Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک عضو ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: ۲ هزار دستگاه دوربین جدید ثبت سرعت و تردد خودرو در تمامی راه‌های شریانی کشور نصب می‌شوند.تمامی راه‌های شریانی کشور به دوربین‌های جدید ثبت تخلف مجهز می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، حسین بذر افشان در حاشیه بازدید وزیر راه و شهرسازی سامانه‌ها و تجهیز دوربین‌های جاده‌ای کشور بیان کرد: نصب ۲ هزار دوربین جاده‌ای را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و در فاز اول توانستیم ۱۸۷۲ دوربین را در راه‌های شریانی کشور نصب کنیم و تا اوایل سال آینده نصب این تعداد دوربین به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در فاز‌های بعدی ۲ هزار دوربین به این ۱۸۷۲ دوربین اضافه خواهد شد.

این عضو ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه این پروژه‌ها به صورت بی او تی با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به اجرا می‌رسد افزود: در این فاز خدمات دیگر علاوه بر ثبت تخلف از جمله تردد و سرعت اتومبیل‌ها در جاده‌ها شناسایی می‌شود.

بذر افشان با بیان اینکه هوشمندسازی جاده‌ها از سیاست ها‌ی اصلی کشور به شمار می‌رود گفت: شرکت‌های دانش بنیان داخلی توان اجرایی پروژه‌های هوشمندسازی جاده‌های کشور را دارند و برخی از تجهیزات مرتبط با پروژه‌ها در داخل کشور تامین می‌شود.

وی با اشاره به تاثیر گذاری تحریم‌ها در ساخت و تجهیز قطعات این دوربین‌ها گفت: در فاز اول تجهیز این دوربین‌ها مشکلاتی نداشتیم، اما برای اجرای فاز دوم نصب این دوربین‌های جاده‌ای مشکلاتی ایجاد می‌شود.

این عضو ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بیان کرد: برخی از این دوربین‌ها از کشور‌های اروپایی و چین وارد می‌شود بنابراین در بخش اروپایی با مشکلاتی روبرو خواهیم بود.

بذرافشان گفت: تا کنون با ۲۰ شرکت دانش بنیان داخلی پروژه‌های خود را تعریف و تقویت کرده‌ایم و برخی از قطعات نرم افزاری آن‌ها توسط متخصصان داخلی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان هیچ ارز نیمایی دریافت نمی‌کنند گفت: تا کنون محصولات این شرکت‌ها جزو پروژه‌های کالا‌های اساسی محسوب نشده اند بنابراین ما هیچ ارز نیمایی دریافت نکرده‌ایم.

این عضو ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه در تمامی شریان‌های اصلی کشور دوربین‌های ثبت تخلف و سرعت نصب خواهند کرد خاطر نشان کرد:در ۳۴ هزار کیلومتر راه شریانی دوربین‌های جاده‌ای نصب شده و طبق یک قرارداد ۷ ساله اطلاعات دوربین‌ها به صورت کامل در اختیارو وزارت راه و شهرسازی و پلیس قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دروبین ثبت تخلف ستاد اجرایی تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران

حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ده درصد مجاز شناسایی شده است این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین بوده که عدد قابل توجهی می‌باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۱۰ محور شریانی و غیر شریانی کشور همچنان مسدود است
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده باش تمامی دستگاه های اجرایی برای خدمات‌رسانی
  • نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز - اصفهان
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری آزمون سراسری تشریح شد
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز- اصفهان
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران