Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@13:31:59 GMT

دمکرات ها برای عربستان نقشه دارند

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۰۸۵۵

تارنمای هیل گزارش داد،«نانسی پلوسی» عضو ارشد حزب دموکرات آمریکا تحت فشار است تا هنگامی که ریاست مجلس نمایندگان را برعهده می گیرد، دونالد ترامپ را در رابطه با عربستان به چالش بکشد.

 اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکاقصد دارند جلسات استماعی در خصوص جنگ ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها همچنین می خواهند ژانویه درباره قطع حمایت آمریکا از این جنگ رای گیری کنند.

دموکرات ها در انتخابات میاندوره ای ماه نوامبر توانستند اکثریت مجلس نمایندگان را از جمهوریخواهان بازپس بگیرند. پلوسی شانس اصلی ریاست بر این مجلس است. مجلس نمایندگان از اوایل ژانویه فعالیت خود را شروع می کند.

برخی نمایندگان سعی دارند تا مجلس جدید مسیری را که سنا درخصوص عربستان در پیش گرفته است، ادامه دهد. سنا که تحت کنترل جمهوریخواهان است هفته گذشته دو قطعنامه علیه عربستان تصویب کرد.

سنا درقطعنامه اول به پایان حمایت آمریکا از جنگ سعودیها و اماراتی ها علیه یمن رای داد. قطعنامه دوم «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی را مسئول قتل «جمال خاشقچی» روزنامه منتقد آل سعود شناخت.

مجلس نمایندگان این دو قطعنامه را بررسی نخواهد کرد. «رو خانا» نماینده دموکرات از ایالت کالیفرنیا گفت که وی سال آینده قطعنامه متفاوتی در مورد یمن ارائه خواهد کرد. بنابه اعلام دفتر خانا، این قطعنامه «اولویت اصلی این نماینده در هفته اول ژانویه است.»

دفتر خانا پیش بینی کرد طرح وی که طبق «قطعنامه اختیارات جنگی» ارائه می شود، به راحتی به تصویب برسد. «هدر پرسل» سخنگوی خانا اظهار داشت: این نماینده یقین دارد هر دموکراتی درک خواهد کرد که حمایت از قطعنامه اختیارات جنگی در ماه ژانویه نفع سیاسی برای وی خواهد داشت.

اما هنوز معلوم نیست که پلوسی تا چه اندازه برای در دستور کار قرار دادن طرح خانا تعجیل خواهد کرد. «درو همیل» سخنگوی پلوسی اعلام کرد که وی قصد دارد این طرح را به صحن مجلس نمایندگان ببرد اما جدول زمانی برای آن تعیین نکرد.

پلوسی پیشتر گفته بود که دموکرات ها مشتاق اقدام علیه عربستان در پی قتل خاشقچی است. اما وی از اقدام خاصی سخن نگفته است. پلوسی روز پنجشنبه بعد از حضور در یک جلسه استماع درباره قتل خاشقچی اظهار داشت: باید ببینیم که اوضاع چگونه پیش می رود. اما در هر حال، هر دو حزب از اقدام در این زمینه حمایت می کنند.

پلوسی گفت: «اگر شواهدی دال بر» دست داشتن بن سلمان در قتل خاشقچی وجود داشته باشد از تحریم وی حمایت خواهد کرد. پلوسی یکی از نمایندگانی است که با خانا در مورد تدوین یک قطعنامه علیه عربستان همکاری می کند.

یک مشاور مجلس نمایندگان گفت که پلوسی به این دلیل از همکاری خود با خانا سخنی به میان نمی آورد که می خواهد ببیند نتیجه قطعنامه های سنا چه خواهد شد. رهبری دموکرات ها قصد دارد بر مسائل داخلی آمریکا توجه کند و اولین لایحه خود در مجلس جدید را در مورد حقوق رای دهندگان ارائه کند.

با این حال، کسانی که از قطعنامه خانا حمایت می کنند تلاش می کنند تا این طرح به سرعت در مجلس نمایندگان آتی بررسی شود. «کیت گولد» از مدیران موسسه لابی گری «کمیته دوستان در مورد قانونگذاری ملی» در ایمیلی گفت: تا زمانی که رهبری دموکرات ها به طور علنی به طرح قطعنامه برای پایان جنگ غیرقانونی آمریکا علیه یمن رای ندهد، لابی ها همچنان ادامه خواهد داشت تا یمن به اولویت اصلی کنگره بعدی تبدیل شود.

وی افزود که «قطعا» آرای کافی برای تصویب این قطعنامه در مجلس نمایندگان وجود دارد. گولد هشدار داد «به طور متوسط در هر ۱۰ دقیقه ای که رای گیری در این باره به تاخیر می افتد» یک کودک یمنی جانش را از دست می دهد.

«مارک پوکان» عضو مجلس نمایندگان از ایالت ویسکانسین که در تدوین قطعنامه خانا مشارکت دارد، در بیانیه ای اعلام کرد که وی و همکارانش «فعلانه با رهبری دموکرات ها همکاری می کنند تا اقدام عاجلی در کنگره صورت گرفته و آن جنگ پایان یابد.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دموکرات ها عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • طرح پیش نویس ۵ قطعنامه در زمینه‌ همکاری صلیب سرخ و هلال احمر
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • ببینید | ۳ تذکر مهم رهبر انقلاب به نمایندگان قبل از شروع مجلس دوازدهم
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات