Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این نظر سنجی ۴ گزینه حمایت‌های مالی دولت، فیلتر پیام‌رسان‌های خارجی، اعتماد عمومی مردم و توسعه فنی مناسب پیام‌رسان‌ها مطرح شده است. معاون وزیر ارتباطات با تاکید براینکه «قطعا شنیدن نظر مردم به‌عنوان کاربران پیام‌رسان‌ها، راهگشاتر از تعیین تکلیف‌های دستوری است»، ادامه داد: پس بیایید با بازنشر این توییت، از نظر دیگر شهروندان مطلع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این نظرسنجی در مورد عامل اصلی موفقیت پیام‌رسان‌های داخلی تاکنون حاکی از آن است که ۷۵ درصد کاربران، اعتماد عمومی مردم را مهم‌ترین عامل موفقیت پیام‌رسان‌های داخلی می‌دانند. در همین حال ۲۰ درصد کاربران موافق گزینه توسعه فنی مناسب پیام‌رسان‌ هستند و ۲ درصد به حمایت‌های مالی دولت و ۳ درصد به فیلتر پیام‌رسان‌های خارجی رای دادند. پیش از این فتاحی در پاسخ به انتقادات از شکل حمایت وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‎های داخلی در شبکه اجتماعی توییتر نوشته بود: مشکل پیام‌رسان‌های داخلی، مسیر ۴ بانده و ۶ بانده نیست. با این حال برای اثبات این موضوع تا دو هفته آتی، بیش از هزار گیگابیت بر ثانیه (معادل بیش از دوبرابر همه شبکه‌های اجتماعی خارجی) از ظرفیت شبکه ملی اطلاعات را به پیام‌رسان‌های داخلی اختصاص خواهیم داد. وی افزود: با رفع این بهانه، منتظر بهانه‌جویی‌های بعدی هستیم. مشکل جای دیگری است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت افکار عمومی داخلی و متحدان رژیم صهیونیستی با حمله به ایران

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، پس از اجرای حمله مستقیم و بی‌سابقه جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی تحت عنوان عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، لفاظی‌های مقامات صهیونیست افزایش یافته و برخی از اعضای کابینه رژیم از پاسخ به ایران صحبت می‌کنند. این در حالی است که حامیان اصلی رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا، انگلیس و فرانسه تلویحا اعلام کرده‌اند که اسرائیل را در چنین اقدامی همراهی نخواهند کرد و همین امر احتمال اقدام مستقیم از سوی اسرائیل را کاهش می‌دهد. صباح زنگنه -سفیر اسبق ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی و تحلیلگر مسائل منطقه- در گفتگو با ایسکانیوز به بررسی احتمال پاسخ رژیم صهیونیستی پرداخت.

بیشتر بخوانید: رژیم صهیونیستی در برزخ «بقا به شرط بحران» و «ناتوانی در جنگ»

از نظر وی، مجموعه شرایط داخلی و خارجی برای رژیم صهیونیستی نشان دهنده این است که احتمال حمله مستقیم نظامی منتفی نیست اما بسیار پایین است، این تحلیلگر منطقه با بیان اینکه نیروهای نظامی و خلبانان اسرائیل توان اجرای عملیات علیه ایران را ندارند، گفت: باید به این نکته نیز توجه کرد که توان استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی رژیم بسیار کاهش یافته و از طرف دیگر حامیان و متحدان اسرائیل به آنها توصیه کرده‌اند که دست به چنین اقدامی نزنند.

زنگنه با اشاره به اینکه تنها چند وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی اصرار به حمله دارند، تصریح کرد: حمایت مردمی و افکار عمومی داخلی حامی چنین اقدامی نخواهد بود. وی افزود: هر گونه حمله به ایران مستلزم جلب حمایت و پشتیبانی کامل آمریکا -هم به لحاظ تامین مالی و هم به لحاظ تامین تسلیحاتی و مهمات- است و بعید است که چنین حمایت و پشتیبانی اکنون از سوی ایالات متحده آمریکا وجود داشته باشد. به گفته زنگنه، نکته مهم دیگر این است که نه خود رژیم و نه هیچ یک از متحدان آن قادر به پیش‌بینی و محاسبه پاسخ احتمالی ایران به چنین حمله‌ای نیستند.

سفیر اسبق ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی با اشاره به تاکید مسئولین و مقامات نظامی ایران مبنی بر حملات شدیدتر در صورت پاسخ اسرائیل، اظهار کرد: آثار حمله مجدد ایران به اسرائیل به هیچ وجه قابل محاسبه نیست و احتمالا مهاجرت گسترده ساکنان سرزمین‌های اشغالی را از داخل به خارج به دنبال خواهد داشت و این مسئله معادله را برای آنها پیچیده خواهد کرد. وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در پاسخ اولیه خود مسائل انسانی را کاملا مراعات و از حمله به مدارس، بیمارستان‌ها و مراکز جمعیتی اجتناب کرد اما اگر حمله‌ای از سوی رژیم صهیونیستی به داخل سرزمین ایران رخ دهد، محاسبات جمهوری اسلامی تغییر خواهد کرد.

زنگنه در خصوص دیدگاه‌های افراطی نتانیاهو و برخی اعضای دیگر کابینه در خصوص پاسخ به ایران گفت: حمله به ایران به معنای جنگ طولانی مدت خواهد بود و رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که تاب آوری در یک جنگ فرامرزی با جنگ علیه مردم غزه و در محدوده جغرافیایی سرزمین‌های اشغالی متفاوت است و محاسبات متفاوتی دارد؛ یعنی کنترل همه عناصر موثر در یک عملیات از اختیار رژیم صهیونیستی خارج خواهد بود و توان اسرائیل برای مدیریت یک جنگ طولانی محدود است.

از نظر سفیر اسبق ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی بررسی جنگ‌های پیشین رژیم صهیونیستی با دولت‌های عربی نشان می‌دهد که اسرائیل تا حد زیادی به نیروی هوایی خود متکی است و قدرت آنها محدود به محدوده اطراف سرزمین‌های اشغالی است که فاصله چندانی با آنها ندارد. اما تاکین سوخت جنگنده‌ها برای مسافت‌های دور کار آسانی نیست. وی افزود: حتی تامین سوخت جنگنده و جت‌ها برای آمریکا هم بسیار دشوار است زیرا در آمریکا تولید نمی‌شود و حتی خود این کشور متکی به پالایشگاه سایر کشورها از جمله روسیه است. لذا با توجه به قطع تجارت بین آمریکا و روسیه، تامین سوخت در حد زیاد برای آنها امر ساده‌ای نیست و رفت و برگشت یک جنگنده از فلسطین اشغالی تا محدوده جغرافیایی ایران بسیار سخت خواهد بود.

زنگنه با در نظر گرفتن ملاحظات ذکر شده، دست زدن به عملیات‌های خربکارانه و ترور را گزینه محتمل‌تری دانست و خاطر نشان کرد: این احتمال هم وجود دارد تا اسرائیل با فشار بر کشورهای غربی، خواستار اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران شود. وی در پاسخ به سوالی در مورد مشارکت اردن در رهگیری پهپادهای ایرانی گفت: اگر اردن چنین اقدامی انجام داده باشد، جای تاسف دارد. زیرا خود اردن آسیب‌های زیادی از سوی رژیم صهیونیستی متحمل شده و حتی آب‌های اردن مورد مصادره رژیم قرار دارد. وی افزود: اکثر مردم اردن مخالف روابط دولت این کشور با رژیم صهیونیستی هستند و مشارکت این کشور با اسرائیل جای تعجب دارد.

انتهای پیام/

مجید فرخی کد خبر: 1227377 برچسب‌ها رژیم صهیونیستی غزه آمریکا

دیگر خبرها

  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • زارع‌پور: امسال ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب می‌شود
  • محبوبیت ایران در افکار عمومی جهان و ضرورت بازدارندگی داخلی و خارجی
  •  پیام‌رسان‌های ایرانی جریمه خواهند شد؟ + فیلم
  • ۶۰ درصد اعتبارات شهرستان تنگستان تخصیص یافت
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان پس از قهرمانی ایران در کشتی فرنگی آسیا
  • پیام تبریک وزیر ورزش پس از قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی فرنگی آسیا
  • پیام تبریک وزیر ورزش بابت قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا
  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟
  • مخالفت افکار عمومی داخلی و متحدان رژیم صهیونیستی با حمله به ایران