Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@02:25:37 GMT

واردات ۱۵ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۱۷۷۷

واردات ۱۵ درصد کاهش یافت

مهدی میراشرفی با تاکید بر اینکه درآمد ۲۶ هزار میلیارد تومانی کمرگ برای سال آینده غیرکارشناسی است و باید تعدیل شود، گفت: در ۸ ماهه امسال، ۱۴ هزار میلیارد تومان حقوق ورودی و ۷ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده وصول شده است.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مهدی میراشرفی رئیس کل گمرک به وضعیت درآمدهای گمرک در لایحه بودجه سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: آنچه در قانون بودجه امسال مصوب شده ۲۹ هزار میلیارد تومان است اما برای سال آینده ۲۶ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شد، برای امسال تکلیف سنگینی برعهده گمرک گذاشته شد و این درآمدها از ۲۳ هزار میلیارد تومان با افزایش ۶ هزار میلیارد تومانی به ۲۹ هزار میلیارد تومان رسید که بخشی از این افزایش مربوط به حقوق ورودی خودروها است بنابراین با توقف واردات خودرو درآمدها این بخش محقق نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* کاهش ۱۵ درصدی واردات

میراشرفی به دیگر ابعاد وضعیت درآمدهای گمرک پرداخت و عنوان کرد: در حال حاضر با کاهش ۱۵ درصدی واردات روبرو هستیم که شاید برای صنایع و واحدهای تولیدی خوب نباشد اما برای کل کشور خوب است که واردات را محدود کرده و باید به سمت داخلی‌سازی برویم. از طرفی صادرات با رشد همراه است.

رئیس کل گمرک خاطرنشان کرد: اگر سال آینده نیز واردات همین‌گونه باشد پیش‌بینی می‌شود که درآمد های مفروض در لایحه بودجه به طور کامل محقق نشود. 

میراشرفی یادآور شد: همچنین ۱۳۳۹ قلم کالای مصرفی ممنوع شده از ماخذ بالایی برخوردار هستند که با احتساب آنها درآمدهای گمرک تعیین شده است. معتقدیم درآمد ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای سال آینده غیرکارشناسی است که باید تعدیل شود. 

* وصولی ۸ ماهه گمرک چقدر است؟

رئیس کل گمرک در رابطه با میزان درآمدهای وصول شده در ۸ ماهه امسال بیان داشت: در این مدت حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان با ضمانت‌نامه‌ها وصولی وجود داشته و همچنین ۷ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده اخذ شده است. ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز از محل حقوق ورودی خودرو دریافت شد. 

میراشرفی با تاکید بر اینکه به دنبال افزایش درآمدهای گمرک از محل شفافیت واردات هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر تجارت خارجی با محدودیت و پیچیدگی‌هایی همراه است که عارضه آن غیرشفافیت بوده و فساد و تخلف را به همراه دارد. 

وی تاکید کرد: در شرایط تحریمی نمی‌توان اطلاعات خرید کالاهای وارداتی را از سیستم بانکی بین‌المللی دریافت کرد و از جایی که کالا در دسترس خودمان است اطلاعات را اخذ می‌کنیم. همچنین در کنار آن استفاده از تجهیزات و امکانات مانند ایکسری و RFID می‌تواند به تسهیل در امور تجارت خارجی و شفافیت کمک کند. 

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تحریم رییس کل گمرک واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد