Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی گفت: این موسسه موضوع اصلاحات صندوق ‌های بازنشستگی در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را با توجه به بحران پیشروی صندوق ‌ها مورد مطالعه قرار داده است.

به گزارش ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، شهرام غفاری روز یکشنبه به مناسبت 25 آذر ماه روز پژوهش در پیامی افزود: این موسسه دستمایه علمی را برای توسعه گفت وگوهای اجتماعی در سطوح مختلف حاکمیتی و سیاست‌گذاری صندوق‌های بازنشستگی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پژوهش کنشی منسجم برای روشنگری، تداوم و تعالی جوامع انسانی است. پژوهش، شکافتن پوسته‌ های جهل و رسیدن به واقعیت ‌هاست. همچنین بارقه‌های امید به بهبودی زمانی به بار می‌نشیند که مبتنی بر خرد نخبگان و همدلی توده مردم باشد و گذار مطمئن از چالش ‌ها زمانی میسر می ‌شود که راهکارها بر شواهد علمی استوار شود.
غفاری اضافه کرد: تردیدی نیست که دانش و دانایی که در ایران زمین همواره پرفروغ بوده است، یگانه راه نیل به سعادت و گذر از موانع دشوار پیشرو است.
وی خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که گذار از بحران ‌های زیست ‌محیطی، رکود، تورم، تحریم، فقر و بی عدالتی و چالش ‌هایی از این دست که امنیت و رفاه اقتصادی و اجتماعی جوامع را نشانه می ‌گیرند، نیازمند نظام تدبیری است که خاستگاه خرد اجتماعی، نخبگانی و آبشخوری علمی دارد.
رئیس موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: تأمین اجتماعی به عنوان نظامی برآمده از رویکرد علمی و عزم جمعی برای افزایش سطح «همبستگی اجتماعی» و پیوند دادن مزایای توسعه با ضرورت‌های عدالت است. تعمیق و گسترش چنین درکی از تأمین اجتماعی به مثابه پل پیوندزننده عدالت و توسعه، می‌تواند راهگشای گذار از بسیاری از چالش‌ های پیشرو باشد.
وی اظهار داشت: موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی به ‌عنوان بازوی پژوهشی این سازمان با رسالت و مأموریتی که دارد در تلاش است با بهره‌مندی از دانش و تجربه متخصصان و کارشناسان حوزه رفاه و تأمین اجتماعی در شناخت مشکلات این حوزه و ارائه راهکارهای علمی کاربردی نقش مؤثر ایفا کند.
غفاری گفت: این موسسه توسعه ادبیات و گفتمان تأمین اجتماعی را در دستورکار داشته و در ارتباطی گسترده با دانشگاه‌ ها و مراکز علمی و بهره‌ مندی از ظرفیت علمی کشور، تاکنون توانسته است بیش از 100 جلد کتاب و گزارش‌ های کارشناسی را منتشر کند و پروژه مطالعاتی «تنقیح دستورالعمل ‌ها و بخشنامه‌ های تأمین اجتماعی» با همکاری کارشناسان سازمان برای اولین بار به‌ صورت روشمند آغاز شده است تا با انجام مطالعه مزایای بلندمدت سازمان تأمین اجتماعی با همکاری سازمان بین‌المللی کار به یکی از نیازهای اساسی سازمان پاسخ دهد.
وی افزود: همچنین این موسسه علاوه بر موضوعات کلان مسائل بسیار دیگری را در حوزه‌های منابع انسانی، سیستم‌ها و روش‌ها، امور مالی و حقوقی و دیگر حوزه‌های سازمانی در دستور کار دارد و همواره در تلاش است با ارائه شواهد متقن علمی و تجربی، کیفیت تصمیم‌گیری در حوزه رفاه و تأمین اجتماعی را بهبود بخشد.
اجتمام* 7268*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي صندوق هاي بازنشستگي پژوهش تامين اجتماعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان