Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@02:45:12 GMT

بیماری‌ام انگیزه‎ای برای حفظ قرآن شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۱۳۵۷

بیماری‌ام انگیزه‎ای برای حفظ قرآن شد

نرگس اسم خانی در گفت وگو با ایکنا از قم، در حاشیه دوازدهمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) که در مجتمع یاوران مهدی قم در حال برگزاری است، گفت: تاثیرگذاری قرآن در زندگی انسان بیش از حد تصور و باور او است؛ حضور یک نفر در عرصه قرآن باعث رونق این مباحث در جمع خانواده می‎شود و رفتار و کردار او روی دیگران هم موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حضور یک فرد قرآنی در خانواده باعث ترغیب حضور دیگران نیز در این عرصه می‎شود؛ به عنوان مثال دختر من هشت ساله است کلاس های روخوانی و روان خوانی حرم حضرت معصومه را شرکت کرده و بسیار علاقمند به ورود به رشته حفظ است وهمسرم تازه تصمیم گرفته حفظ را شروع کند.
اسم خانی بیان کرد: رفتار کسانی که وارد حوزه های قرآنی می‎شوند خواه ناخواه تغییر می‎کند و به سمت بهتر شدن پیش می‎رود و دیگران هم تاثیر آن را مشاهده می کنند و تاثیر می‎گیرند.
وی گفت: به دلیل ناراحتی و مشکلاتی که داشتم حضور خود در عرصه قرآنی را با نذر، آغاز کردم و هم اکنون سه سال است که در این عرصه حضور دارم؛ یکی از اطبای متخصص تهران تشخیص یک توده در گلویم را داد و از احتمال قطع صدایم سخن گفت که خوشبختانه با نذر قرآنی حفظ یک ساله در عین ناباوری همگان و بدون مصرف دارو مشکلم حل شد؛ البته در این بین عمل جراحی نیز به لطف خدا موفقیت آمیز بود ولی همین انگیزه باعث حفظ هشت ماهه قرآن شد.

خواندن قرآن با ترجمه، حفظ را آسان می کند

این حافظ قرآن بیان کرد: از ۱۶ سالگی قرائت می کردم اما اصلا فکر نمی کردم که در رشته حفظ موفق شوم تلاش کردم و خدا کمک کرد؛ من متولد ۵۵ هستم وبه این دلیل که سنم برای حفظ کمی بالا بود و رشته تحصیلی من در دانشگاه علوم آزمایشگاهی وبی ربط به قرآن و حفظ برایم خیلی سخت و عربیم فوق العاده ضعیف بود و فکر نمی کردم بتوانم از پس حفظ کردن قرآن بربیایم؛ به همین دلیل به ترجمه لفظ به لفظ متوسل شدم و دو دوره هم کلاس ترجمه و مفاهیم شرکت کردم که بتوانم خوب حفظ کنم با خواندن معنا دوره حفظ به مرور برایم آسان شد.

اسم خانی افزود: سپس وارد حوزه تفسیر شدم و چند کتاب تفسیر را هم مطالعه کردم که با اطلاع حفظ کنم دوست نداشتم بی سوادانه حفظ کنم زیرا فرد در تفسیر، روایات و شان نزول آیات را می بیند و خیلی برایم جالب است که چنین اتفاقی افتاده که این آیه نازل شده و این ها را در خانه برای فرزندان می گویم روی آنان هم تاثیر می گذارد.

وی گفت: حالا که در این مسیر قرارگرفتم به خوبی از مزایای ویژه آندر زندگی بهره می برم و به همین دلیل است که علاقه دارم همه در این بخش وارد شوند؛ زیرا اگر همه قرآنی شوند جامعه نیز راه خود را بهتر پیدا می‎کند.

وی اظهارکرد: اگر فعالیت‎های قرآنی در جامعه رونق یابد قطعا جرم‎ها، مشکلات و مسایل ناراحت کننده نیز رنگ خواهند باخت؛ امروزه فضای مجازی به یک مشکل مبدل شده است که قطعا اگر جوانان را با روح قرآنی مسلح کنیم هیچکدم از این آسیب‎ها نمی‏‎تواند مشکل آفرین باشد.

این حافظ قرآن بیان کرد: پس از گذراندن دوره‏‎های قرآنی و تجوید قرآن، سه سالی است که به صورت محلی تدریس و سعی می کنم در رفتار و گفتار خوب باشم؛ رفتاری که می‌دانم نادرست است انجام نمی‌دهم و پوشش و لباسی که می‌دانم نامناسب است خریداری نمی کنم و به قول آیت الله بهجت(ره) که می فرمودند «هر کاری که می‎دانید خوب است انجام دهید و هر کاری که می دانید بد است انجام ندهید» به این معنا که فرد خودش می داند که برخی اقدامات بد است اما انجام می دهد.
قرآن‎خوانی در جامعه سطحی شده است
وی گفت: رسانه‌ها و همه مسئولان قرآنی باید دست به دست هم دهند و مردم را با مبانی قرآن آشنا کنند؛ قرائت قرآن بسیار مهم و مفید است ولی باید از سطحی‌خوانی قرآن به یک پله بالاتر برویم و به مبانی قرآن نیز توجه کنیم.

وی اظهارکرد: اسراری که در قرآن است و پس از ۱۴۰۰سال دانشمندان به آن می‌رسند در قرآن بیان شده اما در کشور خودمان به درستی بیان نمی‏‌شود؛ این به دلیل مظلوم بودن قرآن است؛ در یک حدیثی داریم که آخرالزمان قرآن خواندن ها از حلقوم افراد بالا نمی‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است