Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) ، پوری حسینی افزود: این روندی است که در مورد همه خریداران داریم، برای نمونه در چند سال گذشته، شرکت «ایران ایر تور» را از خریدار قبلی پس گرفتیم و شرکت «مخابرات» را به دلیل عدم انجام تعهدات «ابلاغ فسخ» کردیم.
 

وی ادامه داد: خریداران شرکت آلومینیوم المهدی و طرح آلومینیوم هرمزال، بنا به مشکلاتی که داشتند مدتی بود که به تعهدات خود عمل نمی کردند و سازمان خصوصی سازی فرصت داد اما نتوانستند مشکلات را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: یکی از ابزار سازمان خصوصی سازی در برابر خریدارانی که به تعهدات عمل نکنند، فروش سهام در وثیقه برای وصول مطالبات است.
 

وی با بیان اینکه الزامی برای برگزاری مزایده نداریم، افزود: با این وجود در سایت سازمان خصوصی سازی فراخوان دادیم و در روزنامه های رسمی نیز آگهی دادیم تا همه از این فرصت استفاده کنند.
 

پوری حسینی تصریح کرد: خریداران هرمزآل موظفند اقساطی را به سازمان خصوصی سازی و موسسه بیمه ساچه ایتالیا پرداخت کنند که در هر 2 مورد دچار مشکل شدند و یک قسط سازمان خصوصی سازی و 6 قسط موسسه بیمه ساچه ایتالیا را پرداخت نکردند.
 

به گفته وی آلومینیوم المهدی همچنین باید ماهیانه 2500 تن آلومینیوم به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو) تحویل دهد که خلف وعده کرده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریدارهای باشگاه استقلال مشخص شدند

با اعلام سازمان خصوصی‌سازی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به‌همراه چهار شرکت تابعه خواستار خرید باشگاه استقلال شده‌اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی گفت: مطابق تشریفات مندرج در آگهی عرضه سهام شرکت‌های فرهنگی ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس، امروز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ جلسه کارگروه بررسی صلاحیت متقاضیان در محل سازمان خصوصی‌سازی و با حضور متقاضیان تشکیل شد.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: در جلسه‌ای که تشکیل شد برای هر یک از دو شرکت پرسپولیس و استقلال یک تقاضا دریافت شده بود.

بازیان اضافه کرد: گروهی از بانک‌های غیردولتی شامل بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین متقاضی خرید سهام پرسپولیس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به‌همراه شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام متقاضی خرید سهام استقلال بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: پس از بررسی مدارک متقاضیان خرید سهام دو شرکت یادشده و بحث و گفت‌وگو و پیرامون موضوع، در نهایت با تصمیم کارگروه، صلاحیت متقاضیان مورد تأیید این سازمان قرار گرفت و بر این اساس، مقرر شد سازمان خصوصی‌سازی فهرست این متقاضیان را برای حضور در روز رقابت به سازمان بورس اعلام کند.

بازیان گفت: بر اساس مفاد دستورالعمل مربوطه، در عرضه شرکت‌های بورسی و فرابورسی بررسی صلاحیت تخصصی متقاضیان، توسط کارگروه منتخب هیات واگذاری و توسط سازمان خصوصی‌سازی صورت می‌گیرد و سایر صلاحیت‌ها شامل اهلیت عمومی و تمکن مالی توسط سازمان بورس و شرکت فرابورس صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند ؛ مالکان جدید سرخابی ها را بشناسید
  • رسمی: استقلال و پرسپولیس سرانجام فروخته شد، از دولت به دولت!
  • رسمی: استقلال و پرسپولیس فروخته شد، از دولت به دولت!
  • پایان سال‌ها انتظار؛ استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • معامله انجام شد؛ سرخابی‌ها رسماً فروخته شدند
  • استقلال و پرسپولیس رسماً فروخته شدند
  • معامله انجام شد؛ استقلال و پرسپولیس رسماً فروخته شدند
  • توضیحات بانک شهر درباره خرید سهام پرسپولیس
  • خریدارهای باشگاه استقلال مشخص شدند