Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هفتمین جلسه خود، سه طرح و 2 لایحه شامل طرح افزایش انتصاب جوانان در تصدی پست های مدیریتی و سیاست های بودجه 98 شهرداری تهران را بررسی و تصویب کردند.

به گزارش ایرنا یکصد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران روز یکشنبه با حضور 20 عضو و پس از قرائت قرآن کریم با سخنان محسن هاشمی ریاست این شورا آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن هاشمی در سخنانی اظهار داشت: ستاد تدوین برنامه با مشارکت معاونت برنامه ریزی شهرداری و کمیسیون های تخصصی شورا تشکیل و با فعالیت فشرده تا بهمن ماه برنامه سوم نهایی و به صحن شورا ارائه شود.
وی حمایت عملی از پژوهشگران، کاربردی کردن پژوهش ها و توجه به نتایج پژوهش در تصمیم گیری را سه نیاز جدی مدیریت شهری دانست که باید بصورت توامان و نه جزیره ای مورد توجه قرار گیرد.
به گفته وی یکی از مهمترین موضوعاتی که پژوهش باید در آن مورد توجه قرار گیرد، موضوع برنامه ریزی و تصمیم گیری های دراز مدت و راهبردی است که در روزهای اخیر با ارسال ویراست دوم برنامه سوم توسعه شهر تهران، کمیسیون های تخصصی شورا بایست با رویکردی علمی و پژوهشی و نه سلیقه ای و سیاسی، این برنامه را بررسی کرده و در سطح یک برنامه قابل اجرا و واقع گرایانه برای اجرا به تصویب برسانند.
محسن هاشمی این را هم گفت که همچنان تذکرات اعضای شورای شهر به صورت کتبی به هیات رئیسه ارائه و از سوی هیات رئیسه قرائت می شود.

*شهرداری تهران به معوقات و مطالبات پیمانکاران رسیدگی کند
الهام فخاری رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری که توسط محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران قرائت شد، با اشاره به مشکلاتی که امروز پیمانکاران شهرداری با آن دست به گریبان هستند، گفت: معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری در اسرع وقت پاسخگویی عادلانه و مناسبی به مطالبات آنان داشته باشد.
وی گفت: با توجه به حضور مکرر پیمانکاران و طلبکاران شهرداری در هفته های اخیر در مقابل ساختمان شورا و مسئولیت جدی پاسخگویی شفاف به آنها توسط شهرداری تهران، معاونت مالی و اقتصاد شهری در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی عادلانه به آنها اقدام کند.
فخاری همچنین خواستار اعلام لیست دیون و بدهی های شهرداری تهران اعم از نقد و غیر نقد به تفکیک سال و مشخصات طلبکار، اعلام فهرست دیون پرداخت شده از ابتدای مهر 96 تاکنون اعم از دیونی که از طریق ال سی(LC)، سازمان املاک و یا پرداخت نقد صورت گرفته است به تفکیک سال دیون و مشخصات طلبکار شد.
تعیین تکلیف علت عدم اقدام سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در کارسازی حواله های صادره توسط مناطق و به ویژه سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری، ایجاد مکانیسمی برای جلوگیری از افزایش دیون و بدهی ها به پیمانکاران و ایجاد تعهدات مالی جدید فاقد ردیف یا فاقد بودجه قابل تخصیص از سوی معاونت مالی شهرداری تهران از دیگر وارد ذکر شده در تذکر فخاری بود.

*تصویب یک فوریت مجوز انتشار 30 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت
در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران، یک فوریت مجوز انتشار 30 هزار میلیارد ریال اوراق مالی-اسلامی به منظور اجرای طرح های حمل و نقل عمومی شهر تهران و سیاست های اجرایی لایحه بودجه 98 شهرداری تهران در این جلسه بررسی و تصویب شد.

*تصویب سیاست های بودجه سال 98 شهرداری تهران
اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین طرح سیاست های اجرایی و الزامات تدوین لایحه بودجه سال 98 شهرداری تهران را بررسی و تصویب کردند.
مجید فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی این طرح اظهار داشت: در بودجه باید تحریم های ظالمانه که موجب رکود تورمی حاکم بر اقتصاد کلان کشور شده که اثرات آن در بخش مسکن و اقتصاد شهری ملموس است، مورد توجه قرار گیرد .
وی افزود: از این منظر پیش بینی در خصوص اقتصاد سال آینده حاکی از آن است که رشد منفی اقتصادی از منفی 1.5 تا منفی 3 درصد وجود دارد.
فراهانی خاطر نشان کرد: تورم 30 تا 50 درصدی نیز از سوی مراکز پژوهشی کشور اعلام شده که باید در بودجه در نظر گرفت.
عضو شورای شهر تهران اظهار داشت: در بخش مصارف تاکید جدی بر مدیریت هزینه، کنترل هزینه به خصوص در بخش شرکت ها، سازمان ها و مناطق و جلوگیری از کسری بودجه مورد انتظار خواهد بود.
وی افزود: برآورد ما در سال 98 این است که اگر بودجه مصوب 97 را بخواهیم اجرایی نماییم با تورم مورد انتظار رقم بودجه از 17 هزار و400 میلیارد تومان به 22 هزار و 420 میلیارد تومان می رسد .
وی گفت: در خوش بینانه ترین حالت، منابع تنها کفاف 17 هزار میلیارد تومان را خواهد داد، به همین دلیل مسائلی مطرح بوده که بخش سرمایه گذاری باید مورد توجه قرار بگیرد و الزامات آن دیده شده است.
وی، عدالت در توزیع متوازن در مناطق و محلات را از جمله الزاماتی دانست که از سوی شورا برای کاهش فاصله شمال و جنوب دیده شده است.
سید محمودمیرلوحی عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران هم در ادامه بررسی این طرح با ضرورت توجه به بدهی های شهرداری تهران در بودجه عنوان کرد: بدهی های شهرداری بالغ بر 56 هزار میلیارد تومان است که 12 هزار میلیارد تومان آن مربوط به چهار هزار پیمانکار است.

*تصویب یک فوریت افزایش انتصاب جوانان در پست های مدیریت شهری
اعضای شورای شهر تهران همچنین طرح الزام شهرداری تهران به ارایه لایحه افزایش انتصاب جوانان در تصدی پست های مدیریتی و ارتقای سهم و نقش آنان در مدیریت شهرداری تهران را بررسی و یک فوریت آن را تصویب کردند.
سید حسن رسولی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به ارائه لایحه افزایش انتصاب جوانان در تصدی پست‌های مدیریتی و ارتقای سهم و نقش آنان در مدیریت شهرداری تهران، افزود: بحث‌های مفصلی درباره این طرح در کمیسیون برنامه‌ و بودجه شورای شهر تهران مطرح و تصویب شد، همچنین پیشنهاد شد طرح مذکور در قالب یکی از احکام برنامه پنج‌ساله سوم شهرداری تهران به تصویب برسد.
رسولی عنوان کرد: با اصل زمینه ‌سازی برای توازن نسلی در ساختار مدیریت شهری به‌عنوان جهت‌گیری راهبردی کاملا موافق هستیم تا متوسط سن مدیران شهرداری تهران کاهش یابد، با این تصمیم می‌توان به کارایی و بالندگی بیشتر در مدیریت شهری امیدوار بود.
زهرا نژاد بهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران هم در جریان بررسی این طرح اظهار داشت: موضوع بازنشستگان و جوانگرایی به یک اپیدمی تبدیل شده و در بسیاری موارد مشاهده می‌شود، افرادی بدون داشتن تجربه و دانش لازم در مناصب قرار داده می شوند.
وی گفت: در حالی که در بسیاری از موارد افراد بازنشسته دارای تجربه و دانش هستند که می‌توان از آن به بهترین نحو بهره برد.
احمد مسجد جامعی عضو دیگر شورای شهر تهران هم در این خصوص اظهار داشت که نیروی انسانی جوان و باتجربه شهرداری پاسخگوی نیازهای مدیریتی کنونی هست.
وی گفت: وقتی می گوییم جوانان، بلافاصله در ذهن متصور می شوند که قرار است از بیرون استخدام انجام شود؛ اگرچه ما باید از توان و ظرفیت جوانان استفاده کنیم اما در همین شهرداری به اندازه کافی نیروی جوان نخبه که بتوانند در پست‌های مدیریتی قرار بگیرند، وجود دارد و خوب است از همین جوانان استفاده کنیم.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از سخنان رسولی، با 19 رای طرح الزام شهرداری تهران به ارایه لایحه افزایش انتصاب جوانان در تصدی پست های مدیریتی و ارتقای سهم و نقش آنان در مدیریت شهرداری تهران را تصویب کردند.

*برگزاری مجمع عمومی عادی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه
اعضای شورای شهر برگزاری مجمع عمومی عادی شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه را در دستور کار قرار داده و بر این اساس بازرس اصلی و علی البدل این مجمع را انتخاب کردند.
با رای اعضای شورای فضل الله اسلامی و فاطمه مقیمی به عنوان بازرسان این مجمع انتخاب شدند.

*تصویب کلیات طرح کاهش معاونت های شهرداری از 9 به 6 سطح
اعضای شورای اسلامی شهر تهران، در ادامه بررسی طرح الزام شهرداری تهران به ادغام و کاهش حوزه های معاونت شهرداری از 9 سطح به حداکثر 6 سطح سازمانی و حذف پست های قائم مقام و یا جانشین و مشاور در کلیه واحد های ستادی، مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه را در دستور کار قرار داده و با 19 رای از 20 عضو حاضر شورای شهر تصویب شد.
مقرر شد جزئیات این طرح به صورت لایحه از سوی شهرداری تهران به شورای شهر ارائه شود.

*انتخاب نمایندگان شورای شهر در شورای تشخیص کفالت نظام وظیفه
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه، دو عضو این شورا را به عنوان نماینده شورای شهر در شورایی تشخیص کفالت نظام وظیفه معرفی کردند.
با رای اعضای شورای شهر محمد علیخانی با 15 و شهربانو امانی با 14 رای به عنوان نمایندگان شورای شهر تهران در شورای تشخیص کفالت نظام وظیفه انتخاب شدند.

*اعضای شورای فنی شهرداری تهران مشخص شدند
همچنین اعضای شورای اسلامی شهر تهران، با پیشنهاد شهرداری تهران، اعضای شورای فنی شهرداری تهران را انتخاب کردند.
بازنشسته بودن افراد معرفی شده از سوی شهرداری تهران، یکی از ایراداتی بود که اعضای شورای شهر به این افراد وارد کردند.
بر این اساس و با رای اعضای شورای شهر افشین حبیب زاده با 16 رای، محمدعلی پنجه فولادگران با 12رای، علی اکبر ترکان و مهدی تفضلی هریک با 11 رای، به عنوان اعضای شورای فنی شهرداری تهران انتخاب شدند.
تهرام/7244//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شوراي شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!

شهردار کرمانشاه گفت: به دلیل عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ و اصلاحیه بودجه ۱۴۰۲ در شورای کرمانشاه، امور شهری بلاتکلیف مانده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی امروز در حاشیه نشست با اعضای شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بودجه شهرداری کرمانشاه در سال گذشته 4550 میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: این بودجه در شورای شهر مصوب شد و همانند سایر شهرها کل بودجه محقق نخواهد شد.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه به صورت نقدی و غیرنقدی محقق شد، عنوان کرد: این بودجه برای فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، خدمات شهری و امور داخلی شهرداری مصرف شده است.

نوروزی با اشاره به اینکه در سال گذشته 130 هزار تن و در سال 1401 حدود 150 هزار تن آسفالت در شهر کرمانشاه اجرا شده است، گفت: برنامه آسفالت کرمانشاه پنج ساله تنظیم شده که هر سال 20 درصد اجرا شود و بیش از 2000 کوچه و 300 خیابان اصلی روکش آسفالت و لکه‌گیری انجام شده است.

وی بیان کرد: برخلاف ادعای برخی از اعضای شورای شهر اعتبار پروژه‌های عمرانی به طور کامل هزینه شده و درخواست افزایش آن را داریم اما بودجه عمرانی با دریافت از سرفصل‌های دیگر افزایش یافته است و این ادعاها ناشی از عدم آگاهی یا داشتن اطلاعات اشتباه است.

بودجه فرهنگی کرمانشاه یک درصد کل بودجه است!

وی افزود: در زمینه برنامه‌های فرهنگی تمام بودجه مصرف نشده و بودجه تعریف شده 22 میلیارد تومان بوده که 13 میلیارد تومان هزینه شده و با توجه به تردد زائران اربعین و شهر خلاق و مراسم مختلف جشنواره‌های مختلفی در سال گذشته اجرا شد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی گسترده‌تری برای امسال در نظر گرفته شده و درخواست ما افزایش بودجه فرهنگی است، عنوان کرد: بودجه فرهنگی باید پنج درصد بودجه کل باشد در حالی که بودجه پیشنهادی برای امسال 6800  میلیارد تومان بوده و شورای اسلامی شهر آن را به 6300 میلیارد تومان تقلیل داده است.

وی با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهر کرمانشاه بسیار محدود است، گفت: بودجه فرهنگی شهر اصفهان و همدان پنج درصد کل بودجه است و این میزان برای کرمانشاه کمتر از یک درصد است و این در حالی است که به ما ایراد گرفته می‌شود چرا به این میزان هزینه شده است.

شهردار کرمانشاه افزود: بودجه فرهنگی باید نسبت به سرانه یک میلیون نفر جمعیت باشد و بودجه تعریف شده از سوی شورای شهر به این منظور 24 میلیارد تومان است و این در حالی است که برای انجام کار اساسی در حوزه فرهنگی به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

نوروزی با اشاره به اینکه لایحه بودجه در دی ماه و در موقعیت مقرر به شورا ارائه شده، اما در مهلت مقرر توسط شورا تصویب نشده است، گفت: براساس قانون شهردار در چنین مواردی می‌تواند از استاندار درخواست کند و من نامه را تقدیم استاندار کردم و به فرماندار ارجاع دادند و فرماندار در هفتم اسفند سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار کردند و کلیات بودجه 1403 مصوب شد.

وی افزود: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفند ماه به فرمانداری ارسال نکرد و سپس رئیس شورا 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رسانده است. بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی بوده و در هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شده اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشده و درعین حال تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

شهردار کرمانشاه افزود: از دی ماه تاکنون هنوز وضعیت بودجه مشخص نشده و تمام پیمانکاری‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی و عمرانی و برگزاری انتخابات و مراسمات پایان سال با مشکلاتی مواجه است و همچنین برای خرید قیر برای آسفالت سال جدید منتظر ابلاغ بودجه هستیم.

نوروزی با بیان اینکه خدمات شهری دو منطقه از کرمانشاه شامل منطقه پنج و هفت با 3000 هکتار به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم که نیرویی استخدام نشود عنوان کرد: ماشین‌آلات شهرداری نیز فرسوده هستند و برای همه این موارد یا هر گونه امور مالی در شهرداری نیازمند کد بودجه هستیم و تا بودجه نهایی نشود نمی‌توان از کد بودجه استفاده کرد و همه مناقصه‌ها به تأخیر می‌افتد.

فرمانداری و استانداری به موضوع عدم تصویب لایجه بودجه ورود کنند

وی گفت: مکاتباتی با رئیس شورای شهر و فرماندار انجام شده و استاندار ابلاغ کردند که وضعیت بودجه حداکثر تا 15 اردیبهشت ماه تعیین تکلیف شود و من امروز برای این موضوع در جلسه شورای شهر شرکت کردم. براساس قانون طرح دوفوریتی با حضور شهردار باید به رأی گذاشته شود و چنانچه رأی بیاورد بلافاصله باید در صحن مطرح شود و از ریاست شورا درخواست کردم اما نپذیرفتند و طرح بلاتکلیف باقی ماند و این در حالی است که ما با شورا مشکلی نداریم و در کمیسیون‌ها شرکت کرده‌ایم.

نوروزی در رابطه با ابهامات ایجاد شده در زمینه هزینه‌های شهرداری گفت: ریاست شورای شهر بودجه غیرنقدی را محاسبه نکرده و تحقق بودجه حدود 70 درصد است در حالی که رئیس شورا 50 درصد را عنوان می‌کند.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه به کل بودجه و حتی از تحقق نیز هیچ رقمی اضافه نشده و حتی کمتر از کل بودجه هزینه شده است افزود: سازمان فرهنگی درآمدی ندارد که محقق شود و باید از محل درآمد مناطق برای آن هزینه شود و این نشان می‌دهد بودجه گلوبال است و براساس ردیف‌هایی که شورا اجازه می‌دهد می‌توانیم مصرف کنیم و ما نیز همین کار را انجام دادیم.

استنکاف رئیس شورای شهر از رأی‌گیری اصلاحیه لایحه بودجه

شهردار کرمانشاه با اشاره به اینکه عدم طرح لایحه بودجه از سوی رئیس شورا استنکاف است زیرا من درخواست لایحه دوفوریتی را داشتم گفت: رئیس شورا اصرار دارد لایحه دوفوریتی اصلاحیه بودجه را به کمیسیون ارجاع دهد در حالی که این خلاف قانون است و زمانی که لایحه دوفوریتی رأی بیاورد بلافاصله باید در جلسه به رأی گذاشته شود. در این مرحله مراجع بالاتر باید رسیدگی کنند زیرا دو لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه 1402 و لایحه بودجه 1403 بلاتکلیف مانده است و این در حالی است که لایحه 1403 باید تا 30 بهمن ماه مصوب می‌شد که ادعا کردند کلیات آن مصوب شده و به ما ابلاغ نشد و بعد هم گفتند دو دوازدهم آن مصوب شده است.

وی با اشاره به اینکه بازی کردن با الفاظ و مانع تراشی کردن مانع حقیقت نمی‌شود گفت: مدعی نیستیم اقدامات انجام شده در شهر کرمانشاه بدون ایراد بوده و کسی که چنین ادعایی داشته باشد اصلاح پذیر نیست.

شهردار کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده در 26 شهرک حاشیه‌ای شهر کرمانشاه افزود: ایجاد تقاطع همسطح در هشت ماه و ساخت معابر کمربندی شهر از جمله اقدامات عمرانی انجام شده است و اکنون نیز در حال فعالیت روی پل قره‌سو هستیم که گره ترافیکی جنوب به شمال شهر رفع شود و 50 درصد پیشرفت دارد. قطار شهری که 10 سال متوقف بوده اکنون 1000 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده و با شتاب پیش خواهد رفت.

ورشکستگی شهرداری کرمانشاه صحت ندارد

وی عنوان کرد: دارایی‌های شهرداری چندین برابر بدهی‌های آن است و طلبی که رئیس شورا عنوان می‌کنند مربوط به بانک ملت است که البته ما خود را بدهکار نمی‌دانیم و طرح دعوا شده و بیش از 2000 میلیارد تومان طلب بانک ملت در تعهدات دولت است. به بدهکاری شهرداری کرمانشاه به بانک ملت در 20 سال گذشته رسیدگی نشده و با سود بدهی به بیش از 2000 میلیارد تومان رسیده اما ما این رقم را جزو تعهدات کرمانشاه نمی‌دانیم. در دو سال گذشته نه تنها  از بانک تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم بلکه بدهی گذشته از جمله بدهی 220 میلیارد تومانی به بانک شهر نیز تسویه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • جلسه شورای اسلامی اهواز برای سیزدهمین بار متوالی تشکیل نشد!
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • تشریح مصوبات جلسه هیات وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا