Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد -ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در راستای رشد و تعالی جامعه ، آموزش ها باید مهارتی و متناسب با نیازهای جامعه باشد.

به گزارش ایرنا احمد مرادپور روز یکشنبه در آئین افتتاح مرکز آموزش های آزاد دانشگاه پیام نور لرستان بیان کرد: امروزه آموزش ها متناسب با نیاز جامعه نیست از این رو باید این شیوه سنتی آموزشی را کنار گذاشته و با روش های جدید و در راستای تکنولوژی های روز آموزش داده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: اکنون آموزش ها از دوران ابتدایی تا دانشگاه به روش سنتی است و این سبک باعث شده که بین دانشگاه و بازارکار یک حلقه مفقوده ایجاد شود.
مرادپور ادامه داد: اگر آموزش های مهارتی و کوتاه مدت متناسب با تکنولوژی روز باشد نواقص و ضعف های آموزش کاهش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه آموزش های کوتاه مدت و مهارتی می تواند در توسعه جوامع تاثیر گذار است، گفت: این آموزش ها در توسعه آینده استان تاثیرگذار است.
به گزارش ایرنا مرکز آموزش های ازاد پیام نور لرستان در راستای ایجاد تخصص ها و مهارت های لازم برای جوانان و جویندگان کار و دانشجویان استان با بهره گیری از توان اساتید و صاحبان تجربه راه اندازی شد.
دراین مرکز مشاوره و دوره های علمی رشته های فنی مورد نیاز استان جهت ورود جوانان به بازار کار ارائه می شود.
دوره های مهرتی این مرکز با قیمت یک سوم تا یک پنج بازار با ارائه مدرک معتبر با کد رهگیری از وزارت علوم و تحقیات فناوری برگزار می شود.
در این آئین یزدان سهرابی به عنوان رئیس مرکز آموزش های آزاد پیام نور لرستان معرفی شد.
7274/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي پيام نور مراد پور لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان

جام جم آنلاین - خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال1402مجموعا تعداد 147 هزارو513 نفر موردسنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای شدند که از این تعداد 90 هزار و 385 نفر موفق به اخذ گواهینامه بین المللی مهارتی شدند.

مدیر كل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان اضافه کرد: آزمون تعیین صلاحیت حرفه ای در بیش از 350 حرفه مهارتی از زیر مجموعه رشته‌هاي صنایع غذایی،صنایع کشاورزی، فناوري اطلاعات، صنايع جوش، عمران، امور مالي و بازرگاني، تاسيسات، اتومكانيك، برق، صنايع دستي وصنعت ساختمان ودرقالب11 مرحله اجراشد.

وی عنوان کرد: با راه اندازی 24 مرکزآزمون آنلاین استان در سال گذشته 62 درصد نسبت به سال1401 رشد نشان می دهد.

مدیر كل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان خاطرنشان کرد: سنجش مهارت وتعیین صلاحیت حرفه ای شامل آزمون هماهنگ پایان دوره كارآموزان بخش هاي دولتي، آموزشگاه های آزاد، تفاهم نامه ، صنعت ساختمان و آنلاین می باشد .

گفتنی است در خوزستان 55 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و یک هزار و 550 آموزشگاه آزاد در بخش خصوصی برای ارایه آموزش های مهارتی در استان فعالیت دارند.

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • ترویج آموزش های مهارتی برای تولید و اشتغال
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه
  • انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور