Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ترزا می"، نخست وزیر انگلیس مناقشه آشکاری را با "تونی بلر"، نخست وزیر اسبق این کشور بر سر مسئله برگزیت به راه انداخته است.

ترزا می‌در این باره اظهار داشت که درخواست تونی بلر برای برگزاری همه پرسی دوم درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا توهین به مسئولیتی است که زمانی وی بر عهده داشته و توهین به ملتی است که وی زمانی به آن‌ها خدمت می‌کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تونی بلر سریعا به این اظهارات جانشین محافظه کار خود پاسخ داده و گفت: این غیر مسئولانه است که بخواهیم نمایندگان پارلمان انگلیس را مجبور کنیم توافق مورد مذاکره قرار گرفته با اتحادیه اروپا را بپذیرند. عاقلانه این است که به پارلمان اجازه داده شود درباره همه فرم‌های ارائه شده درباره برگزیت رای گیری کنند.

نخست وزیر اسبق انگلیس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد که اگر نمایندگان پارلمان نتوانند در این باره به توافقی دست یابند منطقی این است که بار دیگر درباره برگزیت از مردم همه پرسی به عمل آید.

نخست وزیر اسبق انگلیس یکی از مخالفان سرسخت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است و اخیرا آشکارا بر این درخواست خود در اظهارات مختلف تاکید کرده است. وی روز جمعه در حالی که ترزا می‌با سران کشور‌های اتحادیه اروپا در بروکسل درباره برگزیت و مصالحه درباره تغییرات احتمالی در توافق بحث می‌کرد در یک سخنرانی به مسئله برگزیت پرداخت.

"ترزا می" شدیدا به تونی بلر انتقاد وارد کرده است که مذاکرات ما با اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

ترزا می، نخست وزیر انگلیس هفته گذشته رای گیری در پارلمان انگلیس درباره توافق برگزیت را به دلیل خطری که مسئولیت وی را تهدید می‌کرد به تعویق انداخت.

مخالفان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نگران این مسئله هستند که این کشور در دراز مدت همچنین به اتحادیه اروپا وابسته باقی بماند. از طرفی درخواست‌ها برای برگزاری همه پرسی دومی درباره برگزیت در انگلیس افزایش پیدا کرده است.

مذاکره‌کنندگان برگزیت در اروپا و انگلیس بالاخره چندی پیش به توافقی در این باره دست یافتند، اما هیجانات و نگرانی‌ها درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. اروپا و لندن با نگرانی در انتظار رای پارلمان انگلیس به این توافق هستند که البته امیدی به آن هم نمی‌رود.

"ترزا می" نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا پیش‌نویس توافق برگزیت با رهبران اروپایی را به‌تصویب پارلمان برساند.

رهبران اتحادیه اروپا لندن را برای پذیرفتن توافق برگزیت تحت فشار قرار داده اند. اکثر رهبران اروپایی بر این مسئله تاکید کرده اند که هیچ گونه مذاکرات مجددی درباره برگزیت اتفاق نخواهد افتاد.

ترزا می‌هشدار داده است که اگر نمایندگان پارلمان توافق برگزیت را رد کنند، بریتانیا با خطر خروج از اتحادیه اروپا بدون توافق روبه‌رو خواهد شد یا این اقدام می‌تواند منجر به عدم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شود.

توافق برگزیت برای تصویب نهایی نیاز به ۳۲۰ رأی مثبت از ۶۵۰ نماینده پارلمان خواهد داشت. هنوز سرنوشت نهایی توافق برگزیت و دولت ترزا می‌به‌درستی مشخص نیست. سناریو‌هایی که ممکن است طی روز‌های آینده رخ دهد شامل این موارد است: توافق برگزیت در نهایت موفق به کسب حمایت پارلمان خواهد شد، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا حتی یک همه‌پرسی دیگری درباره برگزیت برگزار شود.

ترزا می، رهبر کنونی حزب محافظه‌کار انگلیس و نخست‌وزیر این کشور روز چهارشنبه موفق شد تا از هم‌حزبی‌های خود رأی اعتماد بگیرد و کماکان مقام رهبری حزبش را حفظ کند.

بدین ترتیب می‌کماکان نخست‌وزیر بریتانیا باقی خواهد ماند. اما همچنان وی با چالش برگزیت روبرو است و همچنان با این بحران سخت دست و پنجه نرم می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ترزا می تونی بلر برگزیت درگیری لفظی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است

پسکوف با اشاره به قطعنامه پارلمان اروپا در امتناع از به رسمیت شناختن نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه، گفت، پارلمان اروپا پر است از تضادهای داخلی و مدت‌هاست که به تولید کننده بیانیه‌های بی حوصله تبدیل شده که اقدامات آن به شدت بر اساس روس هراسی است.

به گزارش ایسنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در بیانیه خود آورده است: « پارلمان اروپا مدتهاست که موضع روس هراسی شدید و سیستماتیک را اتخاذ کرده است. این اقدامات برخلاف فراخوان اصلی قانونگذاران، یعنی ایجاد و برقراری گفت‌وگو و جست‌وجوی راه های گفت‌وگو است. این پارلمان به ماشینی پر از تضادهای درونی تبدیل شده است که مدام گزاره‌های بی‌رحمانه تولید می‌کند.»

به نقل از خبرگزاری تاس، در قطعنامه پارلمان اروپا که در جلسه عمومی در استراسبورگ تصویب شد، اعضای آن خواستار خودداری از به رسمیت شناختن نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه شدند و آن را غیردموکراتیک خواندند.

دست اندرکاران این سند همچنین به کشورهای عضو اتحادیه اروپا توصیه کردند از آنچه که به عنوان سازمان‌های مستقل جامعه مدنی، رسانه‌های مستقل و مدافعان حقوق بشر توصیف می‌کنند و از مخالفان دموکراتیک روسیه حمایت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • (ویدئو) رها کردن یک کبوتر در پارلمان اروپا جنجالی شد
  • دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده! | صدای مجری هم درآمد
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس