Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار قاسم رضایی در برنامه زنده تلویزیونی صبح با خبر با اشاره به وجود ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز جمهوری اسلامی ایران و همسایگی با ۱۵ کشور اظهار کرد: مرزهای آبی و خاکی کشور ما فرصت است؛ اما اگر خوب مدیریت نشوند می‌توانند تهدید محسوب شوند.

وی با بیان اینکه هم اکنون آمادگی خوبی در مناطق مرزی وجود دارد، افزود: دروازه‌ها و بازارچه‌های مرزی فرصت‌های خوبی در مرزها به وجود آورده‌، اما با توجه به اینکه هر کشور قانون خاص خود را دارد که در خط مرزی مشخص شده، تفکیک آن برای مرزنشینان مشکل ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده مرزبانی کشور، با اشاره به  تهدیداتی پیرامون جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: به دلیل عمق آرمان‌های جمهوری اسلامی، همواره تهدیداتی بیرون از مرزها و پیرامون آن داشته‌ایم و هر روزه نیز مستکبرین و مزدوران تهدیدات زیادی را متوجه ایران می‌کنند؛ خوشبختانه مشکلاتی از مرزها به داخل نداریم چراکه برنامه‌ریزی لازم را داشته‌ایم.

وی به همسایه شرقی ایران ( افغانستان) اشاره و بیان کرد: در سال ۲۰۰۰ بر طبق آمار سازمان ملل ۲۰۰ تن مواد مخدر در افغانستان کشت می‌شد اما وقتی پای نحس استکبار به افغانستان باز شد طبق آمار در سال ۲۰۱۸ بیش از ۹ هزار تن مواد مخدر (  افزایش ۵۰ برابری) تولید شد.

این مقام ارشد نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: این افزایش مواد مخدر مفهوم دارد؛ باید با آنها مقابله کنیم؛ از طرفی هم تحمیل فقر و بدبختی به مردم افغانستان را دارند و هم  برای کشورهای جانبی، همچنین برای ما نیز مشکل ایجاد می‌کنند بخصوص برای ترانزیت.

سردار رضایی با اشاره به این مطلب که ایران خط مقدم مبارزه با مواد مخدر و برخورد با افراد شرور است، تاکید کرد: پرورش گروه‌های تروریستی و اشرار از دیگر موارد منفی در  برخی از کشورهای همسایه است؛ در مرزهای مشترک با عراق نیز چند سالی بود که تهدید گروه‌های تروریستی را داشتیم اگرچه کمی آرام شد لیکن مشکلاتی  در شمال غرب کشور نیز همچنان است.

فرمانده مرزبانی کشور به معضل قاچاق کالا اشاره و اعلام کرد: برخورد با تردد های  غیرمجاز افراد و با قاچاق کالا از جمله مواردی است که بخشی از توان مرزبانی را به خود معطوف کرده است.

سردار رضایی  اضافه کرد:‌مشکل دیگر ما برداشت‌های متفاوت از نوع وظیفه و مقابله مرزبانی است و اظهارنظرهای متفاوتی است که بدون کارشناسی بیان می‌شود.

وی اعلام کرد: مرز طبق قانون تعریف دارد؛ هرگونه تردد غیرمجاز در مرز جرم تلقی می‌شود، متاسفانه بعضا مصاحبه‌هایی را شاهدیم که آگاهانه و ناآگاهانه عنوان می‌کنند که مرزبانی با کولبران برخورد کرده  در صورتی که کولبر در حمایت مرزبانی است.

فرمانده مرزبانی کشور کولبر را فردی دانست که در زمان و مکان و روز مشخص به جابه جایی کالایی مشخص مبادرت می‌ورزد و عملکردش با نظارت مرزبانی است و افزود: اما وقتی فردی در نیمه شب در دره‌ها و ارتفاعات تردد غیرمجاز دارد و گاها با مرزبانی درگیر شده و اقدام به تیراندازی می‌کند مسلم است که کولبر نیست؛ اگرچه با "کوله" خود اجناس غیرمجاز،ضد فرهنگی، مشروب، اسلحه و مهمات را حمل می‌کند.

سردار رضایی با انتقاد از برخی اظهارنظرها اعلام کرد:‌ باید دستگاه‌های متولی تذکرات لازم را بدهند؛ نباید تلاش شبانه‌روزی و مستمر سربازان،‌ درجه‌داران و مرزبانان ما که در شرایط سخت خدمتگزاری می‌کنند با اظهارنظرهای نادرست زیر سؤال برود.

وی به اقدامات مرزبانی ناجا در ۸ ماهه امسال پرداخت و گفت: رشد بیش از ۲.۸ برابری کشفیات سوخت را در مرزها داشته‌ایم؛ کشفیات سیگار ۳۸ درصد، چای ۳۹ درصد و خشکبار ۵۰ درصد افزایش داشته؛ کشفیات احشام نیز بیش از ۶ و نیم درصد افزایش یافته است.

فرمانده مرزبانی کشور با اشاره  به موضوع انسداد مرزها بیان کرد: انسداد مرزها کامل نشده است؛ در برخی مناطق باید نقاط مرزی را با پهپاد کنترل کنیم؛ در برخی مناطق هنوز جاده و پاسگاه ساخته نشده و طرح انسداد جامع به نتیجه نرسیده است.

سردار رضایی گفت: برای برخورد با کالای قاچاق در حوزه دریا باید شناورهایی داشته باشیم که بتواند در عمق دریا شناورهای غیرمجاز را اعمال قانون کند؛ همچنین تاسیساتی که دیگر سازمان‌ها دارند باید به نوعی در اختیار مرزبانی قرار گیرد.

وی با انتقاد از وجود خلاء قانونی و ضعف در اجرای هماهنگ برنامه‌ها  عنوان کرد: اگرچه یکی از وظایف ناجا مقابله با تردد غیرمجاز و برخورد با کالای قاچاق است اما باید سازمان‌های دیگر که در این زمینه مسئول هستند پای کار بیایند؛ باید مشخص شود که سوخت قاچاق از کجا می‌آید؟ چگونه به مرز می‌رسد؟ چرا که بخشی از بار دیگر سازمان‌ها به سوی مرزها گسیل می‌شود و مرزبانی باید آن را به دوش کشد.

این مقام ارشد نیروی انتظامی ادامه داد: در حوزه مبارزه با قاچاق و تردد غیرمجاز بیش از توان موجود،‌ مرزبانی به آن می‌پردازد که اگر دستگاه‌های دیگر به وظایف خود عمل کنند قطعا وضعیت بهتر خواهد شد؛ اگرچه مرزبانی در این حوزه‌ها توفیقات خوبی داشته است.

سردار رضایی با تشکر از تمام همرزمانش در مرزها و علی‌الخصوص خانواده آنها به ادامه دار بودن دفاع مقدس در حوزه مرزبانی پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهدای مرزبانی فرمودند که مرزبانی مظلومند و شهدای مرزبانی نیز مظلومند و شما چه می‌دانید آنجا در مرزها چه می‌گذرد....

وی در خصوص طرح مردم یاری اظهار داشت: این طرح روش جاری ماست چرا که اعتقاد داریم که عملکرد مرزبانی با مرزنشینان عجین است؛ لذا یکی از تدابیر ما مردم‌یاری است و ما در حوزه‌های مختلف همچون عمرانی، بهداشتی، کشاورزی و غذایی به مرزنشینان کمک می‌کنیم.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی در خاتمه اظهار امیدواری کرد که مجلس و دولت در بودجه سال۹۸ توجه ویژه‌ای به فرزندان این مرز و بوم از جمله مرزبانی ناجا داشته باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فرمانده مرزبانی کشور سردار قاسم رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد

این روز‌ها در پر بیننده‌ترین ساعت و در پرمخاطب‌ترین شبکه صداسیما سریال «هفت سر اژدها» پخش می‌شود که در کمال ناباوری سکانسی از سرو مشروبات الکلی توسط نوجوانی را دارد که هم نام برند آن را می‌گوید و هم درباره محصول اظهار نظر می‌کند!

شراره داوودی (روزنامه‌نگار) در این باره نوشت:

 درست است که پخش هر سریالی قواعد و چارچوب و رده‌بندی سنی دارد، اما سریالی که از پرمخاطب‌ترین شبکه تلویزیونی پخش می‌شود، شرایط متفاوتی دارد و نکته مهم‌تر اینکه در سکانس مذکور یک نوجوان هم حضور دارد که خودش عامل همین رفتار نیز هست. شاید گاهی برای تقبیح یک عمل، لازم باشد آن را در موقعیتی به تصویر بکشیم، اما نمایش یک سکانس بیشتر از یک دقیقه‌ای در شبکه سوم سیما، برای کودکان و نوجوانان سوال‌برانگیز هم هست. نظارت محتوایی در تمام بخش‌های فرهنگی کشور وجود دارد وماجراوقتی عجیب‌تر می‌شود که می‌دانیم در آئین‌نامه نظارت بر نمایش آثار ویدیویی اشاعه اعمال رذیله و فساد و فحشا از مواردی است که مستقیم به آن اشاره شده که نه فقط در صدا و سیما که در آثار سینمایی و نمایش خانگی هم باید رعایت شود.

منبع: چندثانیه

tags # تلویزیون ، صدا و سیما سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز