستان 53 هزارنفری ابرکوه در 140 کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف بازار کار زعفران شهری و روستایی فنی و حرفه ای کشاورزی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از راه‌اندازی اولین مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه در استان خبر داد.

شهرام ملایی هزاروندی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افتتاح مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) انجام شد، با تاکید بر رسالت خطیر و سازمانی در راستای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: هدف اصلی آموزش‌های مهارتی، تربیت نیروی ماهر و توانمند است و نیرویی که به دانش روز و مهارت دست یابد، می‌تواند در توسعه پایدار نقش موثری ایفا کند.

به گزارش ایسنا، وی  با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی، عنوان کرد: چنانچه آموزش‌های مهارتی برای سربازان یگان‌های نظامی، منطبق با فناوری‌های نوین و نیاز بازار کار باشد، این آموزش‌ها موجب تسهیل روند اشتغال‌زایی و  توسعه کارآفرینی  می‌شود.

ملایی هزاروندی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این مرکز، روند آموزش و کسب مهارت توسط سربازان را تسهیل می‌کند و همه سربازان با کسب مهارت لازم در طول خدمت مقدس سربازی، آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند یافت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری