Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدل هاشمی پور در نشست پیگیری مشکلات شهر سوق و حومه از افتتاح جاده دهدشت-سوق تا دهه فجر خبر داد و خبرهای خوبی نیز در حوزه، آبرسانی، گازرسانی، ایجاد سالن های ورزشی و دیگر پروژه های عمرانی به مردم این خطه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس نشست پیگیری رفع مشکلات شهر سوق و حومه با حضور نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدل هاشمی پور ضمن تشکر از امام جمعه بخاطر پیگیری مطالبات مردم گفت: روحیه عملگرایی دارم و با تمام تلاش مسیر خدمتگزاری به مردم را ادامه می دهم.

 

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ برخی از اقدامات انجام شده در حوزه درمان، آموزش، فرهنگ، راههای ارتباطی، آب شرب و کشاورزی را یادآور شد و اظهار کرد: گرچه کارهای بسیار مهم و ارزشمندی انجام شده اما به دلیل عمق محرومیت ناکافی است که لازم است رفع مشکلات به صورت جدی در دستور کار مسئولان قرار گیرند.

 


نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از تلاش مضاعف خود و عزم مسئولان در پایان دادن به وضعیت جاده دهدشت _ سوق خبر داد و گفت: به فضل پروردگار جاده سوق در دهه فجر به بهره برداری میرسد.
 


هاشمی پور پیگیری ایجاد جاده تالار ( مجتمع رفاهی) را ضروری دانست و افزود: آسفالت جاده دژکوه و طوف خیمه نیز به زودی شروع خواهد شد، مجوز پل شهید طیب همراه با ساخت چند خانه عالم نیز اخذ شده است.

 


وی پیگیری آب کشاورزی و آب شرب را اولویت کاری خود برشمرد و گفت: آب شرب چهار شهر که عملیات اجرایی آن به خوبی در حال اجرا است و شهر سوق در اولویت اول است، آب کشاورزی هم از رودخانه ایدنک توسط شرکت جهاد نصر در حال اجراست که نیازمند توجه بیشتر و سرعت بخشیدن به عملیات اجرائی است.

 


هاشمی پور از اختصاص یک سالن ورزشی چند منظوره و یک چمن مصنوعی برای سوق خبر داد و گفت: مجوز های لازم اخذ شده و مردم و مسئولان جهت اختصاص زمین همکاری و اقدام لازم را بعمل آورند.


وی  گاز رسانی به روستاهای تراب، برم سبز و بی زلیخایی را نیز در دست اقدام اعلام کرد.

 

نماینده کهگیلویه بزرگ تعیین تکلیف پارک برای شهرداری، کمک به مدارس، تامین قیر برای روکش آسفالت شهری، ساختمان نیمه تمام مرکز سلامت، تعیین تکلیف بافت فرسوده شهری، مساعدت به یادواره شهدا و رفع مشکلات جامعه القرآن را از دیگر موارد ضروری و مورد نیاز اعلام کرد و گفت: متولیان و مدیران این دستگاهها مکاتبات لازم را جهت پیگیری و رفع مشکل این امور با مسئولان مربوطه و دفتر ارتباطی نماینده مردم انجام دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • شورای شهر مشهد با پیگیری ویژه رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!