Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سند آمایش هر سرزمین راه توسعه آن منطقه است گفت: با عنایت به اینکه تاکنون سند آمایش سرزمین در استان نداشته‌ایم این سند باید با همکاری دستگاه‌های دست‌اندرکار هر چه سریع‌تر آماده شود. ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۹ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، احمدعلی موهبتی عصر امروز در کارگروه آمایش سرزمین، محیط زیست و توسعه پایدار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سند آمایش هر سرزمین راه توسعه آن منطقه است اظهار داشت: با عنایت به این که تاکنون سند آمایش سرزمین در این استان نداشته‌ایم این سند باید با همکاری دستگاه‌های دست‌اندرکار هر چه سریع‌تر آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: سند آمایش سرزمینی نشان دهنده هویت و ظرفیت‌های هر منطقه در راستای ایجاد توسعه پایدار است که در این زمینه از جمله چهار استان بدون این نوع سند در کشور هستیم.

وی ادامه داد: سند آمایش سرزمین در سیستان و بلوچستان متاسفانه تاکنون مورد کم توجهی قرار گرفته که به‌زودی مشکل تدوین این سند برطرف می‌شود.

سند آمایش استان اردبیل تا پایان سال تکمیل می‌شودشهرکرد| مطالعات طرح آمایش سرزمین در 26 استان کشور انجام شدکارگروه مشترک آمایش برای اصلاح حریم روستاها در استان تهران تشکیل شود
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توجه نداشتن به سند آمایش سرزمین باعث آسیب به استان و کشور می‌شود چرا که افق پیشرفت و توسعه هر سرزمینی وابسته به این سند است.

وی افزود: گزارش ارائه شده در این نشست دارای نواقصی است که مشاور مربوطه با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید هر چه سریع‌تر این مشکلات را برطرف و گزارش سند را تا کمتر از 40 روز آینده آماده و ارائه کنند.

موهبتی تصریح کرد: تمام دستگاه‌ها باید بدون اغماض و با همفکری و مشاوره به یک سند جامع دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: تا زمانی که این سند در دست نباشد نمی توان چشم‌اندازی از توسعه برای سیستان و بلوچستان در نظر داشت چرا که پایه و اساس توسعه بر این سند استوار است.

استاندار سیستان و بلوچستان خطاب به مدیران گفت: تمام افرادی که در نشست‌ها حضور پیدا می‌کنند حتما مطالعه در مورد آن نشست داشته باشند تا بتوان به جمع‌بندی مطلوب رسید.

انتهای پیام/ح

R7843/P1357/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

 اکبری مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان  گفت: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان