Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@21:34:17 GMT

30 درصد جمعیت استان گلستان آسیب پذیر هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۴۱۰۲

30 درصد جمعیت استان گلستان آسیب پذیر هستند

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمدرضا هنرور روز یکشنبه در جلسه هماهنگی بزرگداشت هفته پژوهش (25 تا 30 آذر) در گنبدکاووس افزود: فقر از عوامل مهم در ایجاد آسیب های اجتماعی به شمار می رود.
وی اضافه کرد: علاوه بر فقر، ناامنی غذایی نیز در برخی شهرهای استان گلستان آمار بالایی دارد که سلامت جامعه را تهدید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر هنرور با تشریح برنامه های H.S.R ( پژوهش در نظام سلامت) در استان گلستان؛ آمادگی دانشگاه علوم پزشکی برای امضای تفاهم نامه با دیگر مراکز علمی - آموزشی جهت انجام طرح های پژوهشی بویژه در حوزه سلامت و آسیب های اجتماعی را اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تحقیقات علمی - پژوهشی باید مبتنی بر واقعیت بوده و به تصمیم سازی و برنامه ریزی ها کمک کند، گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با 20 مرکز تحقیقاتی و برخورداری از سامانه اطلاع رسانی الکترونیکی و فناوری حوزه سلامت می تواند به دیگر دانشگاه ها در انجام فعالیت های تحقیقاتی کمک کند.
وی تصریح کرد: امروز 80 درصد عوامل اجتماعی و محیطی و تنها 20 درصد مراقبت های درمانی بر سلامت جامعه تاثیر دارد بنابراین بایستی به مباحث اجتماعی حوزه سلامت توجه ویژه شود.
دکتر هنرور گفت: گلستان یکی از سه استان اجرا کننده سامانه 'ناب' ( نرم افزار اطلاعات بهداشت) است و هم اکنون اطلاعات یک میلیون و 600 هزار نفر از جمعیت منطقه در آن ثبت شده که می توان از آن در فعالیت های پژوهشی استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه به مزیت 359 عضو هیات علمی در 9 مرکز آموزش عالی این شهرستان اشاره و بر لزوم توجه جدی مراکز آموزش عالی به مطالبات مختلف مردم بویژه در حوزه اجتماعی تاکید کرد.
عبدالقدیر کریمی گفت: این تعداد عضو هیات علمی و حدود 13 هزار دانشجو ظرفیت بزرگی است که می توان از آن درقالب اتاق فکر برای بخش های مختلف از جمله حوزه اجتماعی استفاده کرد.
وی افزود: امروز روند رو به رشد آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و خودکشی مردم را نگران ساخته است بنابراین دانشگاه ها بایستی برای پیشگیری و کاهش آن راهکارهای علمی ارائه دهند.
کریمی با تاکید بر ضرورت تعامل بیشتر مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس با دانشگاه ها و اهمیت دادن به مقوله پژوهش و استفاده از راهکارهای علمی برای رفع مطالبات مردم، اضافه کرد: متاسفانه نگرش و فاصله ادارات و مدیران با پژوهش زیاد است که باید کم شود.
وی با یادآوری فعالیت 384 پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در گنبدکاووس تصریح کرد: این تعداد پزشک نیز ظرفیت خوبی برای ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه هستند که بایستی از آن استفاده بهینه تری شود.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
/3039/2729
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف آسیب های اجتماعی استان گلستان تحقیقات و فناوری جامعه دانشجو منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است
  • مسدود شدن محور کلاله – گنبدکاووس
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری