Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتظار این است استاندار قزوین، تبیین فرمایشات، منویات و مصوبات رهبرمعظم انقلاب و ابلاغ دستورات لازم و کاربردی و عملیاتی به دستگاه‌های ذیربط را بعنوان ره آورد این سفرشیرین و ماندگار به مردم قزوین هدیه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛14 سال پیش، مردم شریف قزوین در یکی از روزهای نه چندان سرد پاییز 82 بی صبرانه انتظار رهبر و مقتدا و پیشوایشان را می‌کشیدند و خاطرات آن روز فراموش نشدنی و زیبا در اذهان اهالی کهن شهر قزوین حک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


25 آذر ماه سالروز ورود رهبر معظم انقلاب به استان قزوین است و این ایام تداعی کننده خاطرات خوب 4 روزه مردم شهیدپرور قزوین در کنار رهبر انقلاب است. لذا در کنار مرور خاطرات شیرین روزهای پایانی آذر82، بازخوانی فرمایشات و دستورات معظم له در حاشیه دیدارها و جلسات متعدد در استان قزوین ضروری بنظر می‌رسد. از این رو تلاش بر این است در این نوشتار بطور اختصار و موضوعی به بیان مطالب کلیدی و جهت دار رهبر معظم انقلاب اشاره شود.

قابل ذکر است که منظومه وار دیدن مجموعه سخنان و بیانات رهبر معظظم انقلاب نکته ای است که هر چند کاری مشکل و نسبتا پیچیده است لکن برای فهم درست مطالب ضروری است.  
معمولا رهبر معظم انقلاب، موضوعات را از جنبه‌های متنوع در سخنان مختلف خود تبیین می‌کنند که این مجموعه بیانات، تشکیل یک منظومه مفهومی را می‌دهند و ساختار و نظامی خاص بر آن حکم فرماست. 

تکرار بسیاری از مطالب مرتبط با مشکلات مردم قزوین در سخنرانی‌های مختلف پاییز82 نشانگر اهمیت و لزوم بررسی دقیق تر آنها و بسیج دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع پر تکرار مطروحه است.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در سفر به استان قزوین با اقشار و گروه‌های مختلف دیدار داشتند که از جمله مهمترین آن دیدارها می‌توان به پنج مورد (دیدار با اقشار مختلف مردم قزوین 25/09/82 – دیدار با طلاب و روحانیون و اساتید حوزه‌های علمیه قزوین 25/09/82 – دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران قزوین 27/09/82 – دیدار با مسئولان استانی و جمعی از وزرای دولت هشتم 27/09/82 و دیدار با جمعی از نخبگان و دانشگاهیان قزوین در 28/09/82) اشاره کرد که مطالب مهم و راهگشایی در این پنج دیدار نهفته است.

ذکر مفصل بیانات ایشان در این مجال نمی‌گنجد ولی بطور کلی فرمایشات ایشان در دو حوزه فرهنگی و اقتصادی خلاصه می‌شود. موضوعاتی که سال‌هاست مورد توجه اندیشمندان، صاحبان اندیشه و اصحاب رسانه و جامعه ایرانی است.

بیان شیوا و توأم با تفصیل رهبر انقلاب در باب گذشته درخشان فرهنگی شهر قزوین و ذکر فضائل بزرگان و علمای شاخص و نامدار و صاحب عنوان ادوار مختلف قزوین از جمله حضرات آیات شیخ هاشم قزوینی، شیخ مجتبی قزوینی، سیدموسی زرآبادی، شهید ثالث، ملامحمدتقی برقانی و ملا محمدصالح برقانی و همچنین شهدای شاخص قزوین از جمله شهیدان، رییس جمهور محمدعلی رجایی و عباس بابایی و سیدآزادگان مرحوم سیدعلی اکبر ابوترابی و سه هزار شهید استان قزوین موئد اهمیت غیرقابل انکار و ظرفیت قابل اتکای فرهنگی مردم قزوین است.  
تکرار این تعاریف و اشارات در دیدار با طلاب و روحانیون و دانشگاهیان و نیز خانواده معظم شهدا و ایثارگران قزوین، باید فتح بابی شود برای تبیین این پیشینه درخشان فرهنگی و ارائه الگوی برتر سبک زندگی اسلامی برای جوانان و نوجوانان و اهالی قزوین. موضوعی که متاسفانه آنچنان که در خور آن است، به آن پرداخته نشده و امروز شاهد غربت و مهجوریت بخش قابل توجهی از این پیشینه تاریخی و فرهنگی در قزوین هستیم. 

امروز در دوران پرفراز و نشیب جدال سنت و مدرنیته و تقابل بی رحمانه اما بزک شده فرهنگ متعالی اسلامی-ایرانی با فرهنگ منحط غربی، لازم است همه صاحبان اندیشه، فضلاء و اساتید و دانشجویان، سازمان‌ها و ادارات دولتی متولی فرهنگ و گروه‌ها و تشکل‌های خودجوش مردمی فعال در حوزه فرهنگ برای احیاء و نجات سرمایه فرهنگی قزوین، نگاهی نو و تلاشی مضاعف داشته باشند که خود تفصیلی مجزی می‌طلبد.

اما بخش دوم بیانات سلسله وار رهبر حکیم انقلاب در پنج سخنرانی یاد شده، توجه و تاکید بر ظرفیت‌های اقتصادی قزوین در راستای نجات معضلات اجتماعی از جمله بیکاری و فقدان اشتغال پایدار است. 

مشکلاتی که با گذشت قریب به 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی وگذشت 14 سال از سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به قزوین و روی کار آمدن 5 دولت در طول این 14 سال، همچنان در صدر مشکلات قزوین بوده و به دغدغه اصلی جوانان و مردم فهیم و قانع قزوین بدل شده است.

توجه به استعدادهای کشاورزی قزوین؛ تبیین انتظارات مردم از مسئولین قوه مجریه از جمله ازدواج و تحصیل و رفع بیکاری و گرانی و همچنین لزوم پیگیری مسئولان بومی استان برای حل مسائل مطرح شده محورهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار با اقشار مختلف قزوین بود.

همچنین، دستور پیگیری دائمی شخص استاندار قزوین از مرکز برای اجرای تعهدات و مصوبات سفر؛ توسعه بخش کشاورزی و آب رسانی به دشت حاصلخیز قزوین به مثابه یک پروژه بسیار مهم و درجه یک ملی؛ جامع نگری و برنامه ریزی پیشرفت صنعتی قزوین (دستور مستقیم رهبرانقلاب به آقای اسحاق جهانگیری – وزیر وقت صنعت و معدن)؛ مراقبت از تجاوز بخش صنعت به مرزهای بخش کشاورزی؛ توجه جدی به اشتغال جوانان؛ توجه به قابلیت های بی نظیر دشت قزوین برای پیشرفت بخش کشاورزی و نیز ساماندهی و آسیب شناسی تعطیلی واحدهای صنعتی قزوین از جمله مهمترین بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از مسئولان استانی و جمعی از هیات وزیران حاضر در جلسه استان قزوین بود.

از سویی دیگر، شناخت ظرفیت‌ها و نقاط قوت فراوان قزوین در ابعاد اقتصادی؛ مراقبت از حُسن عمل دستگاه‌های اجرایی استان و به یاد داشتن مؤاخذه الهی بعنوان وظیفه همیشگی مدیران؛ توسعه بخش پژوهش و اتصال دانشگاه و صنعت و تحقق اصل اقتصاد دانش بنیان؛ نگاه درون گرایانه برای پیشرفت قزوین (توجه به ظرفیت های درونی استان)؛ ایجاد شهرک‌های تحقیقاتی؛ توسعه بخش تعاونی در راستای حل بحران بیکاری؛ توجه جدی به رشد کشاورزی دشت قزوین بعنوان سیاست مبنایی پیشرفت استان قزوین؛ جهت گیری توسعه صنعتی متناسب با کشاورزی قزوین و حفظ هویت فرهنگی قزوین به عنوان ضامن هویت اقتصای و سیاسی استان قزوین از جمله مهمترین محورهای بیانات امام خامنه ای در دیدار با نخبگان و دانشگاهیان قزوین بوده است.

بدون تعارف باید اعتراف کرد که مرور بیانات مطرح شده در کنار بروز مشکلات متعدد اقتصادی و معیشتی از جمله تعطیلی واحدهای صنعتی قزوین و رشد فزاینده بیکاری جوانان و کوچک تر شدن سفره مردم، همگی گواه عدم توجه یا حداقل کم توجهی مسئولان استانی قزوین در ادوار مختلف و دولت‌های مختلف به فرمایشات و دستورات صریح و البته کلیدی و راهگشای رهبر عزیز انقلاب است.

امروز پس از گذشت 14 سال از تبیین سیاست‌های مبنایی پیشرفت اقتصادی قزوین توسط مقام معظم رهبری و در پی آن تائید و تحسین کارشناسان اقتصادی و نیز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال‌های اخیر، متاسفانه ظرفیت بی نظیر کشاورزی قزوین بعنوان نقطه قوت و قابل اتکا و برگ برنده اقتصادی مغفول مانده است و کمتر کشاورز و حتی سرمایه گذاری حاضر است در این حوزه سرمایه گذاری کند. اینک تخریب و واماندگی باغات سنتی قزوین و واردات انواع میوه جات و محصولات کشاورزی به قزوین گواه این مدعاست.

از سویی دیگر تعطیلی کارگاه‌های کوچک و بزرگ واحدهای صنعتی و تولیدی قزوین در شهرک‌های صنعتی البرز و کاسپین و لیاء و تعدیل نیروی کار آنها، امروز به مشکلی لاعلاج تبدیل شده است.

بروز انواع مشکلات و معضلات اجتماعی از جمله نزاع و درگیری، سرقت‌های کوچک و بزرگ، شغل های ناپایدار و فصلی و خیابانی، بدهی‌های بانکی و مشکلات خانوادگی از جمله کاهش رغبت فرزند آوری و حتی افزایش نرخ طلاق حاصل سیاست‌های غلط اقتصادی و عدم توجه به ظرفیت‌های بخش صنعتی و کشاورزی قزوین و نادیده گرفتن حق طبیعی مردم شهری است که روزگاری نه چندان دور درآمد سرشار از فعالیت‌های اقتصادی و رونق کسب و کار در شهرک های صنعتی آن شهره خاص و عام بود. اشتغال هزاران نفر از مردم قزوین در واحدهای صنعتی استان و حتی پوشش بخش قابل توجهی از جوانان بیکار استان‌های همجوار نیز مطلب فوق را تائید می‌نماید.

با این اوصاف نباید انصاف را از یاد برد و لازم است در اینجا به اقدامات کم و بیش اما سطحی و موضعی تعدادی از مدیران پیشین استان، در راستای تحقق مصوبات سفر مقام معظم رهبری به قزوین اشاره کرد. اما آنچه امروز بعنوان یک ضرورت انکار ناپذیر و حیاتی پیش روی ماست، تعجیل در تغییر سیاست های مدیریتی استان و توجه جدی و برنامه ریزی دقیق برای احیای بخش کشاورزی و صنعت قزوین است.  
در این راستا، بکارگیری مدیران بومی و دلسوز قزوینی، ارائه فرصت مناسب به آنها، پرهیز از تغییرات سیاسی و حزبی مدیران اجرایی استان و همچنین بهره مندی از کانون‌های اندیشه ورز تخصصی و دانشگاهی و ایجاد و حمایت از شهرک‌های تحقیقاتی، می‌توانند در رسیدن به اهداف مطلوب و نجات بخش اقتصاد قزوین موثر باشند.

شایسته است در چهاردهمین سالگرد حضور مقام معظم رهبری در استان شهیدپرور قزوین، مسئولان استانی و در رأس آن شخص استاندار فهیم قزوین جناب آقای زاهدی، تبیین فرمایشات، منویات و مصوبات رهبرمعظم انقلاب و ابلاغ دستورات لازم و کاربردی و عملیاتی به دستگاه‌های ذیربط را بعنوان ره آورد این سفرشیرین و ماندگار به مردم قزوین هدیه کنند.

امید است همه دلسوزان نظام و انقلاب و همه مدیران دستگاه‌ها و صاحبان قلم و تریبون و دانشگاهیان عزیز، ضمن کسب آگاهی و مطالبه جدی مصوبات سفر رهبری به قزوین، مدیران ارشد استان را در ترسیم افقی واقع بینانه و روشن برای نجات شهر من یاری رسانند. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است

  آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راه‌های تحصیل تقوای الهی تلاش برای ارتقا علمی، فرهنگی و رشد اقتصادی جامعه اسلامی است.

امام جمعه زاهدان ضمن اشاره به ۲۵ شوال تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) عنوان کرد: امام صادق (ع) نمونه انسان کامل، پیشتاز، پیش‌رو و یک نمونه عالی برای بندگی صالح و شایسته خدا بود که دوست و دشمن به عبادت، زهد، علم، اخلاق، عرفان و معنویت ایشان شهادت دادند.

وی گفت: به واسطه اینکه سن امام صادق (ع) بیشتر از سایر ائمه بود به نام شیخ‌الائمه شناخته می‌شوند و ایشان در سن۳۱ سالگی به امامت رسیدند و ۳۴ سال امامت داشتند و در سن ۶۵ سالگی به دست منصور دوانیقی به شهادت رسیدند.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: امام صادق (ع) یک الگو برای وحدت و تعامل با مذاهب اسلامی بودند و محافل درس ایشان محل حضور علما، بزرگان و حتی ائمه مذاهب مخالف بود و خیلی‌ها به شاگردی ایشان افتخار می‌کردند و امام در اواخر دوره بنی امیه و اوایل دوره بنی عباس توانستند در ادامه نهضت امام باقر (ع) یک نهضت علمی و فرهنگی راه بیندازند و معارف اسلام ناب را ارائه کردند و لذا اکنون بیش از صد هزار حدیث به دست ما رسیده و البته خیلی از منابع از دست ما رفته و این نشان دهنده عطمت حرکت بزرگ امام صادق (ع) و فرصت شناسی ایشان است.

وی گفت: ما باید از امام صادق (ع) درس بگیریم و در جهت تقویت وحدت، اتحاد و انسجام امت اسلامی و نیز تقویت مکتب اهل بیت (ع) و ترویج معارف مکتب اهل بیت (ع) با فرستادن فرزندان مستعد خود به حوزه‌های علمیه تلاش کنیم تا با معارف اسلام آشنا و در برابر هجوم دشمنان از اسلام ناب دفاع کنند و مبلغ شایسته‌ای باشند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و تبریک روز معلم با اشاره به عملیات وعده صادق عنوان داشت: عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت بود و ایران اسلامی توان نظامی، دفاعی، علمی و اطلاعاتی خود را به رخ دشمنان جهان اسلام کشید و با اقتدار کامل این عملیات را انجام داد و دل مسلمانان و آزادی خواهان جهان را شاد کرد.

وی افزود: نکته اینجاست که اگر فکر جوان ایرانی به کار بیفتد و به میدان بیاید می‌تواند افتخار بیافریند و در صنعت نظامی، دفاعی، هوا و فضا و انرژی هسته‌ای این توان را مشاهده کردیم و حالا همین فکر در عرصه اقتصادی هم می‌تواند حضور یابد و وضعیت اقتصادی کشور را بهبود ببخشد و چرا از این توان به درستی استفاده نمی‌شود.

وی گفت: علیرغم تاکید مقام معظم بر حضور مردم و جوانان در فعالیت‌های اقتصادی، اما کمتر به این توصیه توجه می‌شود و امسال تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده و مهم است که مسئولان بزرگوار باید برای حضور مردم در عرصه اقتصاد برنامه ریزی کنند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌هایی انجام شده، اما نیاز به مراتب بیشتر است و البته توان مردم و جوانان هم بیش از اینهاست و باید از این توان استفاده شود و فارغ از آمار‌های خوبی که مسئولان و دولت‌های مختلف ارائه می‌کنند مردم منتظر دیدن نتیجه این آمار‌ها در سر سفره زندگی و معیشت خود هستند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان بیان داشت: در عرصه بین‌المللی همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند جریان فلسطین و غزه در صدر اخبار است خصوصا در این روز‌ها که دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا و اروپا هم به طرفداری از مردم غزه به میدان آمده اند و علیه رژیم غاصب صهیونیستی شعار می‌دهند و می‌بینیم که چه برخورد‌هایی با آنها می‌شود.

وی به بیان یک نکته پرداخت و گفت: در سال‌های گذشته و زمانی که بلوک شرق و اتحاد جماهیر شوروی هنوز وجود داشت امام خمینی(ره) به رهبر آن‌ها گورباچف نامه نوشته و او را به اسلام دعوت کردند و فرمودند جمعی از دانشمندان خود را بفرستید تا درس بخوانند و با اسلام آشنا شوند و با بینش دقیق و نگاه نافذ که از آن برخوردار بودند عنوان کردند که زین پس باید کمونیست را در موزه‌های تاریخ پیدا کنید و آن‌ها توجهی نکردند و پس از مدتی اتحاد جماهیر شوروی فرو ریخت.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز در بهمن‌ماه سال۱۳۹۳ به دانشجویان اروپایی و آمریکایی نامه‌ای نوشته و از آن‌ها خواستند که از بزرگان خود دلیل اسلام ستیزی را سوال کنند و آن‌ها را به تحقیق در خصوص اسلام و آشنایی با معارف و ارزش‌های اسلامی توصیه کردند و بعد از عملیات‌های تروریستی که در کشورهای اروپایی رخ داد و آن را به نام مسلمانان افراطی گذاشتند و در آذرماه ۱۳۹۴ مجددا مقام معظم رهبری به دانشجویان اروپا و آمریکا نامه نوشتند و مطرح کردند که تروریست با هیچ تعالیم دینی به خصوص اسلام سازگاری ندارد و تروریست درد مشترک ماست و به ناامنی‌های کشورهای منطقه و حمایت  و پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی اشاره کردند و مجددا آن‌ها را به آشنایی مستقیم و بیشتر با اسلام دعوت کردند.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: بازتاب این بیانات و سایر فعالیت‌های فرهنگی انقلاب اسلامی را امروز مشاهده می‌کنیم از جمله رواج حجاب اسلامی در بین مسلمان کشورهای مختلف چه کشورهایی که حکومت اسلامی دارند و چه کشورهایی که حکومت اسلامی ندارند و حجاب به عنوان پوشش زن مسلمان رواج یافته و این دشمنان اسلام را نگران کرده و دومی هم حرکت دانشجویان برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و غزه است آن هم دانشجویانی که مسلمان نیستند و چه بسا این حرکت بازتاب همان نامه‌ها باشد و نشان دهنده این است که حرف حق جای خود را باز خواهد کرد و راه خود را پیش خواهد برد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: حرف حق و سخن با منطق در دل‌ها اثر می‌کند و اگر سخن مقام معظم رهبری در عمق جان دانشجویان مسلمان و غیر مسلمان آمریکا و اروپا تاثیر می‌گذارد نمی‌تواند در دل دانشجویان خود ما در ایران تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری به طور مکرر به ارتباط گیری با دانشجویان توصیه کردند و سوال این است که ما جامعه روحانیت و مسئولان فرهنگی چه مقدار به دستور و تاکید ایشان عمل کرده‌ایم و چه مقدار با قشر دانشجو و دانش‌آموز ارتباط ایجاد کرده‌ایم و نتیجه آن را باید در دانشگاه ببنیم.

وی گفت: آیا هیجانی که در دفاع از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا وجود دارد در میان دانشجویان داخل کشور هم مشاهده می‌کنیم؟ و اینکه در یک دانشگاه اروپایی و آمريکايی یک زن پای حجاب خود ایستاده و مقاومت می‌کند آیا چنین پوششی را ما در دانشگاهای خود مشاهده می‌کنیم؟ و اگراین طور نیست باید جوابی برای آن پیدا کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: این نشان دهنده کم کاری ماست و یک جهت کار این است که ما نسبت به کشورهای دیگر دستمان نمی رسد جز تمرکز روی منطق و بیان حرف حق اما در کشور خودمان می‌گوییم زور دست خود ماست و توجه نمی‌کنیم که کار فرهنگی با زور، قدرت و بخشنامه اجرا نمی‌شود.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در جلسه با معلمان فرمودند باید تلاش کنید تا دانش آموزان عقلانیتی که پشت تصمیم های نظام جمهوری اسلامی هست را درک کنند اما ما در این جهت کمتر کار کرده‌ایم در حالی که اگر دانش‌آموز و دانشجوی ما این منطق را درک کنند قشر زیادی آن را خواهند پذیرفت و افراد محدودی هستند که برای دشمن مزدوری می‌کنند و عموم فرزندان خود ما هستند و ما باید به دل این‌ها حرف بزنیم که کمتر صورت گرفته است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: برای مثال حجاب حکم شرعی، قانون و الزام قانونی دارد و باید پیگیری شود اما قبل، هنگام و پس از پیگیری برای اجرای قانون باید کار فرهنگی و اقناع عمومی صورت گیرد و با عقلانیت همراه باشد و در غیر این صورت همان گونه که رضا شاه با زور نتوانست حجاب سر مردم کند با زور هم نمی‌توان  حجاب سر مردم کرد مگر اینکه خود او آن را بپذیرد و قبول کند.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در اجرای الزام قانونی باید تدبیر به خرج داد و بنده در سال‌های گذشته و در اجلاس ائمه جمعه خدمت رئیس جمهور محترم گفتم که اجرای قانون باید از دستگاه‌های اداری که مامور شما هستند شروع شود و عُرف هر جامعه‌ای است که برای نیروهای خود یک لباس فرم تعیین و آن را الزام قانونی می‌کنند و بعد سراغ شرکت‌های وابسته از جمله، بیمارستان‌ها، شهرداری ها و..بروید و در گام بعد نیز مجوز مجموعه‌هایی که برای کار نیاز به تایید شما دارند را مشروط به رعایت همین نکات ارائه کنید که در چنین شرایطی فضای جامعه تغییر پیدا می‌کند و بعد با موارد محدودی که دهن کجی می‌کنند برخورد صورت ‌می‌گیرد اما متاسفانه این کار را نکردند و  در خیابان و پارک شروع به برخورد با بی حجاب کردند و اتفاقاتی هم در پی داشت‌.

وی افزود: الزام قانونی باید پیگیری شود اما نیازمند تدبیر است و باید به تدریج با منطق و بدون ایجاد درگیری و بدون ایجاد دوقطبی سازی صورت گیرد و قبل، هنگام و پس از آن نیز کار فرهنگی لازم است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • سعیدی، امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهرکنندگان تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟