Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: ۲۱۵۰ کیلومتر از راه‌های روستایی استان دارای آسفالت می‌باشند که در این خصوص روستاهایی که دارای بیشترین خانوار هستند در اولویت قرار دارند. ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، علی اصغر بدیعی مقدم صبح امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: 6000 کیلومتر راه در سطح استان داریم که از آن 4652 کیلومتر راه روستایی و باقی آن راه‌های اصلی می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بالا بودن مسیرهای روستایی و کوهستانی بودن راه‌ها، خراسان شمالی را متمایز از دیگر استان‌های کشور کرده است.

طرح زمستانی راهداری چهارمحال و بختیاری آغاز شد22 اکیپ راهداری در 21 نقطه حادثه‌خیز خراسان شمالی مستقر می‌شوندگلایه آیت الله ملک حسینی از اداره کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد

وی با بیان اینکه بر اساس شاخص‌های کشوری قریب به 44 درصد راه‌های روستایی استان آسفالت می باشند، افزود: 2150 کیلومتر از راه‌های روستایی استان دارای آسفالت می‌باشند که در این خصوص روستاهایی که دارای بیشترین خانوار هستند در اولویت قرار ندارد.

بدیعی مقدم در ادامه تصریح کرد: در راستای محور‌های اصلی و فرعی حدود 470 کیلومتر محور اصلی داریم که 90 درصد این محورها را روکش‌های آسفالت مجدد انجام دادیم. همچنین 173 کیلومتر از این مسیرها بزرگراه هستند که در استان به بهره برداری رسیده‌اند.

مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص اجرایی شدن باند دوم بجنورد به سمت جنگل گلستان افزود: تلاش‌های زیادی در راستای تکمیل این باند انجام گرفته که حدود 66 کیلیومتر از آن قابل استفاده می‌باشد و باقی مانده آن حدود 70کیلومتر است که 15 کیلومتر انتهایی آن پیشرفت فیزیکی خوبی ندارد.

وی افزود: در سال 97، 7کیلومتر به دو بانده شدن این مسیر اضافه شد، همچنین 12 کیلیومتر دیگر از این مسیر آسفالت شده که به محض تکمیل نهایی به این مسیر اضافه می‌شود.

در حوزه تجهیزات و امکانات راهداری با کشورهای پیشرفته اروپایی برابری می‌کنیم

بدیعی مقدم در خصوص تجهیزات و امکانات راهداری استان اظهار داشت: هدف‌گذاری در خرید و تجهیزات، نگاه به امور زیر بنایی و بسترسازی دقیق است. تاکنون حدود 25 سوله راهداری در استان ایجاد کرده‌ایم که به لحاظ مقاومت و استحکام ارزش بسیار بالایی دارند و در حوزه حفظ و نگهداری ماشین آلات راهداری دیگر هیچ نگرانی نداریم و از این حیث در کشور جزو سه استان برتر هستیم.

وی در ادامه از استاندارد بودن تعداد ماشین آلات راهداری خبر داد و افزود: تعداد نمک پاش‌های ثابت و سیار استان 47 دستگاه، ماشین‌آلات سنگین 105 دستگاه و نیمه سنگین 18 دستگاه می‌باشند. همچنین 61 دستگاه گشت راهداری مستمر با استعداد 330 نفر از پرسنل اقدامات را انجام خواهند داد.

4000کامیون در سطح استان داریم

مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: تعداد 157 دستگاه اتوبوس در سطح استان داریم که بیشترین تردد آنها در مسیر تهران کرج و مشهد می‌باشد.

وی در ادامه افزود: 4 هزار کامیون در سطح استان وجود دارد که سالانه میزان 3 میلیون تن بار را جابجا می‌کنند. همچنین در مرحله اول توزیع لاستیک‌ها توانستیم به هر یک از کامیون‌داران یک جفت لاستیک بدهیم که این کار را در مرحله دوم توزیع لاستیک آسان‌تر کرده است. همچنین بیمه تکمیلی کامیون‌داران به صورت منظم توسط شرکت‌های حمل و نقل پرداخت می‌شود.

بدیعی مقدم با بیان اینکه تعداد لاستیک‌های تولیدی در کشور پاسخگوی کامل نیازها نیست تصریح کرد: این امر باعث شده تا بخشی از لاستیک‌ها از خارج از کشور وارد شود که به دلیل مسائل ارزی و مالی قدری به مشکل خورده است اما امیدواریم با ایجاد کارخانه لاستیک در استان بخش زیادی از این مشکل مرتفع گردد.

وی در پایان با اشاره به اینکه 21 دوربین، نظارت بر راه‌های استان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: این دوربین‌ها در مسیرهای دارای شرایط آب و هوایی بد و گردنه‌ها نصب شده‌اند تا وضعیت ناگوار ترافیک و جاده‌ها را به اداره راهداری مخابره کنند. همچنین 22 دوربین ثبت تخلفات در استان داریم که مضاف بر این تعداد می‌باشند.

انتهای پیام/ن

R7719/P1361/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن

روح الله غلامی در نخستین سفر استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۳ به بخش ناغان، اظهارداشت: در سال گذشته حدود ۶۰ کیلومتر از سه راهی جوزستان تا روستای معدن آسفالت شد و تنها هفت کیلومتر از این محور باقی‌مانده که در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به نقطه پر حادثه تنگه بخش ناغان، افزود: برای رفع نقطه حادثه خیز این تنکه پنج میلیارد تومان برآورد شد که امسال با رقم قابل مشاهده‌ای حل و رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید

احداث و روکش آسفالت ۲۳۸ کیلومتر راه روستایی

غلامی در خصوص پل روستای کُل کُله قرارداد مشاوره برای احداث پل جدید بسته شده است.

وی با اشاره به جاده خاکی روستای ده‌کهنه، ادامه داد: امسال برای این محور اعتبارات لازم پیش بینی شده است و به زودی کار بهسازی انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود