Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:38:29 GMT

تندیس فداکاری دانشجویان به ساربان فداکار رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۴۶۸۶

تندیس فداکاری دانشجویان به ساربان فداکار رسید

تهران- ایرنا- تندیس فداکاری هشتمین دوره تندیس ملی فداکاری دانشجویان به یک ساربان فداکار و چند شهید مدافع حرم رسید.

به گزارش گروه دانشگاه ایرنا، در هشتمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران که عصر امروز (یکشنبه) با حضور جمعی از مسئولان سازمان های جهاد دانشگاهی و هلال احمر ایران برگزار شد، احمد عامری شهرابی به عنوان ساربان فداکار و چند شهید مدافع حرم مورد تقدیر قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عامری شهرابی با اطلاع‌ رسانی به موقع از حادثه قطار در استان اصفهان جلوگیری کرد. همچنین نماینده زنده یاد سید محمد ساجدی، گرافیست انقلابی که در مسیر بازگشت از مراسم اربعین حسینی به دیار باقی شتافت نیز تندیس دانشجوی فداکار دریافت کرد.
در ادامه این مراسم، سید حمیدرضا طیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی گفت: افرادی که در بلندای روح خود به احیای دین خدا و کمک به مردم تا مرحله گذشتن از جان و مال خود پیش می روند، تمایل به گمنامی دارند اما وظیفه نهاد های فرهنگی و سازمان هایی مانند جهاددانشگاهی شناسایی و معرفی این افراد به مردم و جامعه است.
در این مراسم نمایندگان شهدای دانشجوی مدافع حرم سید محمدجواد حسن ‌زاده (دانشجوی رشته کارشناسی ارشد اصلاح ژنتیک دانشگاه تربیت مدرس)، بابک نوری (دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق دانشگاه تهران)، علیرضا مرادی (دانشجوی رشته الکترونیک دانشگاه آزاد واحد یادگار امام) تندیس دانشجوی فداکار را به نمایندگی از این شهدا دریافت کردند.
در ادامه مراسم هشتمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران به نمایندگان زنده‌ یاد امیر محمد اژدری (دانشجوی جهادگر رشته مکانیک دانشگاه آزاد تهران شمال) و زنده یاد هاجر مرادی (دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم‌ پزشکی زنجان) تندیس دانشجوی فداکار اهدا شد. زنده‌یاد هاجر مرادی با اهدای اعضای بدن خود به زندگی انسان‌ها طلوعی دوباره بخشید.
در این دوره از آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران، تندیس ملی دانشجویان فداکار به 9 گروه دانشجویی فداکار کانون سلامت مرهم، جمعیت دانشجویی طلوع مهر، کانون خیریه دانشجویی دستان مهر علی، انجمن خیرین جوان، گروه جهادی علویون قم، گروه جهادی مجاهدان خاک، گروه‌ جهادی فاطمه ‌الزهرا، کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر و کانون هلال‌ احمر دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی تعلق گرفت.
**9283**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي تنديس فداكاري دانشجويان ايران جهاددانشگاهي سازمان هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۴۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهر‌های انگلیس
  • حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس | ببینید
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجوی معترض در آمریکا؛ آزادی بیان به سبک غربی
  • حدود ۱۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در کالیفرنیا بازداشت شدند
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد