Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@10:45:32 GMT

۱۰ هزار مهد قرآنی در کشور راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۴۴۰۳

۱۰ هزار مهد قرآنی در کشور راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مینو اصلانی بعدازظهر یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مهد قرآنی در کشور با محوریت مساجد راه اندازی و فعالیت می کنند.

اصلانی با بیان اینکه امروز شاهد بلوغ مهدها در مساجد هستیم، افزود: خوشبختانه میزان استقبال خانواده ها از این مهدها بسیار بالا بوده و در این رابطه تلاش می‌کنیم تا پایان برنامه ششم ‌توسعه ۱۰ هزار مهد قرآنی در کشور ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ۷۰ هزار مسجد در کشور، بیان کرد: سازو کار ایجاد این ۱۰ هزار مهد قرآنی در مساجد پیش بینی شده و رایزنی ها با بهزیستی و آموزش و پرورش انجام شده است.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اینکه اینکه می‌گویند کسانی که در حوزه بسیج باشند از مزایای خاصی برخوردار می شوند، ادامه داد: بسیج هیچ امتیازی برای هیچ ارگانی قرار نداده مگر اینکه خود آن ارگان برنامه ای داشته باشد.

اصلانی گفت: در خراسان شمالی ۷۲ هزار نفر عضو بسیج هستند اما در ۹ ماه امسال تنها از این تعداد ۵۵ نفر وام اشتغالزایی دربحث کار آفرینی دریافت کرده اند.

وی در ادامه درباره استخدام در سازمان بسیج، بیان کرد: ۹ میلیون زن بسیجی در کشور فعالیت می‌کنند که تنها از این تعداد ۳ یا ۴ هزار نیروی رسمی هستند.

وی همچنین با اشاره به اینکه باید برای زنان نظام شغلی مختلفی داشته باشیم، اظهار کرد: در کشور بانک اطلاعاتی سه هزار بانوی بسیجی در حوزه اشتغال خانگی ساخته شده که این زنان می توانند در حوزه های مختلف به افرادی که می‌خواهند اشتغالی راه اندازی کنند، آموزش لازم را بدهند.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور افزود: ۱۲ هزار نویسنده توانمند زن در کشور وجود دارد که در عرصه‌های مختلف فعالیت می کنند.

اصلانی گفت: در کشور هفت هزار زن شهید وجود دارد که این زنان الگوی زنان بشریت هستند و ما می توانیم از زندگی این افراد درس های بسیاری را کسب کنیم.

وی مطرح کرد: هم اکنون چهار آسیب اجتماعی در دستور کار قرار گرفته که اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی از جمله آسیب های اجتماعی در جامعه هستند که در این باره هر یک ماه گزارش هایی  به رهبر معظم انقلاب داده می شود.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور اظهار کرد: در این زمینه تمام ارگان ها تلاش می کنند تا این آسیب های اجتماعی را در جامعه ریشه کن کنند.

اصلانی با اشاره به حضور زنان در استادیوم گفت: باید تمام تمرکز و توان مدیریتی حوزه زنان به سمت پیش برود که یک صدم درصد از ۳۰ میلیون خانم در کشور به ورزشگاه بروند.

وی افزود: در این شرایط حضور در ورزشگاه برای زنان تبدیل به دغدغه است که سالن های ورزشی بانوان و لیگ‌های معتبر بانوان در کشور از تماشاگران زیادی برخوردار نیستند در صورتیکه بسیج جامعه زنان برنامه های ورزشی جدید اعم از ورزش همگانی، ورزش های قهرمانی بانوان، افزایش پارک های بانوان و فضای ورزشی برای آنان در نظر گرفته است.

کد خبر 4486874 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج زنان مهد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز جدید نگهداری بیماران اوتیسم در کردستان+فیلم

خانواده‌‌های بیماران اوتیسم در استان کردستان به دلیل نبود مرکز نگهداری با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‎‌کنند، بهزیستی برای رفع این دغدغه‌ها مرکز جدید نگهداری موقتی راه‌اندازی می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین رسولی ظهر امروز به مناسبت تبریک سال نو با حضور در دفتر خبرگزاری بین‌المللی تسنیم در استان کردستان از بخش‌های مختلف بازدید و با خبرنگاران این رسانه گفت‌وگو کرد.

وی از تلاش‌های خبرنگاران تسنیم در انعکاس اخبار و برنامه‌های بهزیستی و پیگیری مطالبات جامعه هدف در کردستان قدردانی کرد و گفت: اعتقاد راسخ به رسانه داشته و همواره خود را موظف به پیگیری دانسته و معتقدم با همراهی اصحاب رسانه می‌توان بسیاری از مشکلات را شناسایی و برطرف کرد.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان با اشاره به گزارش اخیر خبرگزاری تسنیم در تاریخ 28 اسفندماه سال گذشته با عنوان «فرشته‌هایی که طعم تلخ "اوتیسم" را چشیده‌اند + فیلم» تصریح کرد: از انعکاس مطالبات خانواده کودکان اوتیسمی قدردانی می‌کنم، این گزارش را بنده بلافاصله خواندم، بیماران و خانواده‌های دارای فرزندان اوتیسم یک از مخاطبان و جامعه هدف بهزیستی است، اوتیسم برای ما و خانواده‌ها دغدغه‌مندترین نوع معلویت است.

وی افزود: ناآرامی و بیقراری فرد اوتیسم باعث درگیری خانواده‌ها با این بیماری می‌شود به طوری‌‌‌که خانواده‌هایی هستند که پس از 6 ماه نتوانسته‌اند حتی بیرون از خانه بروند، بنابراین گرفتاری و دغدغه این عزیزان فراتر از آن چیزی است که جامعه می‌بیند.

رسولی از ارائه خدمات مختلف به بیماران اوتیسم همانند سایر گروه‌های معلولان در استان خبر داد و عنوان کرد: برنامه‌های دیگری همچون توانمندسازی، غربالگری، آموزشی و آگاه‌سازی در دستور کار بوده و در همین راستا یک مرکز در سنندج در حال فعالیت بوده و خدمات کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، روانشناسی و آموزشی به جامعه هدف ارائه می‌شود.

وی با تأیید اینکه اختلالات طیف اوتیسم منجر به عوامل چالش بر انگیز ویژه‌ای از قبیل انزوای اجتماعی، مشکلات پزشکی، مشکلات در نگهداری شغل و فشار مالی برای خانواده‌ها می‌شود، اظهار کرد: با همه این مشکلات، باید خانواده‌ها نیز پای کار بیایند و در امر درمان، توانمندسازی و آموزش فرزندانشان در مراکز روزانه توانبخشی اوتیسم همکاری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان تأکید کرد: والدین کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم باید در امر درمان مشارکت داده شوند و این مشارکت باید از سنین پایین آغاز شود. مداخله زود هنگام باعث کاهش مشکلات رفتاری و کلیشه‌ها در کودکان طیف اتیسم، افزایش تعاملات اجتماعی، بهبود ارتباط و کاهش نگرانی والدین در خصوص فرزندانشان می‌شود.

وی خواستار همکاری خانواده‌ها برای حضور کودکان اوتیسم در مراکز روزانه توانبخشی تحت نظارت بهزیستی در سنندج شد و بیان کرد: آموزش و مداخله به موقع و مؤثر از طریق فراهم آوردن اطلاعات مؤثر درباره شرایط کودک اوتیسم و نحوه کار با آنان باعث سازگاری و انعطاف پذیری والدین می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان اعلام کرد: بهزیستی استان برای آموزش و توانمندسازی این عزیزان ماهانه 70 درصد از هزینه‌ها یعنی برای هر یک نفر سه میلیون و 200 هزار تومان را به مرکز سنندج پرداخت کرده و تنها 30 درصد از هزینه‌ها برعهده والدین بوده که در برخی موارد نیز حتی پولی از خانواده‌هایی که توانایی مالی ندارند، گرفته نمی‌شود یا 10 درصد گرفته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه خانواده‌ها نگاهشان به مراکز روزانه توانبخشی اوتیسم، برای نگهداری فرزندانشان موقتی باشد نه مداوم؛ درباره چرایی نبود مراکز نگهداری ویژه اوتیسمی‌های بالای 15 سال توضیح داد: سخت‌گیری در صدور فرایند مجوزهای مراکز روزانه اوتیسم و نبود مراکز متعدد ناشی از سیاست کشوری بوده و علی‌رغم پیگیری‌های متعدد امسال یک مجوز برای شهرستان سقز اخذ شده است. هدف بهزیستی پذیرش این افراد در مراکز به صورت 6 ماهه بوده که در این مدت توانمندسازی و کار درمانی انجام و سپس در کنار خانواده به زندگی خود ادامه دهد.

رسولی اضافه کرد:  ایزوله کردن فرد اوتیسم همانند تشدید این بیماری بوده و نباید از جامعه جدا شوند چراکه در این صورت ناراحتی روحی و روانی نیز به بیماری آنان اضافه می‌شود.

وی گفت: در راستای رفع مشکلات این حوزه؛ یک مرکز اوتیسم با ظرفیت پذیرش 100 نفر در سقز راه‌اندازی می‌شود که اکنون زمین آن توسط خیرین خریداری شده و امیدواریم تا سال آینده به اتمام برسد و آغاز به کار کند.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان تشکیل انجمن اوتیسم در استان را ضروری و در شناسایی و ارائه خدمات به این جامعه هدف را بسیار تأثیرگذار دانست و افزود: اگر خانواده‌ها همراهی کنند، ما نیز هر آنچه که لازم باشد، از آنان حمایت خواهیم کرد. حتی حاضریم هزینه ایاب و ذهاب برای حضور در مراکز روانه را تقبل کنیم، آمادگی برگزاری اردوی تفریحی ویژه این جامعه هدف را داریم.

وی افزود: این کودکان و خانواده‌های اوتیسمی نیز همانند سایر گروه‌های معلولان از خدمات مستمری و غیرمستمری متناسب با نیاز ایاب و ذهاب، کمک هزینه مسکن، تحصیل و تسهیلات اشتغال‌زایی برخوردار می‌شوند و نگاهمان به همه جامعه هدف یکسان است. ارائه خدمات و پیگیری مشکلات این عزیزان را وظیفه دانسته و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

رسولی با یادآوری اینکه جامعه اوتیسمی نیازمند حضور در جامعه و همراهی خانواده‌ها هستند، تأکید کرد: اقشار مختلف جامعه نیز نگاهشان به این عزیزان همانند سایر افراد باشد.

در ادامه گوشه‌ای از مشکلات جامعه اوتیسم و برنامه‌های بهزیستی برای رفع نگرانی‌ خانواده‌ها را به صورت ویدئویی ببینید:

.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند ایجاد یک اکوسیستم تخصصی است
  • قرآن کریم ظرفیت امیدآفرینی را در سطح جامعه دارد
  • زمانیان: امید را باید در بین مردم زنده کرد
  • وزیر ارشاد سر قضیه فرامرز اصلانی خودش را لو داد
  • اعلام اسامی تیم های مچ اندازی مردان و زنان ایران
  • اسامی تیم های مچ اندازی مردان و زنان ایران اعلام شد
  • امید آفرینی برای محرومین جامعه به همت گروه‌های جهادی بسیج
  • راه اندازی پویش خانه دوست کجاست در شهرستان زارچ
  • ۵۵۰ پایگاه مقاومت بسیج در قم فعال است
  • راه‌اندازی مرکز جدید نگهداری بیماران اوتیسم در کردستان+فیلم