Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز- ايرنا- مدير کل راهداري و حمل و نقل جاده اي فارس گفت: ايمن سازي محور فيروزآباد (کيلومتر پنج محور فيروزآباد – شيراز، پيچ آب سنج) با لحاظ تمام مسائل ايمني و بدون وارد آمدن کوچکترين آسيب و خسارت به آثار تاريخي منطقه انجام خواهد شد.

عليرضا سياهپور دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، با اشاره به دغدغه مسئولان ميراث فرهنگي استان درباره احتمال وارد آمدن آسيب به ميراث جهاني منطقه افزود: بحث حذف تخته سنگ خطرسازي که در ارتفاعات کوه هاي اين منطقه قرار دارد از حدود 9 ماه قبل در دستور کار قرار داشت و راهکارها و روش هاي مختلف اعم از تخريب با دست و يا تثبيت تخته سنگ بررسي شد که با توجه به موقعيت قرار گرفتن سنگ هيچ يک از اين روش ها کارساز نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: حتي ما به دوستان ميراث فرهنگي هم اعلام کرديم که در صورتي که آنها نظر تخصصي و کارشناسي براي تثيت اين سنگ دارند ارائه دهند و تمام هزينه هاي آنرا نيز اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان پرداخت خواهد کرد.
سياهپور گفت:در نهايت هيچ يک از اين روش ها پاسخگو نبود و اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي با گرفتن تمام مجوزهاي قانوني و لازم تصميم گرفت براي حفظ جان هموطنان در کنار احترامي که براي حفظ آثار تاريخي و ميراثي استان قائل هستيم اين تخته سنگ خطرساز را به روش انفجار حذف کند.
او بيان کرد: اين تخريب به روش انفجار بسيار آرام انجام مي شود و دوستان ميراث نيز پس از اطمينان از اينکه خطري ميراث جهاني منطقه فيروزآباد را تهديد نمي کند با اين کار موافقت کردند.
وي افزود: هم اينک مسير فيروزآباد – کوار با هماهنگي پليس راه بسته شده و عمليات انفجار ظرف مدت 30 دقيقه انجام خواهد شد و سپس ماشين آلات مستقر در محل حداکثر تا ساعت 12 مسير را براي تردد هموطنان بازگشايي خواهند کرد.
فيروزآباد در فاصله 96 کيلومتري جنوب شيراز واقع شده است و کاخ اردشير ساساني، قلعه دختر و شهر گور واقع در اين شهرستان از جمله آثار تاريخي ثبت جهاني شده استان فارس است.
6122 /1876
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران از برچیده شدن سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله خبر داد. این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بنا‌های تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • ۷۰ نقطه حادثه در مسیرهای اربعینی ایمن سازی شدند
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهداری بوشهر