Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شهرام آدم‌نژاد معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل‌ونقل و صنایع وابسته با بیان اینکه نیازمند ساختاری نظام‌مند برای جابه‌جایی حمل کالا هستیم، گفت: هم‌اکنون سهم عمده‌ای از جابه‌جایی‌های کالا توسط جاده انجام می‌شود و مبادی ورودی کشور به دلیل جابه‌جایی‌های کالا در بخش جاده‌ای با ترافیک بسیاری روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نخستین کاری که باید در این حوزه به آن توجه شود آن است که بتوانیم یک ساختار نظام‌مند ایجاد کنیم و تمامی اجزای مربوط به حوزه حمل‌ونقل در بخش بار و مسافر را در آن بررسی و برنامه‌ریزی کنیم.

آدم‌نژاد افزود: به طور قطع مشکلاتی در مجموعه حمل‌ونقل جاده‌ای وجود دارد به طوری که برخی از صاحبان کالا و شرکت‌های حمل‌ونقلی و رانندگان در این بخش گلایه‌هایی از آن دارند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در رسیدگی و مسئولیت اجتماعی مسافران و صاحبان کالا و بار شامل حقوق و منافعی هستند که باید به طور قطع تمامی حقوق و منافع آنها در این بخش رعایت شود.

وی به هوشمندسازی بخش حمل‌ونقل اشاره کرد و افزود: به طور قطع با هوشمندسازی و ورود حوزه حمل‌ونقل به این بخش می‌توانیم بخش عمده‌ای از نیازهای حوزه حمل‌ونقلی و بار را پاسخ دهیم.

آدم‌نژاد با بیان اینکه برای افزایش ضریب اشتغال صندلی و بار در حوزه راه‌آهن باید شبکه‌های باری و راه‌آهن به حوزه IT متصل شوند، افزود: برای افزایش حوزه بهره‌وری در راه‌آهن نیاز به شبکه هوشمند است که نیاز مشتریان در حوزه بار و مسافر را پاسخ دهد و بتواند خدمات را به موقع و درست توزیع کند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه استارت‌آپ‌ها در این حوزه کمک‌های زیادی می‌توانند انجام دهند، اظهار کرد: تا زمانی که موانع توسعه ترانزیت را برطرف نکنیم، سهم ما از ترانزیت افزایش نمی‌یابد و هم‌اکنون ترکیه مایل است محصولات خود را از طریق ایران به قطر ارسال کند، اما این موانع اجازه افزایش حجم ترانزیت را به ایران نمی‌دهد.

آدم‌نژاد بیان کرد: باید بتوانیم گذاره‌های درست را بشناسیم و آنها را رفع کنیم تا سهم ایران در حوزه ترانزیت بیشتر شود، بنابراین افزایش سهم ترانزیت اولویت‌ دارترین کار حوزه معاونت حمل‌ونقل است و ما باید بتوانیم یک مسیر ترانزیتی امن، راحت و ارزان ایجاد و به همین منظور یک پیمان منطقه‌ای با کشورهای دوست منعقد کنیم.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سومین نمایشگاه حمل‌ونقل یک نقطه عطفی را بین حوزه‌های حمل‌ونقل ایجاد می‌کند، افزود: استارت‌آپ‌ها در این نمایشگاه نقش پررنگ‌تری نسبت به سال‌های گذشته داشته و ما از طریق آنها توانسته‌ایم زنجیره حمل‌ونقل را محکم‌تر کنیم.

وی درباره طرح جامع حمل‌ونقل، گفت: اساس طرح جامع حمل‌ونقل ایجاد اولویت‌بندی برای پروژه‌ها است و این طرح به یک ساختار علمی نیاز دارد تا از طریق آن بتوانیم تقاضاهای حمل‌ونقل را پاسخ دهیم.

آدم‌نژاد ادامه داد: طرح جامع حمل‌ونقل اوایل سال ۸۰ مطرح شد و در ۳ فاز این طرح مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا مطالعات موضوعی آن انجام و سپس در مقیاس استانی انجام شد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مدل‌سازی طرح جامع حمل‌ونقل را امسال منتشر می‌کنیم، افزود: امیدواریم در نیمه اول سال ۹۸ بتوانیم با توسعه زیرساخت‌ها آن را به مرحله اجرایی برسانیم.

وی درباره شبکه ریلی، گفت: هنوز شبکه ریلی ما به غیر از مسیر رازی به کشورهای همسایه متصل نشده و ما تنها یک شبکه داخلی در این حوزه داریم.

آدم‌نژاد با بیان اینکه گردش مالی در بخش حمل‌ونقل بسیار بالا است، افزود: بنابراین ما در حوزه حمل‌ونقل ناگزیر به استفاده از کارت سوخت هستیم و معتقدم واقعی شدن قیمت سوخت کمکی به حل مشکلات حمل‌ونقل نمی‌کند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: پولی که ناشی از افزایش قیمت سوخت ایجاد می‌شود، کمک در بهبود وضعیت حمل‌ونقل نخواهد کرد.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی‌بر افزایش کشته‌های جاده‌های کشور، گفت: در سال ۸۲، ۲۸هزار کشته ناشی از تصادفات جاده‌ای و شهری داشتیم و در یک دوره ۱۰ ساله میزان کشته‌های جاده‌ها به ۱۷ هزار نفر کاهش یافت، اما هم‌اکنون همزمان با افزایش وسایل حمل‌ونقل جاده‌ای به پوسته سخت کاهش کشته‌های جاده‌ای رسیده‌ایم.

آدم‌نژاد با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام برای کاهش تصادفات جاده‌ای، کاهش سرعت خودروها است، گفت: سهم سرعت در کشته‌های جاده‌ها بسیار بالا بوده به طوری که ۶۰ درصد از تصادفات جاده‌ای در ۳۰ کیلومتری ابتدای شهرها رخ می‌دهد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: افزایش ساخت‌وساز در ورودی شهرها یکی از دلایل اصلی در افزایش کشته‌های جاده‌ها به شمار می‌رود.

وی توضیح داد: استفاده از سیستم‌های ATF و کنترل سرعت در جاده‌ها و همچنین افزایش ایمنی ناوگان‌ها نقش مؤثری در کاهش تصادفات جاده‌ای دارد.

آدم‌نژاد به حادثه اخیر تصادف رئیس سازمان تأمین اجتماعی در استان گلستان اشاره کرد و گفت: باید کاروان خودروهای دولتی در سفرهای استانی را کنترل کنیم تا شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم و کشور به یک ستاد ایمنی حمل‌ونقل نیاز دارد تا تمامی خواسته‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل را به دقت بررسی کند.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال دیگری مبنی‌بر ورشکستگی شرکت‌های حمل‌ونقلی، گفت: در زمینه حمل‌ونقل راه‌های بسیار زیادی برای کمتر آسیب دیدن ناشی از تحریم‌ها وجود دارد، اما این به آن شرط است که بتوانیم از نیروهای داخلی و مهندسان خود استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه کشور ایران توانایی بسیار زیادی برای مقابله با تحریم‌ها دارد، گفت:‌ تحریم‌ها هیچ آسیبی به حوزه حمل‌ونقل هوایی وارد نمی‌کند اما اگر از توان داخلی خود کمتر استفاده کنیم، به طور قطع باید نگران تحریم‌ها باشیم.

آدم‌نژاد با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی به صورت مستمر مشکلات کامیون‌داران و رانندگان را رصد می‌کند، افزود: هم‌اکنون مشکل اصلی کامیون‌داران لاستیک است که با وزارت صمت و ثبت سفارش واردات لاستیک این مشکل به زودی برطرف می‌شود.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی به موضوع تن کیلومتر اشاره کرد و گفت: طرح تن کیلومتر ابلاغ شده و بیمه رانندگان را به زودی پیگیری خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: برای افزایش ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای ستاد مستقل ایمنی حمل‌ونقل ایجاد و طرح آن در وزارت راه و شهرسازی مطرح شده که پس از تصویب در هیئت دولت، اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

وزارت راه با افزایش قیمت بنزین مخالفت است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بلیت چارتری در اربعین ممنوع می شود | دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف کاهش می‌باید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، سید کمال هادیان‌فر افزود: در اربعین امسال فروش بلیت پرواز چارتری نخواهیم داشت و به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

وی اضافه کرد: چالش‌های موجود در سفرهای اربعین نسبت به سال‌های گذشته بسیار کاهش یافته که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش ترافیک و زمان توقف‌ها در مسیر ایلام به مهران اشاره کرد.

هادیان‌فر موضوع تأمین و توسعه ناوگان مسافری در ایام اربعین را از مسائل مهم دانست و افزود: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای راهکارهای توسعه ناوگان و جذب اتوبوس‌ها به مدار را در این مدت بررسی کند تا در سفرهای اربعین برای سهولت تردد مسافران استفاده شود.

زمان ثبت نام زائران حسینی مشخص شد + جزئیات

وی با بیان اینکه باید ظرفیت را متناسب با تقاضا افزایش دهیم، گفت: این امر در سفرهای نوروزی با کمک سازمان راهداری محقق شد و در سفرهای اربعین ۱۴۰۳ نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دیدارها و گفت‌وگوهای اخیر با دولت عراق درباره تکمیل راه آهن شلمچه - بصره، یادآور شد: شرکت راه آهن حجم بیشتری از مسافر را از شهرهای پر جمعیت به‌سمت شلمچه هدایت کند تا مسافر بیشتری را از طریق ریل جابه‌جا کنیم و از ترددهای جاده‌ای بکاهیم.

هادیان‌فر ادامه‌داد: موضوع دیگری که در دیدار با هیئت عراقی مطرح شد، استفاده از ظرفیت حمل‌ونقل دریایی برای سفرهای اربعین بود که می‌توان با توجه به آمادگی دو کشور، از ظرفیت مسیر آبادان به واصلیه از طریق دریا برای جابه‌جایی مسافران اربعین بهره برد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: در حوزه هوایی نیز دو موضوع دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف و افزایش پروازها در دیدار با وزیر حمل‌ونقل عراق مطرح شد و تلاش می‌کنیم این نرخ اضافه در فرودگاه نجف کاهش یابد.

آخرین وضعیت ساخت راه‌آهن بصره- شلمچه | ۱۶ کیلومتر ابتدایی این پروژه میادین مین پاکسازی نشده دارد

توزیع عادلانه بلیت با نرخ مصوب از دیگر مواردی بود که مورد تأکید معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

وی در حوزه تأمین سوخت نیز توضیح داد: نیاز است در طول ۲۶۰۰ کیلومتر مرز سفرهای اربعین، سوخت به‌اندازه کافی در اختیار خودروهای شخصی و ناوگان عمومی قرار گیرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: باید بتوانیم تصادفات را به حداقل برسانیم که هشدارها و اطلاع‌رسانی‌ها نیز نقش مهمی در این خصوص ایفا می‌کند.

هادیان‌فر با تأکید بر اینکه در اربعین امسال هم هیچ پرواز چارتری نخواهیم داشت، گفت: این موضوع به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 844812 برچسب‌ها حمل و نقل هواپیما - فرودگاه ایران خبر مهم آبادان اربعين عراق‌ کربلا و نجف عراق

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • افزایش قیمت بنزین در چین
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • فروش بلیت چارتری در اربعین ممنوع می شود | دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف کاهش می باید
  • فروش بلیت چارتری در اربعین ممنوع می شود | دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف کاهش می‌باید
  • توسعه ناوگان حمل و نقل در اربعین/ ممنوعیت فروش بلیت چارتری نجف
  • ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای برای سفرهای اربعین توسعه می یابد