Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: سید مصطفی میرسلیم امروز در مراسمی در رشت اظهار داشت: دولت هیچ باور و اعتقادی به حل مشکلات برپایه توانمندی‌های داخلی و اقتصاد مقاومتی ندارد و تنها راه برون رفت از مشکلات را در خارج از مرز‌ها می‌بیند.

‌عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شرایط دولت یازدهم به دوران قبل از ملی شدن صنعت نفت شباهات بسیاری دارد عنوان کرد: در آن زمان نیز زاهدی و بسیاری از شخصیت‌های داخلی باور و اعتقادی به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی کشور نداشتند و چشم‌شان به دنبال غرب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرسلیم علت بروز بسیاری از مشکلات امروز جامعه را نحوه سیاست‌های مسئولان اعلام کرد و افزود: ما در حوزه دانش و فن‌مداری هیچ کمبودی نداریم به طوری‌که در سال‌های پس از دوران دفاع مقدس به چنان پیشرفتی نائل آمدیم که حتی دانش فنی خود را به خارج کشور صادر کردیم.

وی عدم اعتقاد به توان داخلی و تأکید صرف بر روی اصل مذاکره با غرب را از ویژگی‌های دولت اعلام کرد و بیان داشت: سیاست کلی دولت تاکنون بر همین اصل مهم استوار بوده است بنابراین نمی‌توان از کسی که باور لازم را ندارد انتظار داشت سیاست خود را برخلاف اعتقاداتش تنظیم کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه عدم وجود باور، راه رسیدن به خودکفایی، تجربه اندوزی و کسب دانش فنی را مسدود می‌کند عنوان کرد: برای ریشه‌یابی و سپس حل مشکلات باید کسانی در رأس امور امور قرار گیرند که در آنان تجربه، صداقت و اعتقاد لازم وجود داشته باشد.

میرسلیم برون‌گرایی و درون‌گرایی را دو اصل مهم اقتصاد مقاومتی اعلام کرد و اظهار داشت: در مقوله درون‌گرایی با ایجاد حلقه ارتباطی بین دانشگاه و صنایع تولیدی و یا با افزایش دانش فنی و تجربی می‌توانیم با تکیه بر توان داخلی زمینه رسیدن به اهداف و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را فراهم کنیم.

وی به شرایط تحریم و فشار‌های اقتصادی که به کشورمان تحمیل شده است اشاره کرد و گفت: در این وضعیت حساس با استفاده از مقوله برون‌گرایی باید ابتدا راه‌هایی برای تأمین مواد اولیه تولید پیدا کنیم سپس در طول یک زمان تعیین شده باید تأمین مواد اولیه در داخل کشور را در دستور کار قرار دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه FATF زمینه رصد معاملات تجاری و پولی کشور‌ها را فراهم می‌کند تصریح کرد: پس از اینکه آمریکا و کشور‌های هم‌پیمان او که دارای منافع اقتصادی و سیاسی مشترکی با هم هستند از این ارتباطات با خبر شدند اعمال فشار‌ها تشدید می‌شود.

میرسلیم با تأکید بر اینکه می‌توان موانعی که آمریکایی‌ها در حوزه مالی جهت انجام معاملات تجاری خارجی ایجاد کرده‌اند را برطرف کرد بیان کرد: آن چه که در این‌جا کاملاً مسلم و آشکار است این است که کشورمان دچار بن‌بست نشده است و حتماً راه‌هایی برای گذر از این بحران‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم پس از روی کار آمدن شعار حل مشکل تورم ۲۳ درصدی کشور را سر داد عنوان کرد: در سال ۹۶ دولت معتقد بود که توانسته تورم را از ۲۳ درصد به حدود ۹ درصد کاهش دهد در حالی که هیچ توجهی به ایجاد رکود سرسام‌آور در اقتصاد کشور نداشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مشکلات کشور را ریشه در عمل بدون علم و علم بدون عمل مسئولان دانست و اظهار داشت: اتخاذ سیاست‌های مهار تورم دولت با روش انقباض اشتباه بود، زیرا در طول زمان باعث کاهش قدرت خرید مردم، کاهش قدرت تولید و افزایش ورشکستگی کارخانجات شد.

میرسلیم با بیان اینکه سیاست‌های کلی نظام توسط مقام معظم رهبری از مدت‌ها قبل تبیین شده‌اند عنوان کرد: این سیاست‌ها توسط مسئولان و متولیان امر به عنوان مجریان قانون در کشور عملی نشد، زیرا آنان علاوه بر عدم وجود باور و اعتقاد، قدرت درک لازم جهت اجرایی کردن اهداف تعیین شده را نداشتند.

وی وجود ضعف و برخی نقص‌های عملکردی در تمام دوران انقلاب را رد نکرد و عنوان کرد: با وجود تمام نواقص و مشکلات ساختاری آن چه که باعث پیشرفت و توسعه کشور شد باور و اعتقادی است که در سال‌های گذشته به ویژه در ایام دفاع مقدس در ذهن مسئولان کشور نقش بسته بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اتفاقات روز دانشجو و ایستادگی آنان در برابر استکبار و استبداد داخلی اشاره کرد و گفت: دانشجوی هوشیار باید برای حل مشکلات کشور دست به ریشه‌یابی بزند سپس مطالبه خود را به مسئولان امر بیان کند و تا زمان حصول نتیجه پیگیر جواب خود باشد.

میرسلیم بر لزوم انتخاب افراد اصلح توسط مردم در انتخابات تأکید کرد و اظهار داشت: حلقه مفقوده‌ای بین این دو جریان وجود دارد بنابراین انتظار داریم انتخاب افراد بر اساس صلاحیت‌ها و شایستگی‌ها انجام شود تا کشور دیگر از رفتار‌ها و اعمال سیاست‌های بدون تجریه ضربه نخورد.

منبع: فردا

کلیدواژه: میرسلیم اقتصاد مقاومتی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده بزرگ وزیر اقتصاد به پرسپولیس و استقلال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سیداحسان خاندوزی در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: یادمان است که در موضوع انتقال استقلال و پرسپولیس به دولت چه گفتند. بعضا عنوان می شد که "از این حرف ها گوشمان پر است و بسیار ابلاغ شده اما دولت ها در ایران چنین اراده‌ای از خود نشان نمی‌دهند". اما امروز شاهدیم که امروز با یک همت و همدلی جمعی بین تمام ارکان و خانواده ورزش کشور شاهد واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال هستیم.

به نقل از ایسنا وی افزود: امروز بحمدالله در حوزه دو باشگاه پرطرفدار و مردمی، یکی از پروژه های ناتمام دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

وزیر امور اقتصادی با بیان اینکه ما نسبت به اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیردولتی اراده جدی داریم، گفت: در اسفند ۱۴۰۰ یعنی شش ماهه اول شروع به کار دولت گام اول یعنی موضوع افزایش سرمایه پرسپولیس و استقلال و خصوصی سازی آنها و واگذاری ۱۰ درصد سهام آنها به مردم صورت گرفت.

خاندوزی تاکید کرد: جای مجموعه های بزرگ کشور در بازار سرمایه خالی است که مقدمات حضور آنها را فراهم می کنیم. با وزارت نفت مذاکره می کنیم که پالایشگاه بزرگ خلیج فارس را وارد بورس کنیم. با وزارت صمت وارد مذاکره شدیم که پروژه های جذاب معدنی کشور را به مشارکت مردمی و تامین مالی جمعی مردمی، فراخوان کنیم.

وی با بیان اینکه واگذاری باید بر اساس اهلیت و تخصص باشد، گفت: در دولت سیزدهم واگذاری های چندان زیادی نداشتیم. شاید یکی از موارد مهم آن واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس بود که به یک مجموعه تخصصی واگذار شد. نگاه ما بلندمدت است که دوباره این واگذاریها برگردد. یعنی متقاضیان کسانی باشند که کار حرفه ای را خوب انجام دهند.

وزیر اقتصاد درباره حق پخش تلویزیونی سرخابی ها گفت: امیداریم این موضوع و مواردی که می تواند منجر به درآمدهای پایدار دو باشگاه شود به سرانجام برسانیم و دغدغه میلیون ها هوادار این دو باشگاه برطرف شود.

به گفته خاندوزی، استفاده از مدیریت های غیردولتی باید تکمیل شود که ما آرام آرام بخش های غیردولتی را برای مدیریت بنگاه های اقتصادی داشته باشیم.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899039

دیگر خبرها

  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • وعده بزرگ وزیر اقتصاد به پرسپولیس و استقلال
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟