Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@22:41:56 GMT

۳ هزار ویلچر به مناطق محروم ارسال شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۰۷۴۹

۳ هزار ویلچر به مناطق محروم ارسال شد

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مراسم ارسال ۳ هزار ویلچر به مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته تأکید کرد: نباید کودکی به‌دلیل نداشتن تمکن مالی دچار مشکلات معلولیت باشد. باید با جدیت برای رفع مشکلات معیشتی مردم اقدام نمود.

مراسم ارسال ۳ هزار ویلچر، به عنوان هدیه‌ی مقام معظم رهبری برای افراد کم‌توان حرکتی مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و با حضور دکتر محمد مخبر رییس این ستاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محوریت اصلی فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اشتغال و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مردم محروم با محوریت اقتصاد مقاومتی است خاطرنشان کرد: اسفند ماه سال ۹2 پس از چندین سال از تأسیس بنیاد برکت از مقام معظم رهبری اجازه خواستیم تا برای نخستین بار در حسینیه‌ی امام خمینی(ره)، اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در قالب نمایشگاه رونمایی شود که ایشان قبول فرمودند.

دکتر مخبر افزود: پس از سه روز برگزاری این نمایشگاه، گزارش فعالیتهای جنبی از جمله ساخت مدرسه، بیمارستان، مسجد، جاده‌سازی، جهیزیه، کمک به بیماران صعب‌العلاج، پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه و ... را محضر رهبر انقلاب ارایه دادیم. وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب پس از ارایه‌ی گزارش‌مان با تقدیر از فعالیتهای ستاد، نکته‌ای را فرمودند که منشأ راه‌اندازی پویش چرخ زندگی شد؛ ایشان فرمودند که کمک‌های موردی یادتان نرود و تحت تأثیر کارهای بزرگ‌تان قرار نگیرد.

دکتر مخبر در این مراسم با تأکید بر این‌که توانمندسازی و اشتغال‌زایی در اولویت برنامه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار دارد، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی، تأمین جهیزیه و پرداخت هزینه‌ی درمان بیماران صعب‌العلاج از دیگر اقدامات ستاد است که در راستای تأکید و دستور مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کارهای موردی انجام می‌شود.

وی افزود: در همین زمینه، ۲۵ خدمت مختلف توسط ستاد در حال انجام است و به این نتیجه رسیده‌ایم که واکنش سریع به مشکلات ایجادشده داشته باشیم و بنیاد برکت احسان را نیز در همین زمینه ایجاد کردیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: وقتی مشاهده کردیم 2 هزار کودک در یکی از مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان و در نیک‌شهر با مشکل سوء‌تغدیه مواجه‌اند، با مشورت دانشگاه علوم پزشکی در کم‌تر از یک هفته، بسته‌های غذایی را بین‌ آن‌ها توزیع کردیم. هم‌چنین در زلزله‌ی کرمانشاه نیز ستاد جزو اولین نهادهایی بود که به کمک زلزله‌زدگان شتافت و چندین تریلر مواد غذایی، آب، دارو، شیرخشک، پتو، لباس و سایر مایحتاج ضروری در اولین لحظات ارسال شد.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: در حماسه‌ی بزرگ اربعین حسینی نیز کارهای مهمی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) انجام شد؛ به‌عنوان مثال ۱۰۰ پزشک و پزشکیار برای حضور در مسیر پیاده‌روی سامان‌دهی شدند.

دکتر مخبر تأکید کرد: بنیاد برکت احسان طی چند ماه اخیر در پی اعتماد مردم با موج استقبال عمومی مواجه شده است، به‌طوری ‌که ۲۰ هزار نفر فقط در روز گذشته به سایت پویش چرخ زندگی مراجعه کرده‌اند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به توزیع ۱۵۰ هزار بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌بضاعت گفت: در معیشت مردم مشکلاتی وجو دارد و با حرف قابل حس نیست و باید رفت و از نزدیک مشکلات زندگی مردم را در مناطق محروم دید. از سوی دیگر، نعمت‌های الهی کشور و نعمت مردم قابل قیاس با هیچ جای دنیا نیست و هر موقع مردم مشارکت کردند، همانند هشت سال دفاع مقدس، تمامی مشکلات حل شد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه در ابتدای جنگ تحمیلی، مردم با تفنگ شکاری جلوی دشمن ایستادند، افزود: بسیج ورق جنگ را به نفع ایران اسلامی برگرداند. دکتر مخبر با تأکید بر این‌که در بحران‌ها غیر از بسیج مردم هیچ راهی امکان‌پذیر نیست، گفت: در بنیاد برکت به‌دنبال همین نقطه‌ی وصل هستیم تا مشکلات با حضور مردم حل شود.

وی اضافه کرد: سالانه یک‌هزار کودک در کشور متولد می‌شوند، که مشکل شنوایی دارند و ما قبول کردیم در تأمین هزینه‎های کاشت حلزون گوش آن‌ها مشارکت کنیم تا مشکل شنوایی‌شان برطرف شود. وی تصریح کرد: عدد مهم نیست حتی اگر یک نفر از گردونه‌ی خدمت به این کشور خارج شود، غیرقابل تحمل است؛ نباید کودکی به‌ دلیل نداشتن تمکن مالی دچار معلولیت شود.

وی تصریح کرد: معلولیت مانع کار نمی‌شود ولی باید امکانات بدهیم، در نتیجه موضوع ۳ هزار ویلچر مطرح شد و پویش چرخ زندگی به راه افتاد. البته روی مسئله‌ی اشتغال معلولان باید کار شود تا بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم و با کمک مردم آن را وسعت ببخشیم.

وی با اشاره به برخی نوابغ معلول دنیا گفت: در ایران اسلامی هم موفقیتهایی توسط معلولان رقم خورده و این نشان می‌دهد که دنیا با پیشرفت علم به سمتی می‌رود که اثر معلولیت در کارایی تضعیف شود.

دکتر مخبر با تشکر از صدا و سیما و سفیران پویش چرخ زندگی تأکید کرد: از بنیاد برکت و برکت احسان درخواست دارم تا به موضوع اشتغال معلولان رسیدگی شود تا مشکلی در دیگر مسایل‌شان نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از جوانان باانگیزه و جهادی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اطمینان مردم توانستند این فعالیتها را انجام دهند، یادآور شد: امیدواریم توانسته باشیم انتظارات رهبر انقلاب را برآورده کرده باشیم و این ۳ هزار ویلچر به‌عنوان هدیه‌ی مقام معظم رهبری را تقدیم معلولان مناطق محروم می‌کنیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در پایان تصریح کرد: هرجا به مردم مراجعه کردیم، بحران‌ها را حل کرده‌ایم و یکی از گمشده‌ها همین نقطه‌ی وصل است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیاد برکت ویلچر محمد مخبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)

امروز، 15 شوال مصادف با سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم(ع) است. حضرت عبدالعظیم(ع) در روز پنجشنبه، چهارم ماه ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ قمری در زمان پیشوای هفتم شیعیان امام موسی کاظم(ع) در شهر مدینه زاده شد. پدر ایشان عبدالله و مادرش فاطمه یا حیفا نام داشتند و همسر وی خدیجه دختر قاسم بن‌حسن‌بن زیدبن حسن مجتبی(ع) بود.

حضرت عبدالعظیم(ع) به دستور امام علی النقی(ع) به شهر ری وارد می‌شود و در سرداب خانه یکی از شیعیان آن شهر به زندگی پنهانی روی می‌آورد. او روزها روزه می‌گرفت و شب‌ها به نماز می‌ایستاد. گاهی پنهانی از خانه بیرون می‌آمد و قبری را که اکنون روبروی آرامگاهش است، زیارت می‌کرد. وی پس از مدتی بیمار می‌شود و چندی بعد در 79 سالگی در روز سه‌شنبه، پانزدهم شوال سال ۲۵۲ قمری در زمان پیشوای دهم شیعیان امام هادی(ع) درگذشت.

حجت‌الاسلام احمد غلامعلی، عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث در گفت‌وگو با ایکنا، در رابطه با ضرورت تبدیل آستان حضرت عبدالعظیم(ع) به قطب فرهنگی در کشور اشاره و اظهار کرد: به نظر می‌رسد که توجه به حرم حضرت عبدالعظیم(ع) ویژگی خاصی دارد که شاید بسیاری از اعتاب دیگر نداشته باشد. یعنی زمانی که ما به حرم مطهر امام حسین(ع) و امام رضا(ع) و دیگر ائمه اطهار(ع) قدم می‌گذاریم، می‌دانیم که ایشان امام معصوم هستند و زمانی که مخاطبان به این حرم‌های مطهر مراجعه می‌کنند، آن‌ها را دارای مقام امامت می‌دانند و ایشان را به صورتی در اوج مقام معنوی و علمی می‌بینند که هیچ انسانی قادر به دست یافتن به چنین مقامی نیست که البته تا حدی نیز این مسئله صحیح است.

وی افزود: البته در رابطه با حضرت عبدالعظیم(ع) بدین صورت نیست و ایشان انسان نیکو و صالحی از نسل امام حسن(ع) بودند که به مقامات بالای فقهی و علمی دست پیدا کردند. برخی از نوادگان امام حسن(ع) حتی در برابر ائمه(ع) ایستاده و ایشان را آزار دادند اما حضرت عبدالعظیم(ع) در حالیکه شخصیتی خودساخته و عالم بودند، به مقامی می‌رسند که ائمه(ع) مانند امام جواد(ع) و امام هادی(ع) نسبت به ایشان سفارشات فراوانی می‌کنند و حتی به کسانی که برای دریافت پاسخ سؤالات خود به ائمه(ع) مراجعه می‌کردند، آن‌ها را به حضرت عبدالعظیم(ع) رجوع می‌دادند.

غلامعلی ادامه داد: امام هادی(ع) در پاسخ به ابا حماد، از شاگردان و اصحاب خود می‌فرمایند که هر زمانی که در امور دینی منطقه خود با مشکل مواجه شدی، پاسخ خود را از عبدالعظیم(ع) بپرس و سلام ما را به او برسان. اینکه امام معصوم به افراد این‌گونه می‌فرمایند که برای دریافت پاسخ خود به حضرت عبدالعظیم(ع) مراجعه کنید، نشان دهنده جایگاه والای ایشان است. اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که بقاع متبرکه باید به اقطاب فرهنگی تبدیل شود، این سؤال را پیش می‌آورد که امروز در تهران، چند نفر وجود دارند که به این مقام دست یافته باشند و امام زمان(عج) افراد را برای دریافت پاسخ خود به ایشان ارجاع دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث بیان کرد: امروز این ظرفیت وجود دارد که با معرفی حضرت عبدالعظیم(ع) به مردم، زمینه را برای الگو شدن ایشان و قطب فرهنگی شدن آستان مقدس ایشان برای مردم فراهم کنیم. حضرت عبدالعظیم(ع) با پیروی از ائمه(ع) و علمی که داشتند، به مقامی دست پیدا کردند که امام معصوم مردم را برای حل مشکلات به ایشان ارجاع می‌دادند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های دیگر حضرت عبدالعظیم(ع) علم ایشان است. پیش از تحریر نهج‌البلاغه از سوی سید رضی(ره)، حضرت عبدالعظیم(ع) کتابی از خطبه‌های امیرالمؤمنین(ع) را گردآوری کرد و این کتاب بعدها یکی از مصادر نهج‌البلاغه شد. کتاب دیگری از احادیث امام علی(ع) وجود دارد که خوشبختانه طی سال‌های اخیر منتشر شد و این کتاب شامل احادیثی از امیرالمؤمنین(ع) است که حضرت عبدالعظیم(ع) از امام جواد(ع) نقل کرده است. این کتاب امروز در دسترس ما قرار دارد و مردم باید با آن آشنا شوند.
حرم حضرت عبدالعظیم(ع)؛ قبله تهران

غلامعلی با اشاره به اینکه حضرت عبدالعظیم(ع) زمان حیات پنج امام معصوم را درک کرده است، ‌تصریح کرد: کتاب‌های حضرت عبدالعظیم(ع) در رابطه با امیرالمؤمنین(ع) کتب بسیار گرانبهایی هستند و این مسئله نشان دهنده آن است که مردم نیز باید به تأسی از ایشان از سخنان امام علی(ع) به صورت کاربردی استفاده کنند. نکته دیگری در رابطه با بارگاه حضرت عبدالعظیم(ع) این است که به عنوان قبله تهران مطرح می‌شود، بدان معنا که قبله مردم تهران باید معنویت، زهد، علم، نور خدا و ولی خدا باشد. هدف مردم تهران باید رسیدن به نقطه کمالی باشد که در آن هم دنیا و هم آخرت را داشته باشند و بتوانند این معنویت را در زندگی خود پیاده کنند.

وی افزود: لذا حضرت عبدالعظیم(ع) صرفا یک محدث و راوی نبودند، بلکه یکی از علمای بزرگی محسوب می‌شدند که توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و این توانمندی علمی را نیز امام معصوم تأیید کرده بودند. این سؤال مطرح می‌شود که امروز چه تعداد از عالمان وجود دارند که این‌گونه بوده و توان پاسخگویی به جوانان و مردم را داشته باشند؟ متأسفانه امروز حتی نمی‌توانیم پاسخ جوانان خود را به خوبی بیان کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: تأسی به سیره حضرت عبدالعظیم(ع) و اینکه بارگاه ایشان قبله تهران است، نشان می‌دهد که باید در پاسخگویی علمی و شبهات توانمند شویم. یک از ویژگی‌های حضرت عبدالعظیم(ع) عرضه دین خود به امام معصوم بود که در نهایت نیز امام هادی(ع) مهر تأییدی بر ایشان زده و فقاهت و مرجعیتشان را تأیید کردند. امروز نیز باید همگان دین و دین‌داری خود را بررسی و تحلیل کرده و آن را به قرآن و روایات اهل بیت(ع) عرضه کنند. لذا باید ظرفیت فرهنگی اعتاب مقدسه را احیا کنیم تا بتوانند قدرت و عظمت معنوی و علمی ایشان را به جامعه نشان داد.

وی با اشاره به حدیث امام هادی(ع) که فرمودند: «هر کسی عبدالعظیم(ع) را در ری زیارت کند، مانند کسی است که امام حسین(ع) را در کربلا زیارت کرده باشد» گفت: در میان ائمه(ع) برای دو امام یعنی امام حسین(ع) و امام رضا(ع) ثواب زیادی نقل شده است. اینکه زیارت یک امامزاده ثواب زیارت سیدالشهدا(ع) را داشته باشد، مسئله بسیار مهمی است که باید مورد توجه باشد. امامزادگان بسیار بزرگی وجود دارند که برای هیچ‌کدام از این شخصیت‌ها نقل نشده و یا به دست ما نرسیده که ثواب زیارت ایشان هم‌اندازه ثواب زیارت سیدالشهدا(ع) باشد.

غلامعلی تصریح کرد: در روایات آمده است که هرکسی قبر حضرت عبدالعظیم(ع) را زیارت کند، بر خدا لازم می‌شود که او را داخل بهشت کند. این مسئله نشان می‌دهد که باید از لحاظ فرهنگی به صورت خیلی دقیق و حساب شده بر روی شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) و شناساندن آن به مردم تلاش کنیم تا زمینه برای آگاهی مردم و تبدیل بقعه ایشان به قطب فرهنگی برای مردم فراهم شود. صاحب بن عباد یکی از وزرای بزرگ آل‌بویه بود و زمانی که می‌خواست حضرت عبدالعظیم(ع) را معرفی می‌کند، این‌گونه بیان می‌کند که حضرت عبدالعظیم(ع) شخصی بود که ورع داشت، وارد شبهه نمی‌شد، دین‌دار بود، اهل عبادت بود، به امانت‌گویی و راستگویی شهرت داشت، به امور دینی دانا بود، توحید و عدل را باور داشت و احادیث بسیاری را از اهل بیت(ع) نقل می‌کرد.

وی اظهار کرد: آستان حضرت عبدالعظیم(ع) قبله تهران است. ایشان صاحب ورع و پرهیزکار بود. تکیه بر همین نکته از زندگی حضرت عبدالعظیم(ع) باعث می‌شود تا بسیاری از معضلات اجتماعی و فرهنگی در جامه حل شود. لذا باید بیش از پیش به شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) بپردازیم و سیره ایشان را به عنوان الگویی تمام‌عیار به جامعه معرفی کنیم. امروز مجموعه‌ روایاتی که حضرت عبدالعظیم(ع) از ائمه(ع) نقل کرده در کتابی به نام حکمت‌نامه حضرت عبدالعظیم(ع) گردآوری شده است که حاوی نکات بسیار آموزنده در رابطه با سبک زندگی متعالی است.


روایات عبدالعظیم(ع)؛ زمینه‌ساز سبک زندگی متعالی

غلامعلی تصریح کرد: عمل به روایات و برجستگی‌های زندگی حضرت عبدالعظیم(ع) زمینه‌ساز رسیدن به سبک زندگی صحیح و متعالی است. ایشان در حدیثی از امام جواد(ع) که از امیرالمؤمنین(ع) نقل کرده‌اند این‌گونه بیان می‌کند که انسان در زیر زبان خود پنهان است. اگر فقط به همین نکته از احادیث نقل شده از حضرت عبدالعظیم(ع) تمسک کنیم، بسیاری از رفتارها و مدیریت‌های نادرست در جامعه حل شده و به تبع آن نیز مشکلات جامعه کاهش پیدا می‌کند. لذا برای اینکه آستان حضرت عبدالعظیم(ع) به قطب فرهنگی در جامعه تبدیل شود، باید اخلاقیات و سیره ایشان را به مردم و جامعه شناسانده و آن‌ها را در جامعه کاربردی کنیم.     

گفت‌وگو از مجتبی افشار

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • آماده ارسال// حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)