Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افشین پیروانی، مدیر سابق تیم ملی فوتبال ایران که به تازگی از سوی کمیته استیناف  فدراسیون از محرویمت 5 ساله تبرئه شد روز جمعه و در جریان دیدار پرسپولیس- پارس  جنوبی جم که با برتری 3 بر یک شاگردان برانکو ایوانکوویچ همراه بود پس از مدت ها سکوت خود را شکست و درباره ادعای کارلوس کی روش مبنی بر اینکه حسین هدایتی با همکاری افشین پیروانی نیمه شب به اتاق سید جلال حسینی و وحید امیری رفته و این بازیکنان که قصد امضاء قرارداد با استقلال را داشته اند  از حضور در این تیم منصرف و شرایط عقد قرارداد آنها با پرسپولیس را فراهم کرده است توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروانی در گفتگوی خود با خبرنگاران اظهار داشت: زمان حضورم در  تیم ملی  هیچ وقت چنین مسائلی را در تیم ملی تداخل ندادم و این به خاطر علاقه ام به تیم ملی بود. من عامل حضور سید جلال و امیری در اردو نبودم. وقتی هدایتی وارد اردو شد آن دوستمان (کی روش) به دلیل اینکه چندین ماه حقوقش را گرفت راحت رفت و خوابید. وظیفه انسانی ام به من اجازه نمی داد که بخواهم کسی را به اتاق بازیکن ببرم و مطرح کردن این موضوع قشنگ نیست. اکنون خارج از تیم ملی که هستم، هر بازیکنی در هر سطحی که باشد از من بپرسد به کدام تیم بروم می گویم پرسپولیس چرا که بهترین تیم آسیا است ،اما در آن مقطع در تیم ملی به هیچیک از بازیکنان نگفتم که به پرسپولیس بروند. هدایتی از ساعت 8 شب سر شام بود و رفت خوابید. من در آن مقطع نگفتم کسی به تیمی برود. سید جلال می خواست قرارداد ببندد.

پیروانی همچنین در بخش دیگری از صحبت هایش درباره اینکه چرا کی روش برخلاف مربیانی چون شفر، قلعه نویی و علی دایی از نفراتی چون برانکو و علی کریمی تقدیر نکرده است، گفت: برانکو نیاز ندارد که شناخته شود و پرسپولیسی ها به او علاقه زیادی دارند. علی کریمی هم همانند برانکو از محبوبیت خاصی برخوردار است و هر کسی که با دوستان مشکل دارد در لیست جدا قرار داده می شود و باید بگویم تیم و یار جمع کردن کار قشنگی نیست. 

این اظهارات افشین پیروانی سبب شد اوسیانو کروز، دستیار پرتغالی کی روش که به دلیل دلخوری از تشویق برانکو و هو شدن سرمربی تیم ملی کشورمان از سوی هواداران پرسپولیس بین 2 نیمه دیدار این تیم با پارس جنوبی با حالت قهر ورزشگاه آزادی را ترک کرد در مقام پاسخگویی به مدیر سابق تیم ملی برآید و با اشاره به صدور حکم محرومیت 5 ساله پیروانی صحبت های او را بی اعتبار خوانده و اعلام کند: برخی افراد در حال تحریک و تغییر علایق برخی از هواداران پرسپولیس بر علیه تیم ملی هستند. او یک نمونه از افرادی است که با بیان مطالب نادرست و دروغ از پشت پرده در حال ایجاد این فضای تحریک آمیز و خصومت آمیز است. آقای افشین بنده را شگفت زده نمی‌کند. حتی خجالت می‌کشم صحبت‌هایی که او درباره آقای برانکو مطرح کرد را بیان کنم. صحبت‌هایی ناخوشایند که اگر لازم باشد حتی صحبت‌ها را  مقابل برانکو عنوان می‌کنم. این تنها من نبودم که این صحبت‌ها را شنیدم بلکه همه این صحبت‌ها را شنیده اند. پیروانی  به دنبال ایجاد فضایی برای برگشتن به باشگاه پرسپولیس و بودن در کنار  برانکو است و به همین دلیل صحبتهایش را برعکس کرده و سمت و سوی این صحبت‌ها را به طرف سرمربی تیم ملی و همینطور تیم ملی تغییر داده است.

تیم ملی فوتبال ایران باید 24  روز دیگر نخستین بازی خود در جام ملت های آسیا را مقابل یمن برگزار کند و این روزها بیش از هر زمان دیگری باید آرامش به اردوی این تیم که تنها با هدف کسب قهرمانی جام ملت ها به امارات می رود تزریق شود. با این وجود دود مصاحبه های تنش زایی که این روزها از سوی کادرفنی تیم ملی، مربیان باشگاهی و پیشکسوتان فوتبال ایران انجام می شود، بیش از هر چیز، به چشم تیم ملی کشورمان می رود و در واقع اکنون کارلوس کی روش  و دستیارانش جای اینکه تمرکز خود را صرف حضور قدرتمندانه تیم ملی در بزرگ ترین آوردگاه فوتبالی قاره کهن کنند به صورت مداوم به جنگ های کلامی با برخی افراد می پردازند.

 مهدی تاج و همکارانش در فدراسیون فوتبال باید به عنوان مهم ترین بخش مدیریتی فوتبال کشورمان  وارد گود شده و با انجام دادن اقدام های لازم به این حواشی مخرب پایان دهند. شاید حضور مطرح کنندگان چنین مسائلی علیه تیم ملی در کمیته اخلاق و همچنین هشدار اعضای این کمیته به کی روش و دستیارانش راهکار مناسبی برای آرام سازی فضا باشد.

نبود وحدت و وفاق بین پرسپولیسی ها با کادر کی روش به فوتبال ملی کشورمان ضربه می زند

بهتاش فریبا، پیشکسوت  تیم استقلال تهران درباره فضای پرتنشی که این روزها بین کادرفنی تیم ملی و برخی از اهالی فوتبال کشورمان ایجاد شده است، گفت: به نظر من این فضا مناسب نیست و نباید در جریان یک بازی باشگاهی علیه سرمربی تیم ملی کشورمان شعار داده شود. نبود وحدت و وفاق هیچ کمکی به تیم ملی نمی کند. اگر قرار باشد بین هواداران تیمی مانند پرسپولیس با هواداران کی روش و تیم ملی وحدت ایجاد نشود تیم ملی به مشکل می خورد. فکر می کنم فدراسیون فوتبال باید هرچه سریع تر به این مسائل ورود کرده و این موضوع را جمع و جور کند.

او درباره اظهارات اخیر افشین پیروانی و اوسیانو کروز گفت: تیم ملی ما حدود یک ماه دیگر باید در جام ملت های آسیا شرکت و اینگونه اظهارات دیگر به سودمان نیست. البته فکر می کنم ریشه این مشکلات بین کادرفنی تیم ملی با پرسپولیسی ها به غیبت کی روش در فینال لیگ قهرمانان آسیا باز می گردد و بهتر بود او برای تماشای دیدار پرسپولیس - کاشیما به ورزشگاه آزادی می آمد تا چنین حرف و حدیث هایی درست نشود. به واقع خجالت کشیدم زمانیکه تیم ملی بیش از هر زمان دیگری به حمایت هواداران نیاز دارد برای تماشای بازی این تیم مقابل ترینیداد  و توباگو  تنها 2500 نفر به ورزشگاه آمدند. این موضوع برای تیمی که مردم همیشه حامی آن بوده اند درد بزرگی است. فکر می کنم باید متولیان ورزش کشور و بزرگان فوتبال ایران برای پایان دادن به چنین تنش هایی به موضوع ورود کنند تا تیم ملی ضرر نکند.

پرسپولیسی ها آرزوی موفقیت تیم ملی در جام ملت ها را دارند / اوسیانو با خودش هم دعوا دارد

همچنین فرشاد پیوس، پیشکسوت  تیم پرسپولیس تهران درباره فضای پرتنشی که این روزها بین کادرفنی تیم ملی و برخی از اهالی فوتبال کشورمان ایجاد شده است، گفت: درباره قهر اوسیانو کروز در جریان بازی پرسپولیس - پارس جنوبی باید بگویم به نظر می رسد او با خودش هم دعوا دارد. اوسیانو باید به دلیل بی اعتنایی هواداران پرسپولیس به کادرفنی تیم ملی توجه کند و این واکنش ها به کارهایی که کی روش در ماه های اخیر نسبت به پرسپولیس انجام داده است بازمی گردد. اوسیانو، یار کی روش است و همیشه هوای او  را دارد. به همین دلیل هم شعارهایی که هواداران پرسپولیس در بازی با پارس جنوبی دادند سبب قهر او و در ادامه مصاحبه کردن این مربی پرتغالی علیه افشین پیروانی شد.

او ادامه داد: اعتقاد دارم اوسیانو به دلیل اینکه به عنوان عضوی از کادرفنی تیم ملی برای تماشای بازی پرسپولیس- پارس جنوبی به ورزشگاه آزادی آمده بود باید تا پایان در ورزشگاه می ماند و این بازی را با اعتماد به نفس تماشا می کرد. در کل دنیا به هر مربی اهانت می شود اما این امر دلیلی برای قهر کردن نیست.

مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: آرزو دارم تیم ملی پس از 43 سال قهرمان جام ملت های آسیا شود و چه بهتر که این اتفاق با کارلوس کی روش بیفتد. در این صورت کی روش که ماه های پایانی حضورش در تیم ملی ایران را پشت سر می گذارد به موفقیت بزرگی رسیده است. همه وظیفه داریم همدلی بین تیم ملی و باشگاه ها را بیشتر کنیم و کی روش هم برای رسیدن به موفقیت نباید وارد حواشی شود. او باید به تمام مربیان زحمتکش فوتبال ایران و هواداران تمام تیم ها احترام بگذارد. دود ناکامی کی روش در جام ملت های آسیا به چشم مردم ایران می رود چراکه این مربی پس از پایان رقابت ها از ایران خواهد رفت. به همین دلیل آروزی قلبی من اینست که تیم ملی در جام ملت ها موفق باشد. توصیه می کنم مربیان تیم ملی در فاصله کوتاهی که تا جام جهانی باقی مانده است از فضای فعلی دور شوند و برخی پیشکسوتان هم برای اینکه بعدها متهم نتیجه نگرفتن تیم ملی در جام ملت ها نشوند چنین اظهاراتی را مطرح نکنند.

بیشتر بخوانید:

کروز: پیروانی به دنبال ایجاد فضایی برای برگشتن به پرسپولیس است

دستیار کی روش قهر کرد و به هتل بازگشت

پیروانی: اتحادی برای ضربه زدن به پرسپولیس شکل گرفته است/ من باعث نشدم حسینی و امیری به پرسپولیس بروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی تیم ملی فوتبال ایران پرسپولیس کارلوس کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ

دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی با حضور مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد و تا امروز، ۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد شایگان فرد، دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.تعداد ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

*مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد

همچنین در ادامه این کنفرانس آرش حیدری عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان سخنران ویژه درباره شکاف دیجیتال(گفتاری درباره نسبت فضای مجازی و فضای اجتماعی) نکاتی را مطرح کرد.
حیدری گفت: «مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد» این گزارۀ کلیدی محوریتی اساسی در فهم علوم اجتماعی دارد. فقدان مواجهه با این گزاره موجب می‌شود که برای حل مسائل اجتماعی مسیرهایی غیر اجتماعی پیموده شود و این مسیر ضرورتاً با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود:  فهم امر اجتماعی همواره نسبتی با مفهوم فضا دارد. فضای اجتماعی در حدفاصل کنش‌ها، تعامل‌ها و روابط میان افراد شکل می‌بندد و چیزی را خلق می‌کند که «حوزه عمومی» نامیده می‌شود. حوزه عمومی عرصه تعاملات نمادین و معنادار انسان‌ها است و مجموعه وسیعی از الگوهای تعاملی را در بر می‌گیرد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تشریح کرد: این شبکه تودرتو که حاصل کنش و واکنش میان انسان‌هاست ساختاری نظام‌مند به خود می‌گیرد و به سیستمی سیال بدل می‌شود. این سیستمِ سیال واجد کلیتی می‌شود که چیزی بیش از تک تک اجزای آن است. این تبیین بدان معناست که «جامعه جمع جبری تک تک افراد نیست» بلکه نظامی است که در نتیجۀ تعاملات جزئی واجد یک کلیت می‌شود و امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را در بر می‌گیرد. از این حیث جامعه یک کلیت است، یک فضای خلق شده است که بخش‌ها، اجزا و خرده‌نظام‌هایی دارد.
حیدری عنوان کرد:  با این مقدمه، فضای مجازی را باید زیرمجموعه فضای اجتماعی دانست. خطای رایج در فهم رابطه میان فضای اجتماعی و فضای مجازی آنجاست که گاه این دو را اینهمان فرض می‌کنند و فهم امر اجتماعی و فضای اجتماعی را به فهم فضای مجازی تقلیل می‌دهند. درست در این نقطه است که مفهوم شکاف دیجیتال موضوعیت می‌یابد.

وی همچنین عنوان کرد: جنس و نوع و کیفیت دسترسیِ کاربران به فضای مجازی تابع شرایط اجتماعی آنهاست. نابرابری‌ها، تضادها و تعاملات اجتماعی در فضای مجازی بازتولید می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر شکاف‌هایی که در قلمرو اجتماعی در سطوح مختلف (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) تولید می‌شوند در قلمرو مجازی تکرار و تثبیت می‌شوند. درست در همین نقطه است که درباره فهمِ نسبت فضای اجتماعی و فضای مجازی نیاز به بازاندیشی اساسی وجود دارد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: فروکاست فهم فرایندهای اجتماعی، مسائل اجتماعی، و فضای اجتماعی به فضای مجازی به معنای نادیده گرفتن منطق درونیِ امر اجتماعی است. فضای مجازی مبتنی بر بازنمایی است، اینکه چه کسی در چه جایگاهی توان بازنمایی بیشتری دارد بیش از آنکه به فضای مجازی مرتبط باشد به فرصت‌ها و امکاناتی وابسته است که در فضای اجتماعی کسب شده است. بنابراین بازنمایی فضای مجازی همواره واجد شکافی بنیادینی است با آنچه در فضای اجتماعی در حال رخ دادن است. بنابراین این مبحث برای مفهوم‌پردازیِ نسبت میان این دو فضا و توضیح چگونگی بازتولید روابط نابرابر اجتماعی در فضای مجازی است.

روز اول این مراسم با حضور اساتید و مهمانانی از مرکز تحقیقات مخابرات، وزارت علوم،تحقیقات وفناوری، ایرانداک، جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی و….حضور داشتند و در این کنفرانس جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آشتی‌کنان، چند ساعت قبل از عجیب‌ترین فوتبال!
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی