Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@20:06:22 GMT

مهارت آموزی ظرفیتی برای رفع بحران بیکاری است

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۸۹۹۵۹

مهارت آموزی ظرفیتی برای رفع بحران بیکاری است

شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: مهارت آموزی ظرفیتی برای رفع بحران بیکاری جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی فنی و حرفه ای استان، خدیجه ربیعی در آیین افتتاح کارگاه الکترونیک مرکز آموزش فنی و حرفه ای بروجن افزود: با توجه به وضعیت اشتغال جوانان و جمعیت بالای بیکاری، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و حمایت از اشتغال فارغ التحصیلان این مراکز گامی برای ایجاد اشتغال پایدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از رایزنی در خصوص به روز رسانی تجیهزات مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان با رئیس سازمان فنی و حرفه ای خبر داد و گفت: به روز رسانی تجهیزات بستر مناسب برای آموزش های جوانان و اشتغال آنان فراهم می کند.
وی در ادامه با اشاره به تعیین وضعیت نیروهای قراردادی افزود: در کمیسیون اجتماعی مجلس بحث نیروهای قراردادی مطرح شده و در روزهای آتی در خصوص وضعیت نیروهای قراردادی تصمیم گیری خواهد شد.
سرپرست اداره کل فنی و حرفه ای چهارمحال وبختیاری گفت: مراکز فنی و حرفه ای دراستان آمادگی لازم را برای برگزاری دوره های آموزشی در بخش های مختلف صنایع، آموزش دولتی، زندان و پادگان ها و بخش خصوصی را با توجه به استعدادهای جوانان دارد.
قهرمان آماره افزود: فعالیت مراکز حرفه آموزی در راستای ایجاد اشتغالزایی و نجات جامعه از معضل بیکاری فعال هستند.
به گفته وی از ابتدای سال جاری تاکنون 255 هزار و 965 نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان بروجن ارائه شده است.
وی گفت: از این تعداد 143هزار و 71 نفر ساعت روز در بخش آموزش مراکز ثابت و 19هزار و 195 نفر ساعت در بخش مناطق روستایی و عشایری و مابقی در سایر ارگان ها و مراکز ارائه شده است.
آماره با اشاره به اجرای طرح مهارت آموزی در مدارس مقطع متوسطه اول افزود: یکی از مهمترین راه های ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین جوانان سرمایه گذاری بر روی نوجوانان است.
وی گفت: آمادگی دانش آموزان برای یادگیری مهارت و علم در کنار یکدیگر می تواند راهگشای اشتغال جوانان باشد.
7360/6021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فني و حرفه اي مهارت آموزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار